Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    válasz Orgi #34951 üzenetére

    nekem most fordult elő 2.szor az elmúlt majd 3 évben. kétségtelenül szar, de igazság szerint a teljes rendszerem meggárgyult, nem csak a kontaktok, ahogy a fórumtársnak. a tárhelyet már írtam (ugye így vettem észre, h valami nem kóser), de azt csak most vettem észre, h a céges emailfiók a mappaszinkronokat is teljesen összekuszálta. nagyon mérges vagyok rá, el sem tudom mondani mennyire, főleg azért, mert teljesen érthetetlen és megmagyarázhatatlan amit csinált és sajnos egy fontos telefont nem tudtam elintézni a hétvégén, mert eltünt több kontaktom a listából.
    lehet itt jönni azzal, h a BB "céges" telefon üzletemebereknek, de ha eltűnik belőle egy kontaktom, akit fontos lenne felhívnom, meg nem kapok meg egy fontos emailt, mert egyszercsak összezavarodik, akkor nemhogy céges, komoly embereknek, inkább csak játéktelefonnak való. biztonságról meg egyáltalán nincs értelme beszélni, mert még az alapfunkciókat sem képes ellátni.

    és nem, nem fogok visszaállítást csinálni, mert az én időm túl drága ahhoz, h ilyennel szarakodjak és kedvem sincs. arról nem is beszélve, h ha mindent az elejéről kell kezdenem, akkor inkább vennék egy új telefont és azzal kezdeném újra, nem ezzel.

    bocsi, ha kicsit vehemens lett a válasz, csak újra elöntött a düh, de mostmár szúszááá. természetesen rád nem vagyok mérges, sőt köszi, h segíteni próbálasz. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák