- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
És nem az, az elmúlt időszakban amire visszaemlékezek nem adtak vissza rosszul.
szerencsés vagy. szerintem jó páran jártunk már úgy, hogy félre lett nézve a címlet, vagy csak a pénztáros úgy gondolta tuti nem tűnik fel neked. Én jártam már úgy. És nem sarki kisboltban, hanem tescoban. A "néni" ott verte a mellét, hogy én bizony 500-ast adtam és nem 5000-est. Én meg mondtam neki, hogy jó, hívja a főpénztárost, rovancsolást kérek. Látszott az arcán a csalódottság, hogy én ilyen "eljárásokat" ismerek. És végül persze a főpénztáros volt aki elnézést kért, és ő volt az aki visszaadta a maradék 4500ftot is. persze ez kb 10 percbe tellett, a mögöttem állók nemtetszésüket fejezték ki és a pénztáros is vágta a pofákat. Jó nem tehetek róla, szerintem 4500ft sok pénz. (arra legalábbis, hogy csak úgy elajándékozzuk...)
És abban tuti igazam van, hogy egy alkalmazott miatt a teljes iparágat leírni balgaság.
Még jó hogy nem egyből az életkedved ment el és az emberiségbe vetett hited. Már lehet valahol egyedül nomádként élnél a civilizációtól messze. -
Drenadar
veterán
válasz
Blindmouse #50 üzenetére
én meg utálom a hiteleket. meg a devizahiteleseket. el lett nekik mondva, árfolyamkockázat... jó nem baj, kérik.
tudom sokszor hallottátok már...
de ha bárki valamilyen kockázatot vállal akkor utána már nincs joga siránkozni. ha felteszem minden pénzem a pirosra és utána megyek panaszkodni hogy vesztettem, mert nyernem kellett volna? -
Drenadar
veterán
nem hallottál még arról, hogy valakinek rosszul adtak vissza? mert öregem az KP-s fizetés. Kártyánál ilyen nincs.
És már megint kevered a fazonnal a szezont (csak hogy legyen változatosság is).Kamuból megigényeltettek veled egy hitel mellé még egy hitelt (egy kártyát) és ezért csesztek át és ezért nem akarsz számlát. Szíved joga. Ugye még csaj nem baszott át, mert akkor maradnak a pasik ezzel a logikával élve...
Irónia ON :Igen vannak kártyaadatlopások jah... meg egyik filmben láttam hogy egy embernek elvették a teljes személyazonosságát! az is durva volt... és BÁRKIVEL megeshet. igen. meg a szomszéd is azt mondta és a tvben is benne volt... bizonyám. Irónia
ff
Bocsi csak ezek a párhuzamok kiakasztanak...
Szíved joga hogy nem használsz semmilyen bankot szerencsés is vagy mert nem mondja a munkáltatód hogy kell és kész. de ne terjeszd itt az igét, hogy az mennyire szar. megértjük hogy át tudott cseszni egy hitelügyintéző (bónuszt kapott azért hogy igényeltetett veled egy hitelkártyát is) máskor jobban nézz utána, és nyugodtan panaszkönyvet is kérhetsz meg főnököt, a szabályok tiltják az árukapcsolást. de most komolyan. bizonyám. attól hogy az ügyintéző azt mondja... attól még nem biztos hogy az úgy van. -
Drenadar
veterán
válasz
Blindmouse #41 üzenetére
én is gyűlölöm... ennél jobban csak azt mikor postára kell menni. nagy a tömeg és ha enyhe kint az idő akkor is fűtenek ezerrel, a posta alkalmazottak lekezelő stílusban kommunikálnak, mintha még mindig valami főhivatal lenne a posta. Már rég ki kellett volna halnia... levelet/csomagot felesleges rájukbízni, kártyával nem lehet fizetni náluk (csak kp-t felvenni... NEM, kurvára nem ugyanaz...) és gyűlölöm mikor egész nap itthon vagyok, majd kimegyek a postaládához és ott a cetli, hogy a postás nem bírt megtenni 2métert hogy megnézze itthon vagyok-e és máris én mehetek a levél után. De szerencsére rajta van a feladó és általában nem is megyek érte...
-
Drenadar
veterán
van akinek hátrány, van akinek mérgelődés, de attól, hogy vannak rossz bankok, amikkel nem lehet olyan jól járni, balgaság a felvetés, hogy nincsen jó bank
Mondjuk nem értem mitől lepődöm meg, amikor még mindig van olyan személy aki szerint a kártyás fizetésért fizetni kell. 2012-ben... nc.
-
Drenadar
veterán
Nekem bejön az Axabank oldala...
-
Drenadar
veterán
én is az axát ajánlom a legkorrektebb bank. Elég sok ügyet intéztem velük, és csak egyszer voltam bent a fiókban ügyet intézni. (és nem, nem a számlanyitás volt az!)
kp-t én nem szoktam felvenni mert hogy minek? párszor előfordult, 4-5 éve vagyok náluk és tényleg csak a számlanyitási díj volt náluk, asszem 6K volt. már csak a kamatok ezt visszahozták... és nincs ilyen hülye megkötésük hogy ha jó sok pénz jön a számládra csak akkor nyalnak segget... szerintem MO-s fizetések még mindig nem tartanak ott hogy bárki élni tudjon a citis, raiffaisenes stb "nullás" szolgáltatással. (ahol teszem hozzá, ha egyszer elmarad a X ezres jóváírás azt is megbánod hogy megszülettél)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest