Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pamacs

    csendes tag

    válasz CB #2521 üzenetére

    A 1521-el nekem is csak gondom volt, a 1047 kevésbé okozott hibákat. de végül inkább hosszas szenvedés után vissza a gyári.

    Nekem is reggelre jötteka problémák 1521-el. Se nem ébresztett, se nem jelzett a viber és igazából hang sem volt. Egyik reggel (1 órás elalvással) ránézek a telóra, bejövő hívás hang nélkül, na az kb egy órája volt úgy ott, akkor is csak reboot segített. Indulásnál egyből jött az ébresztő immáron hanggal :) Köszi, így fél 9-kor :)
    Elvileg nem a viber okozta mert úgy is előjött, a lényeg h lényegében elnémult a telefon és igazából újraindításig ilyen félkómás néma állapotban volt csak.

    TeamViewer, Viber stb stabilan megy, 1-2 kevéséb lényeges alkalmazás nem megy csak 10.1-re váltva. (pl. PORT TV tv-műsor) Részemről biztos h többet nem játszok leakeddel. Elvileg október végéig jön a hivatalos 10.2.

    Notificationok is mintha megbízhatóbban jönnének így (mail, viber, fb, stb)

    Akku is beállt a kezdeti este 8-ról 12-ig-re. Remélem ez beáll most a friss hivatalos 10.1-el is pár napon belül.

    Továbbra is egy valami hiányzik nagyon BB10-ből (iphone után) hogy nincs aktív pop-up. Ha jön valmai miért nem lehet azt hogy 1-2 máodpercre bekapcsol a kijelző -akár csak halványabban és el tudod olvasni h mi jött stb. BeBuzz prót megvettem, de az is csak úgy rakja ki a popupot hogy fel kell oldani és akkor van ott. Az android portos viber viszont tudja és működik, hogy bekapcsolja a képernyőt és megmutatja az üzenetet.

    aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18.

Új hozzászólás Aktív témák