- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.sebestyen
senior tag
-
l.sebestyen
senior tag
Akkor lehet valami akku gond lesz, nekem először kb 2 hete csinálta az irodába mellettem minden ok nélkül senki hozzá nem nyúlt, azt hiszem kerek 80% nal volt, most azon gondolkodom lehet a 10.2.1 frissitessel van összefüggésben és lehet már frissítés óta csinálja csak nem vettem észre
-
l.sebestyen
senior tag
nekem azért egyenlőre még nem ilyen durva a helyzet, de a sim kártya simogatást, igazítást, puszilgatást még megpróbálom, ha az sem válik be, jövő héten úgyis járok Pesten, beviszem a partnerohoz, csak az a baj ott a csere telefon felejtős
Te hol vetted?[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Nekem ilyen reboot a sim kártya miatt volt az elején, megigazítottam és azóta egyszersem indult újra. De ez nagyon szerviz gyanús eset.
Aksi miatt ( rossz kijelzés, x %-nál kikapcs mert lemerült) néha én is szívok, de már megtanultam vele együtt élni, néha kalibrálni kell. Igényli a simogatást és a törődést a kicsike
-
john33
csendes tag
Köszönöm szépen, ez a módszer jó volt, a rendszer "felállt" először a készüléken. Már arra gondoltam, hogy autoloaderrel felteszem egyből a 10.2.1.1055-öst, de mivel még a BB linkkel sem találta meg a kapcsolatot, így féltem, hogy tégla lesz belőle egyből, ha ráengedem a leak os-t...
-
john33
csendes tag
BB Link feltelepítve, de nincs szoftverfrissítés, mivel válassza lea készüléket a számítógépről, és futtassa le a telepítőalkalmazást a készülékén, ha a művelet befejeződött, csatlakoztassa újra a készüléket ....
Ha tudtam volna, hogy jobb Link, mint az OTA, el sem kezdem OTA-n... a Galaxy S3-asomnál mindig OTA kell, a Kies tiltva van....
[ Szerkesztve ]
-
Amazonas
senior tag
Azon gondolkodom, hogy mit jelenthet a dobozán az "NFC friendly" felirat. Először azt hittem, van benne chip, de az "Intelligens címkék"-nél nem tudok hozzá programozni semmit. Ezek szerint csak sima mágnes van benne.
Szerk.: Közben rájöttem. Valószínűleg csak annyit jelent, hogy a hátlapban lévő aktív chip sugárzását nem árnyékolja le.
[ Szerkesztve ]
-
DJosef
őstag
Ez ügyben én is beszéltem már velük. Az említett készülékek gyári száma 0716-8134 vagy ennél kisebb. Nekem 8130 de semmi. Erre tanácsolta a BlackBerry support hogy T-mobil szerviz. A T-mobilnál meg ma mondták, hogy ők is csak a bb linket használják. Sztem nem akart foglalkozni a témával.
Forget about it
-
rbalint88
addikt
én csak játszom a telón, meg ismerkedem a rendszerrel, mivel nem az enyém lesz, hanem unokatesómé. (ezt adjuk családilag karácsonyra)
ja de! telefonáltam is vele vagy fél percet, mert volt egy téves hívás
amúgy teljesen normális az a merülés, amit te tapasztalsz. iphone5 is 64% most, kb 5 perc telefonálás, 10 perc navigálás és pár sms után. -
DJosef
őstag
Múlt héten beszéltem a BlackBerry support -al frissítés miatt, és azt mondta nekem a fazon, hogy ha a készülékem gyári száma 0716-8134 vagy ennél kisebb, jelen esetben 8130 akkor már elérhető a 10.2 Azt tanácsolta, hogy vigyem be egy T-mobil szervizbe mert ők biztos tudják frissíteni szerviz szoftverrel. Attól félek, hogy ha be viszem akkor vissza zárják.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
-
sasa134
addikt
én azt mondom, hogy otthoni használatra (és ár szempontjából ez ellentmond az előttem szolokkal) a 100-1-et, azaz az LTE nélküli verziót érdemesebb venni
Miért? mert erre OTA jönnek a frissitesek. Persze Sachival bármi feltehető, de van aki nem akar/mer ilyesmikkel bíbelődni, csak megnyomni a 'frissítés ' gombot és hàtradőlni.Avanti Roma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?