-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nand_i
tag
Napokban volt kérdés a windows phone vs blackberry sebesség, hát én nagyon nem tapasztaltam, hogy a windóz folyamatosabb/jobb lenne. Csak nem akarnak megszabadítani a lumia620tól, uh gondoltam megnézem mit tud a black frissítés. Elfogyasztottam a péntek esti sörömet is, de csak azt érzem, hogy windózban ahova véletlen nem raktak kocka kirajzoló/eltűntető animációt ott is feleslegesen kell várni. Szóval 1 hónap távolságából is simán BB10 a többiek felett.
Ráadásul hiába húzogattam az ujjamat a képernyő aljáról, csak nem oldott fel a lumia. -
Nand_i
tag
válasz danolopeti #14161 üzenetére
Nekem megy rendesen, 100-1, 2102/2142es Os. Bezzeg ismerős szív vele lumia 820on rendszeresen.
-
Nand_i
tag
válasz XSiGma #13817 üzenetére
Roaming miatt nekem volt, hogy az adatforgalom le volt tiltva (3G azért nem volt lekapcsolva), wifi nem volt és nem is nagyon telefonáltam, szinte csak ébresztő és naptár miatt babráltam a telefont meg némi BT adatforgalom, így 3 nap alatt kb 60%ot merült az akksi. Ez még 1925 alatt volt, 2101gyel szerintem javult picit a rendelkezésre állás. Nyilván ez nem mérvadó használat, de ilyet is tud.
-
Nand_i
tag
válasz California1 #13330 üzenetére
2102-es frissítéssel eddig még nem tapasztaltam az akksi kalibrálós problémát.
@bud_spencer: a kikapcsolhatatlan tárcsázóbillentyű hang idegesítő, mást eddig nem találtam lassan egy hónap alatt.
-
Nand_i
tag
válasz Fefe52 #13144 üzenetére
Hát, szerintem enyhe tudathasadásos ember lehet, aki az első tesztet írta. Csak átfutottam a cikket, de az utolsó bekezdésben nem igazán ajánlja a telefont, mire az össz verdiktet 97%ra hozza?
Közben meg több helyen elismeri, hogy a BB veri a többi telefont? Szerintem felejtsd el ezt a tesztet, értem én hogy szűkebb az alkalmazásbolt, de szerintem most már ez nem állja meg a helyét, lévén ha nincs natív alkalmazás, akkor meg kell próbálni az androidos változatot és kész. -
Nand_i
tag
Én még 1925ön vagyok, a héten száműzetésben voltam és elfelejtettem roaming csomagot venni, tehát adatkapcsolat ki, wifi nem volt a közelben, 3g hálózaton végig és a hétfő esti 76%ról 20%ig ment le most estére. Szóval szerintem a 3g adat ami igazán le tudja rántani az akksit.
-
Nand_i
tag
A tárcsázóhangra kerestem én is választ, annyit sikerült kideríteni, hogy sajnos ez még nem megy, csak ha teljesen lenémítod a telefont. Ennyi hibát még elviselek.
BBM vs Wifi témához: T-s a telefon BIS nélkül, otthon T-home-os net van, mobilnetet nem szoktam kikapcsolni de amint bekapcsolom a wifit gond nélkül beérik a termés. OS még egyenlőre a 1925.
-
Nand_i
tag
Azt tudja valaki, hogy tárcsázáskor a billentyűhangokat hogyan lehet kikapcsolni? Nyelv és Bevitel > Jelzések > Billentyűzet visszajelzésének hangereje le van húzva, általában nincs is hangja, de tárcsázásnál pittyeg és zavaró.
-
Nand_i
tag
válasz Polllen #12170 üzenetére
WP-ről jövök és azt hittem el bírom majd viselni a hülyeségeket (nem látod alapból mire csatlakozik a telefon, hogy áll az akku, egy hangerő van mindenre, naptárban nincs heti nézet, telefon nem tud együtt rezegni és csörögni, stb...). Fél évig bírtam kb, mikor kézbe vettem a Z10et mintha újra tudnék rendesen levegőt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest