- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Vakegérke #60 üzenetére
passz, biztos beépítik, de alapvetően én nem nagyon szoktam a számla tételeit végignézni.
ugyanakkor én úgy szoktam meg, hogy adok borravalót, innentől kezdve meg nem érdekel, hogy melyik kormány mikor milyen szervízdíjat, adót, járulékot és hasonlót talál ki, én úgy élek, ahogy én szeretnék. szintén nem érdekel, hogy a pincér kapja a borravalót vagy a tulaj épít belőle medencét, én a komplett szolgáltatásért adtam többletet, ennek csak része a pincér, az pedig a szolgáltató dolga, hogy kit hogyan honorál. nekem az étterem/söröző és hasonló dolgokhoz hozzá tartozik a borravaló, és ezen nem fog változtatni legfeljebb az, ha nem lesz pénzem étterembe/sörözőbe járni. az meg, hogy mivel fizetek (kp vagy kártya) csak technikai kérdés, itt az elvről és a szokásról van szó. -
tkazmer
addikt
válasz
Blindmouse #56 üzenetére
ha kártyával fizetek, nem ácsingózik mindenki borravalóért.
étteremben, kávézóban, sörözőben szokás adni, vagy legalábbis én szoktam, és még sosem volt arra példa, hogy úgy jött volna a terminált hozó pincér, hogy előre beütötte a számla egyenlegét. -
tkazmer
addikt
de ez egy értelmes embernél olyan szinten minimális előny, hogy nem éri meg még az éves kártyakezelési díjat sem
huhh, köszi, tényleg, értelmetlen lény vagyok, hogy ha esetleg elmegyek otthonról több, mint egy napra, mondjuk nyaralni, rokonokat látogatni szerte az országban, világban, bármi, akkor nem viszek magammal sok tíz vagy százezer forintnyi kp-t, mert az fun, hanem bankkártyát használok.
tényleg baromság, hogy ahelyett, hogy számolgatnám az aprót, cipelném a coinoktól súlyos pénztárcát, inkább odaadom a bankkártyámat a pénztárosnak, és nem kell egy valag szinte semmire nem jó 5-10-20Ft-ossal szaladgálnom. (valljuk be, ahol egy ebéd ott kezdődik, hogy közel 1000Ft alaphangon, egy kifli 20-40Ft, 5-10-20Ft-osoknak az ég világon semmi értelme, csak nehezek...).a nap mint nap használt bankszámlám dombornyomott kártyával, sms értesítéssel, netbankkal stb. évi ~15e-ben van nekem, ez nem pénz ahhoz képest, amennyi előnye van. persze elfogadom, hogy te soha nem mész el otthonról, szeretsz a postán várakozni, és rendkívül konzervatív vagy pénzügyek tekintetében, na de hogy én lennék az értelmetlen, hát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged