Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

Én is elhagyom a topikot. Én viszont sasával ellentétben kifejezetten az elmúlt időszakban kialakult hangulat, hozzászólások, stílus és hozzáállás miatt, a régi topiklakók részéről. Vannak köztük emberek, akikben nem csalódtam (=nem vártam mást), vannak, akikben csalódtam.

Nem érzem jól magam most már ebben a virtuális közösségben.
    Itt már egy ideje eluralkodott az, hogy a "nagy öregek" szerint azok, akiknek a véleménye szembemegy az ő véleményükkel, az különböző, általuk személyeskedő, igen gyakran trágár jelzőkkel van illetve.

Ebből csak néhány szemelvény, a topik kemény magjától:
    - tudatlan, idióta, az okoskodásával telefossa a topikot ((#26881) kárátékutyá)
    - fillérb@szó ((#26883) Praetorianus)
    - csőcselék ((#26888) eventus)
    - sz@rrago fillereskedo, akik csak rontják a levegőt itt feleslegesen ((#26889) icezozo)
    - hülye ((#26890) eventus)

Tudjátok mi a durva? Hogy ez egy délután termése. Eszméletlen durva. Nézzetek magatokba, hogy mivé vált ez a topik, mivé vált ez a közösség.
    Gondolkodjatok el azon, hogy milyen üzenete van annak, hogy a képzeletbeli elefántcsonttornyotokból köpköditek le a többieket. Szerintem iskolapéldáját nyújtottátok annak, hogy hogyan lehet egy tényleg jó közösséget szétverni.

Ez egy jó hely volt. És ti tettétek rosszá. Nem azok, akiknek más volt a véleménye. Súgok: lehet, hogy az embereknek más a véleménye, mint nektek. Az sem baj, hogy nektek más a véleményetek. Erről szól egy ilyen fórum. Az a baj, ahogy a helyzetet kezeltétek, pontosabban ahogy nem tudtátok kezelni. Csak úgy, hogy a fenti jelzőkkel kiközösítetek, megbélyegeztek, leköpdöstök mindenkit, aki nem tud azonosulni a ti megcsontosodott álláspontotokkal. És a stílus...

Szóval minden jót srácok. Ha az a cél, hogy ez néhányatok kis pár fős topikja legyen, akkor szerintem jól csináljátok.

Új hozzászólás Aktív témák