- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Na jó, de ez egy értelmes embernél olyan szinten minimális előny, hogy nem éri meg még az éves kártyakezelési díjat sem
Hiszen egy bizonyos összeg mindig van nálam. Nem sok, de pont az olyan helyzetekre, ha valami nagyon(!) kell, akkor megtudjam venni. Egyéb más esetben pedig tudom, hogy mit akarok venni, mennyibe kerül és annyi pénz viszek magammal. Amúgy is igyekszem tudatosan vásárolni, az előre kitalált és párommal megállapodott költekezésen túl sohasem megyek / megyünk.Volt nekem is bankszámlám. 14 éves korom óta.
Sőt volt amikor 3 is volt egyszerre (diákmunka miatt). Aztán mikor elkezdtem melózni, itt ugye kp-ra kaptuk a fizetést. A számlám meg csak úgy volt. Volt rajta pénz is persze, de egy idő után már feltűnt, hogy egyáltalán nem használom. Közben viszont vonták le az éves kezelési költséget meg a fene tudja még mit. De pár év alatt több ezer több,mint 10k gyűlt össze levonásban ilyenek miatt.
Aztán k**va mérges lettem, bementem, kivettem a maradék bent lévőt és megszüntettem a számlát. Azóta sem történt olyan eset (mert ez kb 6 éve lehetett), hogy csak egy kicsit is szükségem lett volna a kártyára.Szerk.: nyilván kártyában az a jó, hogy ott van minden pénzed kéznél. És nyilván senki nem fogja az egész fizetését magával vinni a közértbe vásárláskor. De épp ezért írtam, hogy tudatos vásárlónak tartom magam. Ezért szükségtelen, hogy az egész fizetésem mindig nálam legyen.
Amúgy nem akarom összerondítani a topicot, csak már több esetben is feltűnt, hogy az emberek panaszkodnak a bankokra és azok szolgáltatásaira. Természetesen - mint jelen esetben is - érthető okból. Pont nem tudott kivenni az ATM-ből. Lenyúlták a banki adatait (hackerek), beszart a banki rendszer a hipermarketben ezért nem tudott fizetni, vagy fél órát kellett sorban állni. Lószart se kamatozik a pénze, több az aktuális levonás... stb... Viszont azt még nem hallottam, hogy valaki készpénz miatt panaszkodott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest