- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hsrasus
aktív tag
nekem most fordult elő 2.szor az elmúlt majd 3 évben. kétségtelenül szar, de igazság szerint a teljes rendszerem meggárgyult, nem csak a kontaktok, ahogy a fórumtársnak. a tárhelyet már írtam (ugye így vettem észre, h valami nem kóser), de azt csak most vettem észre, h a céges emailfiók a mappaszinkronokat is teljesen összekuszálta. nagyon mérges vagyok rá, el sem tudom mondani mennyire, főleg azért, mert teljesen érthetetlen és megmagyarázhatatlan amit csinált és sajnos egy fontos telefont nem tudtam elintézni a hétvégén, mert eltünt több kontaktom a listából.
lehet itt jönni azzal, h a BB "céges" telefon üzletemebereknek, de ha eltűnik belőle egy kontaktom, akit fontos lenne felhívnom, meg nem kapok meg egy fontos emailt, mert egyszercsak összezavarodik, akkor nemhogy céges, komoly embereknek, inkább csak játéktelefonnak való. biztonságról meg egyáltalán nincs értelme beszélni, mert még az alapfunkciókat sem képes ellátni.és nem, nem fogok visszaállítást csinálni, mert az én időm túl drága ahhoz, h ilyennel szarakodjak és kedvem sincs. arról nem is beszélve, h ha mindent az elejéről kell kezdenem, akkor inkább vennék egy új telefont és azzal kezdeném újra, nem ezzel.
bocsi, ha kicsit vehemens lett a válasz, csak újra elöntött a düh, de mostmár szúszááá. természetesen rád nem vagyok mérges, sőt köszi, h segíteni próbálasz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest