- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
rbalint88 #11136 üzenetére
Akinek gyári független telefonja van (tehát nem szolgáltatói, de mégiscsak független), az tegye meg nekem legyen szíves, hogy sachesiben megnézi, hogy milyen sys.data.ecid kezdetű filejai vannak. Ja és hogy milyen szolgáltatói kártyával használjátok a telefont. Privátban is jöhet! Köszi!
-
Amazonas
senior tag
válasz
rbalint88 #9857 üzenetére
Pont valamelyik nap "poroltam le" a 9300-asomat, hát valami siralom képe van így a Z10 után nézve... ilyenkor szembesül az ember a ténnyel, hogy mit is jelent a gyakorlatban a "retina"-felbontásnál is jobb kijelző... 9300 viszont 2G-re lőve, adat nélkül üzemidőben verhetetlen, emergency póttelefonnak ideális. Eszembe jutottak a régi Nokia-s idők a heti egyszeri töltéssel...
-
room303
tag
válasz
rbalint88 #9611 üzenetére
Saját példámból kiindulva: akkor érdemes Androidról BB-re váltani, ha valakinek a telefonban a legfontosabb a stabil, megbízható és egységes üzenetkezelés, mert a HUB-nak szvsz nem ér a nyomába semmi: mindegy, hogy exchange, imap, pop vagy FB, LinkedIn, Twitter - egy helyen, átlátható és kezelhető formában van meg minden, a csatolmányok kezelésével egyetemben.
Egyébként pedig ha nem játszani akarunk a telóval, akkor ár/érték (ár/sebesség) versenyben minden Androidot (és persze iOS-t) lever a Z10 (de még a Q5 is).
-
-
gbutcher
tag
-
-
gbutcher
tag
válasz
rbalint88 #9074 üzenetére
Megcsináltam mégegszer az egészet.
Rádugtam a gépre, felismerte és elindiítottam a frissítést. A számítógép töltött, a telefonon a Blackberry logó.
Kb 20 perc alatt végzett a gép. Kiírta hogy a készülék szoftverfrissítés sikeres, és huzzam le a gépről a telefont és indiítsam újra. De nem tudom újraindítani.
Mit csinálhatnék még?Hosszan nyomom a beakapcsológombot, aztán egy ikon azt mutatja, hogy csatlakoztassam a gépre.
-
-
gbutcher
tag
válasz
rbalint88 #9056 üzenetére
Rádugtam a BB Linkre, és most újra tölti a szoftvert.
Van mentésem is.Ha újrrakta a számítógép a rendszert, akkor utánna visszatöltöm a mentésemet, azután meg megint újra kell tennem a frissebb szoftvert a szacsival? Jól gondolom a menetet?
Egyébként köszönöm a segítéget!
-
Danny750
őstag
válasz
rbalint88 #8642 üzenetére
+1
(azért az akksi kalibràciò is megoldòdhatna..)
Am tùl megszerettem a cumòt, ìgy maradok köztetek! Holnap beviszem gariztatni szegényem, mert a beszédhangszòròm szokol rádió lett 50% felett...
Elérte a BlackBerry amit akart, nehéz megvàlni töle, de nagyon és màr nem is akarom lecserélni! -
joelke HU
őstag
válasz
rbalint88 #8601 üzenetére
Ha csak sima chat kell, aminek egyedi csengőhangot is beállíthatsz, akkor javaslom a gtalkot. Skype azért nem jött be nekem, mert a saját hangja nem lecserélhető és olyan kis semmilyen, halk, hogy sokszor nem vettem észre, ha írtak. Persze nem tudom, hogy gtalk van szifonra vagy sem.
-
sasa134
addikt
válasz
rbalint88 #8594 üzenetére
én a Whatsappot bátran ajánlom, sztem köröket ver a Viberre (mondjuk nem tud hanghivast, csak hangjegyzet küldetést), remekül megy Z10-en, én azt használom a BBM mellett. Az van minden rendszerre, nekem sok almás ismerősöm tért át rá a viber helyett. Amúgy meg csak BBM.
-
rbalint88
addikt
válasz
rbalint88 #8410 üzenetére
No, egy alig két órás pingpongozás után (rossz boltba irányítottak, csak szervizben csere, blabla), megoldódott a Z10-ek problémája. A fehéret, mivel tegnapi vásárlás, a westendben az aluljáró szinten lévő t-mobileban kicserélték egy újra, gond nélkül -itt jegyezném meg, hogy a garanciát intéző srác nagyon korrekt volt, nem nézi hülyének az embert, segítőkész-, a feketére pedig felvettünk egy jegyzőkönyvet, a.k.a hibajegy, amivel az lesz megoldható, hogy visszaveszik a telefont és le lehet vásárolni az árát. Így a webshop kedvezményt bukjuk, de havi +1000Ft nem fog odaverni, egy Xperia SP lesz helyette, azt a mammutban és a westendben is dicsérték, hogy megbízható, jól használható darab, ezt kapja majd unokatesóm. A mammutban az alsó boltban a boltvezető is nagyon segítőkész volt.
Úgyhogy sajnos ez a sok hiba is elég rossz reklám a BB-nek, pedig alapvetően jó telefonokat gyártanak. Főleg, amikor minden működik rajtuk...
A jelenlegi setup: fehér Z10 fekete gyári flip coverben. Elég diszkós, de hát ezt dobta a gép
És ez a teló is látta a 10.2.0.424 frissítést, le is kapta wifin, már az fut rajta. -
kárátékutyá
őstag
válasz
rbalint88 #7497 üzenetére
Nem talált
Semmi PS nincsen bennük, instagram (nem mindegyikben), illetve alapból camera+-al fotóztam, ott lehetett fény mérni.
2Db Nikon D700 figyel a táskámban fix üveg hegyekkel, olvasd el mivel kezdtem, mielőtt tolod az offtopic-ot.
sasa134: Nem vitát akartam, de sorry, az hogy jó e vagy rossza kép, nem a zaj dönti el.
Én nem mondtam hogy jó képminőséget lehet csinálni ájfonnal, csak azt, hogy elfogadhatót ahhoz, hogy a 2 milkás "kis" táskámat ne cipeljem magammal mindenhova.
Z10 kaka ebből a szempontból, ezt kicsit magadra vetted, de sztem nem te tervezted sem az "optikát", sem picurka képérzékelőt, sem az algoritust szoftverben, úgyhogy ne vedd tényleg magadra.
-
válasz
rbalint88 #7270 üzenetére
Nekem egy Goldring fülesem van. Na, majd azzal meghallgatom.
A Garbage és Timo Mass igen jól megy Sony és Panasonic fülessel is.
Sade és a bombázók is jól nyomják.
A neutront akkor teszem fel, ha lesz legális 10.2.1 addig semmi mókolás.
Pege Aladárra meg Nina Simone- rá azért a Goldring kell.Ja! Mindenkinek Berry Xmass!
-
válasz
rbalint88 #7283 üzenetére
Se ez, se az az IEM amit lentebb linkeltél, hogy "elég jó?" nem igazán jó. Leginkább azt mondanám, hogy a gagyinak az a kategóriája, ami arra jó, hogy a hozzá nem értők előtt fel lehessen vágni vele. Pontosan ahogy írod, hogy többre taksálják a kinézete alapján, mint amennyibe került. Na erre jó.
Ha normális IEM-et vagy fejest akarsz, akkor a head-fi-n lehet jó teszteket találni, az alapján el lehet dönteni, hogy melyik árkategóriát lövöd be, és abban mi legyen az a 4-5 füles, amit kipróbálsz valahol, és választasz egyet a saját zenei ízlésedhez. De ezeket a vackokat szerintem hanyagold, kidobott pénz minden egyes forint amit az ilyenekre költesz.
Persze attól függ mire kell, mondjuk egy villamoson ülve az az IEM is megteszi amit linkeltél (bár én nem venném meg, arra a gyári is jó, ez meg attól nem annyival jobb, csak próbálja magáról elhitetni).
Nem piszkálásképpen írom, hanem mert pipa vagyok, hogy eladtak neked két ilyen skullcandy cuccot, aminek az árából tényleg jót is kaptál volna. Ilyenkor tök dühös vagyok, de tényleg.Amúgy a szifonnak tényleg elég jó a hangminősége, én némi tanakodás után megtartottam az enyémet ipod touchnak. A Z10 zenei képességeit még nem igazán tudtam komolyabban kipróbálni, de most már érdekel a dolog és az ünnepek alatt sort kerítek rá.
-
sniper4573
tag
válasz
rbalint88 #7273 üzenetére
Szerezz egy Nokia N8 gyári fülest(Nokia WH-701). Azzal tökéletesen fog szólni
Még az ájfon 4S-hez vettem annó egy panaszkodik arany dugós, csoda fülest(mert hiába volt rengeteg funkció, ha vacak a gyári), de vmiért azzal visszhangzik.. Próbaképp rádugtam az N8 fülesét és azzal a jól műkszik.Akksi töltése pedig nem ajánlott a gyáritól erősebb töltővel, kivétel ha gyorsan akarja az ember tölteni. Rövidebb lesz az élettartam. Én is kipróbáltam a Nexus7 töltőjével, ami pillanatok alatt feltöltötte, de sajnos az is csak 85%-ig.
A 2A-es töltősöknek ajánlom, hogy ne a feje mellett töltse egész éjszaka, ill. szereljen be egy tűzjelzőt, ha nem ébredne fel a durranásra. Az N9-emet kb. 4hónap alatt durrantottam el egy erősebb töltővel. Nem csak az Amper számít, hanem az is, hogy hány volton tölt. figyeljetek oda.
Az akksinak minél lassabb töltés kell. Az ember logikusan éjszaka tölti, akkor meg ráér feltöltődni. -
SsPL711
őstag
válasz
rbalint88 #7270 üzenetére
Szerintem ezt nem lehet hallani amiket írsz, én próbáltam dedikált mp3 lejátszót(Sony Walkman), android cuccokat (pl. SGS3), blackberry-t, régit (OS7-est), új BB10-est.
Szerintem nincs különbség.
Különbség akkor van mikor ugyan ezeket amiket szoktam hallgatni, meg hallgatom PC-n is egy 2.1-es rendszeren (Logitech, ez nem a reklám helye).
Szifont még nem hallottam, meg iPod-ot se, ezt bevallom.Ja, meg akkor hallok még különbséget, mikor az agybadugóst lecserélem egy low-end Sennheiser (HD 202) fejhallgatóra.
-
-
sasa134
addikt
válasz
rbalint88 #6795 üzenetére
OK nem akarlak idegesíteni, csak megérteni, h mi történt. A frissítés baromi lassú, nekem 10.1.0.4181-ről 10.2-re kb mindennel együtt (letölt,telepít, újraindul) több mint 2 óra volt. Az újraindulás volt kb 40 perc...talán több is.
Most mi a helyzet? BB linkkel készülék szoft újratöltés? vagy ha az sem akar menni, talán autoloaderes telepítés..
-
rbalint88
addikt
válasz
rbalint88 #6761 üzenetére
no, hát odáig jutott a dolog, hogy nem kapcsol be a telefon, pirosan villog a led és semmi életjelet nem ad ezen kívül. megnyugtató, mit ne mondjak...
frissítést 1,5 órán keresztül nem volt képes végigfuttatni, akkor restart volt, de ugyanott megállt 20 perc után és nem lépett tovább (majdnem körbeért a kék csík, kb 2mm hiányzott), úgyhogy most csöppet feszült vagyok, hogy sikerült téglázni a telefont... egy gyári, hivatalos szoftverfrissítéssel, lol. -
Viper26
nagyúr
válasz
rbalint88 #5746 üzenetére
Nekem még azt írja pickpackpont átvette, és raktárban van...akkor gondolom holnap érkezik.
Egyébként ez így rendben lenne?Addig nem merek nekiállni
Vagy még android runtime?Itt azt írják "hivatalos 10.2.0.424-gyel, vagy esetleg ennél magasabb verziószámú, kiszivárgott firm-mel."
Nekem 415 a vége, akkor neki se álljak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest