- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
er2es
tag
Eddig nem használtam az amazon appstoret, de most a 10.3-as ki akartam próbálni, de csak BB Worldos appokat látok benne, androidos appokat nem (pl.: instagramra hiába keresek, nincs meg)....Hogy lehet az androidos appokat megtalálni?
A 10.3-ról: nekem tetszik az új desgin, az akkuidő javult a 10.2.2-höz képest, de messze nem olyan mint 10.2.1 alatt. A Wifi-t dobálja (de csak az itthoni routert, munkahelyit nem).
Amit észrevetettem bug és engem idegesít: a spacen nem működik a felfelhúzás a szövegbevitelnél. -
er2es
tag
válasz hericstamas #24702 üzenetére
ez nekem is megadta a lendületet a frissítéshez
-
er2es
tag
válasz zolee-coul #24603 üzenetére
Szia, én kicsit árnyalnám az eddigi válaszokat kérdéseidre:
-gmail, meg egyéb levelezés is tökéletesen megy, nem kell hozzá BIS, ebben sokkal jobb mint a vetélytársak
-facebook: a native app sok kívánnivalót hagy maga után, egyetlen pozitívuma hogy nincs tele suggested posztokkal meg reklámokkal, illetve [ismerősöd neve] liked this-ekkel. A droiodos app használhatósága nálam nem üti a rendszeres használathoz a mércét.
-viber: bb worldben van app, de csak port, szerintem ez is messze el van maradva a kényelmestől (és egy középdroidon kapható felhasználói élménytől) de használható.
naviban és aktívtokban nekem nincs tapasztalatom
-
er2es
tag
válasz TheBikerider #23987 üzenetére
STL-2
10.2.2: többször random restart, úgy is hogy az asztalon van, de volt már 2x hívás közben is ! Az akksi eddif simán ment egy napot, ez most kevesebb olyan 3-4 órával.
-
er2es
tag
válasz TheBikerider #23975 üzenetére
Nekem se jött be a 10.2.2
random restart, akksi sokkal gyorsabban merül, és egyéb random diszfunciók -- -- -- ha időm s kedvem lenne menne vissza azonnal a 10.2.1
-
er2es
tag
"If you want a toy, buy an iPhone. But if you want a tool, you need BlackBerry."
-
er2es
tag
Sziasztok,
szeretném megkérdezni hogy a Hub ertesiteseket hogy lehet törölni?
Beragadt pár darab email, ha ranyomok akkor az elem nem megjelenitheto üzenet fogad, te ott marad olvasatlanként.
Valaki belefutott már ebbe?
Köszi
-
-
er2es
tag
válasz siposjozsef #14433 üzenetére
http://berryblog.blog.hu/2014/03/03/megis_jon_a_viber_bb10-re
türelem
-
er2es
tag
sziasztok,
valaki microHDMI-n kötötte már össze full hd tvvel? teljes képernyősek lesznek a játékok vagy az appok (főként a böngésző érdekelne) ? illetve mennyire szaggat (ha szaggat)
-
er2es
tag
sziasztok,
én is beújitottam 2. telónak egy z10-est, sokat olvastam itt is, máshol is a pro/kontra érveket. Volt már szifonom, van android is....és összeségében azt kell modjam hogy a z10 az eddigi legjobb telefonom,mert itt az van központban ami fontos egy telefonnál...szerintem. Jó nincs sok app, felemás apk megoldás DE a hívás,sms, privát és céges email (hub) kezelése itt a legprofibb, a leghatékonyabb céges munkaeszközöm lett.
mellesleg sztem nagyon masculine
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest