- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
válasz Zlatan85 #27577 üzenetére
Igen. Kopp-kopp
Mondjuk az akkukijelzés bug nagyon ritkán előjött, de mióta a 10.3.1 leakek vannak fönt, gyak. rendben van ez is.
Érdekes módon mikor fölteszem a leaket, az első töltés sosem ment 100-ig, de aztán használtam, és a következő éjjel - vagy napközben laptopról ha kellett tölteni - már 100-ra töltött és utána a következő leakig rendben.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz Zlatan85 #27573 üzenetére
Te most a vágyaidat/saját elvárásaidat írtad le. De a garanciális cserének a szabályai gyak. hosszú évtizedek óta azt írják elő, hogy azonos típusúra kell cserélni.
Amennyiben olyan már nincs, akkor vagy vételár vissza vagy értékegyeztetéssel lehet másra is. (Bár nem tudom, hogy ez utóbbi él-e még.De jelen esetben mivel a BB-nek van még 100-1 - es telója, így arra cserél. Én is 100-1 -est kaptam, mikor cserélték.
Persze! Én is örültem volna egy 100-2 - nek, de még csak nem is csalódtam, hogy ugyanolyat kaptam, hisz ez az előírás.@Eventus:
+1
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
cris78
őstag
válasz Zlatan85 #27572 üzenetére
Csak típus azonos telefonra lehet cserélni. Ha ezt a szolgáltató nem tudja teljesíteni, vagy a BlackBerry akkor az eredeti állapot kerül vissza állításra, tehát pénz vissza, vagy kapsz egy cserekartyat a szervizből amin szerepel az összeg, amit a szolgaltatonal levasarolhatsz. Mivel BlackBerry már nincs a kínálatban nem kaphatsz 100-2-st.
A z30 meg úgy jött, hogy az 1-es és a 2-es széria nem egy kategória. Nem kotekedesnek szántam.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Gergő1986
csendes tag
válasz Zlatan85 #7669 üzenetére
Nem hivatalos info én is várom a választ a vodátol de semmit nem írnak, majd lehet facen is rákérdezek de úgy sem fonkak konkrét választ adni. Az hogy frissítés után kapható lesz az csak sejtés de akkor már úgy is árúlhatják hogy play áruházzal ettöl többen megvennék. Meg volt már hasonlo hogy 1 időre nem lehetett kapni 1 készüléket és késöbb visszakerül olcsóbban.
-
malor
aktív tag
válasz Zlatan85 #5915 üzenetére
Köszi az infókat. Valószínű így a Telenortól veszem inkább. Hétfőre már behívtak, hogy elkápráztassanak az ajánlataikkal, tudják azt is Z10-ben gondolkodom. Majd kiderül mi lesz. Lehet sírdogálok egy kicsit meg elmondom, hogy szolgáltatóváltás is eszembe jutott, hátha személyreszabhatóbb még az ajánlatuk
[ Szerkesztve ]
-
malor
aktív tag
válasz Zlatan85 #5890 üzenetére
A függetlenség mennyire biztos egyébként? Úgy értem mennyire lehet erre apellálni, ha az embernek tényleg független telefon kell? Mondjuk megcsinálhatom azt, hogy bemegyek és azt mondom az ügyfélszolgálatosnak, hogy olyat hozzon, akkor olyat fog?
Azért kérdezem, mert ugye ma divat a szolgáltatóknál a játék az előfizetési díjaknál telefon vásárlás és csak tarifacsomag váltás esetén. Üzleti Telenoros előfizetésem van. Náluk a 10e Ft-os korlátlan csomag korrekt ajánlat telefon nélkül, bár nem reklámozzák, hogy üzleti előfizetőknek is van...teljesen érthetetlen, hogy miért, de ez most nem is fontos. Telefonnal ugyanez az előfizetés 14e Ft/hó. A 40% felárat túlzásnak tartom. Lejárt a hűségidőm a jelenlegi előfizetésemre. Már ajánlottak 40e Ft bónuszt, ha veszek telefont náluk, de még így is jobban járnék, ha T-nél tudnék venni független BB-t és a Telenornál meg átváltanék az ALL-in L csomagra...
Tiszta őrület ez a telefonos meg anélküli móka egyébként. Ha ingyen adnák a 'telefonos verzióhoz" a Z10-et, akkor is jól keresnének rajta, hiszen 96e Ft felárat fizet ki az előfizető 2 év alatt csak azért mert telefont is vett az előfizetés mellé.. De még úgy is 9500 Ft-ot kell fizetni a telefonért a felájánlott kedvezményt levonva abban a díjkategóriában. Viszont a drágább előfizetési díj megdrágítja az egészet, nem igazán éri meg telefonnal az én telefonálási szokásaimhoz viszonyítva, akkor már jobb a jelenlegi Menedzser 10000. De gondolom ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül
Illetve üzletileg sem tartom korrektnek, hogy tarifaváltás esetén büntetnek azért, mert még telefont is tőlük veszem. Valahogy ellentmondás az egész, de mint szolgáltató kb. azt csinál amit akar, utána valami szép marketinggel meg megpróbálja eladni.
Bocsánat a hosszú hsz-ért , csak már vívódom egy ideje
[ Szerkesztve ]
-
Zlatan85
csendes tag
válasz Zlatan85 #5869 üzenetére
Rájöttem mi okozta a hibát...A rendszer nem barátja a másik telefonból átrakott memóriakártyának Ami mondjuk érthető is,ez megkeverte az egész szoftvert. Felismerte a kártyát, átmásoltam a képeket, utána kezdődött, hogy a képek mappára kattintva felvillant a feketeség és visszadobott a menübe. Kártya leformáz, vissza a képek,majd biztonsági törlés, szoftver frissítés, kártya vissza és oké minden...Amúgy kedden vettem a feleségemnek, T-s fehér, független, simán fut Vodás kártyával, nekem is ilyen lesz csak fekete...mondjuk a Z30 jobb lenne, de még kicsit túl van árazva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest