-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djulu
csendes tag
válasz Mercel #34204 üzenetére
oké, ebből annyit értettem, hogy húzzam újra a gépet. Nos, ez az amit el akartam kerülni, de lehet, hogy sor fog rá egyszer kerülni vagy új gép lesz belőle, mert már nem új a kicsike.
Eddig is megvoltam valahogy enélkül a funkció nélkül, csak gondoltam valakinek már volt ez a problémája és meg is oldotta...de köszönöm, hogy foglalkoztok a problémámmal!
Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
válasz Mercel #34200 üzenetére
...próbáltam kikapcsolt tűzfal és víruskergető mellett is, de semmi. Az érdekes viszont, hogy a gépről IP cím alapján hozzá tudok kapcsolódni a telefonhoz (wifin), látom mindenét. Link és BBID párosítás viszont nem megy. Azt írja a link , hogy ez az id nem bb10 telefonhoz való, vagy másik idvel vagyok bejelentkezve a telefonra, stb. Xp-n viszont gond nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
-
djulu
csendes tag
válasz turbulencia8 #34194 üzenetére
blend el sem indul, mivel nincs párosítva a számítógéppel a telefon. A fájlkezelőben nincs ott a számítógépem.
Szerintem a win7 a hibás valahol, de megakadtam, nem tudom hol lehet a bibi. XP-s gépemmel össze tudtam párosítani a linkkel, bbid is rendben volt, megtalálta a telefonom, wifin elértem a gépet. Win7-el nem sikerülVive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok!
Van köztetek valaki akinek nem csatlakozott a Linkhez wifin a telefon? (win7) Sőt a BBID alapján sem találta meg, így nem tudtam párosítani sem.
..és van köztetek valaki, aki megoldotta ezt a problémát? Sok mindent próbáltam külföldi fórumok alapján, de semmi nem jött be.üdv,
Gy.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok.
Volt valaki, akinek segített a wipe + szoftver újratöltés kombó az akksimerülés, akksikijelzés bug megszüntetéséhez?Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
sziasztok.
nem tudom, hogy volt-e már, de beesett a T függő telefonomra a frissítés.
-
djulu
csendes tag
sziasztok.
az asszony Tés független z10re lejött. ez egy álom. gyors és gyönyörű.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Csak a gesztusvezérléssel kapcsolatban lenne egy sztorim:
Gépeltem laptopon, valamit félreütöttem, mondom magamban kitörlöm, laza mozdulattal végigsöpörtem a billentyűzeten jobbról balra...., nem történt semmi.
A jót könnyű megszokni.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Nem megy a bbm video funkció. Azt írja, hogy : csatlakozás a bbm videó szolgáltatáshoz. Várjon, majd próbálkozzon újra.
Az asszony telefonjáról engem: ezzel a partnerrel nem folytatható bbm videó csevegés.
Az a vicces, hogy múlt héten még ment és wifin szoktuk használni
Ötlet? Hozzászólás? Javaslat?
-
djulu
csendes tag
Szederszívű fórumtársak! Segítség! Protecten keresztül kiírattam üzenetet telefonomra és nem tudom eltüntetni a lock screenről. Hogyan tovább?
-
djulu
csendes tag
válasz sasa134 #22664 üzenetére
Sziasztok
Nekem ezzel a frissítéssel az akksiidő jobb lett, egyéb negatívumot nem tapasztaltam. Jó hogy ült rajta, részemről legalábbis.
Az asszony független telójára már ez van egy hónapja, az akkubug előjött, nem nyitott meg programokat, fagyások... , mpst koppkopp, rendben megy az övé is.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok.
végre beesett a Té függő telefonomra 2977számú frissítés.
már vártam rá egy ideje...Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok.
Az aszony fehér Tés, fehér z10re megjött a frissítés (független), az enyém szintén Tés, fekete, függő és még nem érkezett rá a frissítés.Emlékeim szerint az előző frissítés is később érkezett meg az enyémre pár nappal, akkor is vagy 8x rá kellett nyomni a keresésre, hogy megtalálja..
[ Szerkesztve ]
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Megint lefagyott a hub. Egy levelet megnyitok, majd ottragad. Semmire nem reagál hosszú percekig. Múltkor magától helyrejött, most csak egy hosszú újraindítás segített.
Állítsam be újra a fiókot? Hub restart sem segített.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Volt már olyanotok, hogy a hub lefagyott? Sokáig nem reagált semmire, aztàn rendben lett. Azt hittem újra kell indítani.
-
djulu
csendes tag
Sziasztok. Látott már vki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
djulu
csendes tag
Sziasztok.
Ma olyan helyre telefonáltam, ahol melléket kellett bepötyögni, hogy tovább tudjam intézni ügyeimet. Miután kapcsolt, bizonyos idő múlva megszakadt a kapcsolat. Kb. 5x hívtam vissza őket, azt hittem a hiba az ő készülékükben van (ők meg azt hogy az enyémben). Telefont cseréltem és a kis görcs nokiámon nem szakadt meg a kapcsolat.
Ötlet?
-
-
djulu
csendes tag
nekem is előfordult, eddig 1x, újraindít s utána jó volt. továbbá egyszer előfordult, hogy a kamera képén zöld folt volt, mintha eltört volna a lencse..., újraindít, azóta nem jött elő.
más:
olvastam régebbi hozzászólásokban hogy valakinek nem jött elő a szederjel a wifi csatlakozásnál. ilyen nekem már többször volt. Ha kikapcsoltam az adatszolgáltatást a mobilhálózaton, akkor egyből beugrott a szeder. Továbbá az asszony telefonja nem találta az otthoni wifithálózatot, amin egyfolytában lógott eddig (ilyenről is volt már szó). Mobilhálózat adatszolgáltatása ki/be és egyből megtalálta.Vive memor nostri rigidi servator honesti.
-
djulu
csendes tag
sziasztok!
Az asszony z10-e tegnap és ma is újraindult teljesen önállóan, már csak azt vette észre h kéri a pin kódot a telefon (azt persze nem tudta...).
ötlet? én akksi érintkezési hibára vagy vmi akksi elmozdulásra gondolnék így elsőre, de még nem tudtam megnézni, mert nem tudtam kivenni a kezéből...
-
djulu
csendes tag
válasz hericstamas #13644 üzenetére
nálam is lekapcsol a töltés, ha elérte a 100%-ot (vagy amit a telefon annak gondol) és eltűnik a töltést jelző kis villám jel, újra rádugva megjelenik a jel és tölt.
-
djulu
csendes tag
Ma reggel nem indította el a fényképezőgépet, egy újraindítás megoldotta, de eddig nem volt ilyen
-
djulu
csendes tag
-
djulu
csendes tag
válasz boardrider #12808 üzenetére
...lsd topicnyitó összefoglaló
-
djulu
csendes tag
sziasztok!
tudtok olyan appot ajánlani ahol a gps koordinátára tud navigálni?
-
djulu
csendes tag
amikor először rádugtam agépre(win7) a telefont, akkor illesztőprogramokat keresett, már nem emlékszem h melyiket, de egyet nem talált meg, kis piros x volt mögötte.
-
djulu
csendes tag
válasz joelke HU #11787 üzenetére
mindkettő rendben fent van a wifin, bbm-el nem volt gond, csak a távoli eléréshez nem tudom párosítani a BB Linkben a telefont, egyiket sem. adatszinkronizálás kábelen megy.
viszont a médiamegosztást ha bekapcsolom, akkor látja a gépem (wifin), de a bb linkben nincs párosítva a telefon, sem a fájlkezlőben a számítógép.
-
djulu
csendes tag
válasz kárátékutyá #11785 üzenetére
...ami a töltőhöz való..., az gyári?
-
djulu
csendes tag
Sziasztok!
régóra olvaslak már titeket és ennek hatására a héten beszereztem egyből 2db z10 -t( az asszonynak is egyet), T-s, frissítette magát, kontaktokat rendben átraktam, kezdtem belakni.segítséget abban kérnék, hogy a BB Linkhez wifin nem tudom párosítani a telefont. usb oké, bluetooth oké, a telefon bb link menüjében nem jelenik meg a számítógépem, a fájlkezelőben sem látom.
crackberryt bújtam, de okosabb nem lettem.ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Renault, Dacia topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest