- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
És nem az, az elmúlt időszakban amire visszaemlékezek nem adtak vissza rosszul.
szerencsés vagy. szerintem jó páran jártunk már úgy, hogy félre lett nézve a címlet, vagy csak a pénztáros úgy gondolta tuti nem tűnik fel neked. Én jártam már úgy. És nem sarki kisboltban, hanem tescoban. A "néni" ott verte a mellét, hogy én bizony 500-ast adtam és nem 5000-est. Én meg mondtam neki, hogy jó, hívja a főpénztárost, rovancsolást kérek. Látszott az arcán a csalódottság, hogy én ilyen "eljárásokat" ismerek. És végül persze a főpénztáros volt aki elnézést kért, és ő volt az aki visszaadta a maradék 4500ftot is. persze ez kb 10 percbe tellett, a mögöttem állók nemtetszésüket fejezték ki és a pénztáros is vágta a pofákat. Jó nem tehetek róla, szerintem 4500ft sok pénz. (arra legalábbis, hogy csak úgy elajándékozzuk...)
És abban tuti igazam van, hogy egy alkalmazott miatt a teljes iparágat leírni balgaság.
Még jó hogy nem egyből az életkedved ment el és az emberiségbe vetett hited. Már lehet valahol egyedül nomádként élnél a civilizációtól messze. -
Drenadar
veterán
nem hallottál még arról, hogy valakinek rosszul adtak vissza? mert öregem az KP-s fizetés. Kártyánál ilyen nincs.
És már megint kevered a fazonnal a szezont (csak hogy legyen változatosság is).Kamuból megigényeltettek veled egy hitel mellé még egy hitelt (egy kártyát) és ezért csesztek át és ezért nem akarsz számlát. Szíved joga. Ugye még csaj nem baszott át, mert akkor maradnak a pasik ezzel a logikával élve...
Irónia ON :Igen vannak kártyaadatlopások jah... meg egyik filmben láttam hogy egy embernek elvették a teljes személyazonosságát! az is durva volt... és BÁRKIVEL megeshet. igen. meg a szomszéd is azt mondta és a tvben is benne volt... bizonyám. Irónia
ff
Bocsi csak ezek a párhuzamok kiakasztanak...
Szíved joga hogy nem használsz semmilyen bankot szerencsés is vagy mert nem mondja a munkáltatód hogy kell és kész. de ne terjeszd itt az igét, hogy az mennyire szar. megértjük hogy át tudott cseszni egy hitelügyintéző (bónuszt kapott azért hogy igényeltetett veled egy hitelkártyát is) máskor jobban nézz utána, és nyugodtan panaszkönyvet is kérhetsz meg főnököt, a szabályok tiltják az árukapcsolást. de most komolyan. bizonyám. attól hogy az ügyintéző azt mondja... attól még nem biztos hogy az úgy van. -
Blindmouse
senior tag
-
tkazmer
addikt
de ez egy értelmes embernél olyan szinten minimális előny, hogy nem éri meg még az éves kártyakezelési díjat sem
huhh, köszi, tényleg, értelmetlen lény vagyok, hogy ha esetleg elmegyek otthonról több, mint egy napra, mondjuk nyaralni, rokonokat látogatni szerte az országban, világban, bármi, akkor nem viszek magammal sok tíz vagy százezer forintnyi kp-t, mert az fun, hanem bankkártyát használok.
tényleg baromság, hogy ahelyett, hogy számolgatnám az aprót, cipelném a coinoktól súlyos pénztárcát, inkább odaadom a bankkártyámat a pénztárosnak, és nem kell egy valag szinte semmire nem jó 5-10-20Ft-ossal szaladgálnom. (valljuk be, ahol egy ebéd ott kezdődik, hogy közel 1000Ft alaphangon, egy kifli 20-40Ft, 5-10-20Ft-osoknak az ég világon semmi értelme, csak nehezek...).a nap mint nap használt bankszámlám dombornyomott kártyával, sms értesítéssel, netbankkal stb. évi ~15e-ben van nekem, ez nem pénz ahhoz képest, amennyi előnye van. persze elfogadom, hogy te soha nem mész el otthonról, szeretsz a postán várakozni, és rendkívül konzervatív vagy pénzügyek tekintetében, na de hogy én lennék az értelmetlen, hát...
-
Drenadar
veterán
van akinek hátrány, van akinek mérgelődés, de attól, hogy vannak rossz bankok, amikkel nem lehet olyan jól járni, balgaság a felvetés, hogy nincsen jó bank
Mondjuk nem értem mitől lepődöm meg, amikor még mindig van olyan személy aki szerint a kártyás fizetésért fizetni kell. 2012-ben... nc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged