- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
válasz
Fruityloops #3117 üzenetére
Például a Poco X3 NFC, akkor is "szól", ha egy power bankról töltöm fel vagy abban az esetben is ha nagyon felmelegszik (Itt nem tudom, hogy a felrakott apk figyelmeztett, illetve a rendszer része.) Egyszer-kétszer előfordult. A töltő kábelt mindenképpen kicserélném a helyedben, egy megfelelőre. Meg próbaképpen egy másik töltővel is megnézném.
-
balazs1022
őstag
válasz
Bármilyen töltő mehet. Esetleg masik kábellel is nézzétek meg. Illetve nézd, hogy a telefon usb csatlakozója nem a poros vagy zsebpiszkos.
-
fradi81
veterán
válasz
Hali
1 óra alatt 7% nem normális, lehet hibás. Nyugodtan mehet akármilyen töltő nem lesz baja. -
Klown
aktív tag
válasz
Fruityloops #3108 üzenetére
Nem igazán... Nincs már olyan szuper ár-érték aránya, mint régen az X3-nak!
-
Klown
aktív tag
válasz
Fruityloops #3030 üzenetére
A gyári fólia nekem is bal felül kezd feljönni. Érdkes, feleségemnek a középső kameralyuk körül. Pár napja jött meg az Ali-s hidrogél fólia, de még nem volt türelmem nekiállni felapplikálni.
Másik bosszantó, hogy ez már 3. Xiaomi telefonom, aminek sárgul a kijelzője. És mindnek a bal felső, oldalsó részén kezdett el sárgulni. Eddig a kijelző újragélezés mindig megoldotta, de most már kezd nagyon kiábrándítani, hogy a 3. Xiaomi telefonommal is ugyanaz a helyzet!
Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul, bár előtte a Huawei P6-osomnak nem volt soha ilyen gondja!
Üdv: Klown
-
Kawauso
aktív tag
válasz
Fruityloops #3030 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy valami általános probléma jön elő. Mindegy, én 60.500 Ft-ért vettem anno early bird akcióban, így elnézve, hogy mennyiért lehetett itthon kapni, nem panaszkodhatok.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #3020 üzenetére
gobo
-
válasz
Fruityloops #2991 üzenetére
Mivel még semmit nem tudni róla, szerintem korai a diskurzus.
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #2982 üzenetére
talán kábelhiba?
-
Klown
aktív tag
válasz
Fruityloops #2940 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Valószínűleg valami csatlakozó kimozdult, kontakthibás lett, stb. Ha garis, akkor vidd be nekik, hogy nézzenek rá!
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest