- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper4573
tag
válasz sasa134 #1092 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos.
Ez már nem Neked szól:
Olvasom folyamatosan a fórumot, és néha sírni tudnék. Egy jó tanács: Aki venni akar Z10-et, az fogja kézbe és döntse el, hogy milyen. Én nem olvastam fórumokat, mert mindig vannak okoskák, akik osztják az észt két marékkal, miközben még nem is látták élőben a rendszert.
Amikor megtudtam, hogy kiadják ezt a telót, eldöntöttem, hogy lesz ilyenem. Volt 2 ájfon 4s-em, de azonnal mentek a háztól, mert hiába a rengeteg app, meg a stabil rendszer, ha Edge nettel már nem igazán akar működni, meg azért az 5órányi üzemidő sem győzött meg... Sőt az egyik hetente egyszer lefagyott.
Annó volt N9-em is, de sajnos nem támogatták rendesen és attól is megváltam. Droidom is van, de azt inkább nem részletezem, mert mindenki ismeri..(ezeket, csak azért írtam, hogy van mihez viszonyítanom)
Szóval, amikor végre meglett a Z10, egy picit úgy éreztem, hogy rossz döntés volt. Aztán elkezdtem használni és látom, hogy stabil és minden tökéletesen működik. Az íméleket is szinkronizálja tökéletesen. Itt olvastam, hogy a Gmail-be gépről belépsz, akkor ott maradnak olvasatlanul a levelek, ez nem így van... A lényeg, hogy az üzemidő számomra tökéletes, a rendszer gyorsasága és stabilitása az ájfon 4s szintjén van, de ez nem melegszik fele annyira sem, pedig a modern combat 4-el szoktam játszani. -
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #1096 üzenetére
Gratu nekem meg ket het
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
lezerpiramis
őstag
Q10 nalam a hetvegen...
-
nagyúr
válasz Praetorianus #1077 üzenetére
Még egyszer és utoljára: A nagy testvér hivatásból monitorozza az összes ilyen-olyan portált.
Na - ezzel aztán vagy kezdesz valamit, vagy nem. De ne gondold, hogy ártatlan maradhatsz ezek után.Nyugodt lehetsz - van rólad is akta valahol.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
na megnézem... lehet nettó baromságot írtam az előbb
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
van BlackBerry Messenger OS10 csoport ha valakit ez érdekel !
főleg új Z10 és Q10 tulajokat várunk a csoportba!
gyorsabb a kommunikációhttp://qwankido.hu/
-
jacis
nagyúr
válasz blackmajesty #1081 üzenetére
Még most tanulja a szavakat a kicsike....
Droidos appokat akart lenni.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
zzola
titán
Én még mindig vacillálok készülékcserét illetően. Talán holnap meg tudok nézni egy Z10-et meg egy IP5-öst is. Mindenképp szeretném lecserélni az androidot valami stabilabbra. Még mindig tartok a Z10-től, nem szeretnék béta teszter lenni.
Valaki meg tudná erősíteni, hogy a levelező appban ki lehet kapcsolni a mellékletek letöltését? Visszább írta valaki, hogy mindent leránt a készülékre... -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Ma átpoetóltam az összes drogos papokat sikerrel
Megy a maps tökéletesen megy a TV24, Fb chat, Dropbox (droidos), Google translate stb....
Nagyon tetszik a rendszeriPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Praetorianus
aktív tag
válasz Polarstar #1075 üzenetére
Neked véletlenül sincs távol élő rokonod, az ország másik felére költözött barátod, vagy rég látott osztálytársad, ugye? Bírom az ilyen lekicsinylő beugatásokat, de nem mindenki azért b@ssza ott a rezet, hogy végigbökdösse a szomszédait, meg hogy adományért lájkot gyűjtsön...
-
nagyúr
válasz eventus #1074 üzenetére
Minek az a sok felhajtás a fészbúk körül??
A haverokkal és baárokkal sokkal jobb érzés öszejönni egy kaja körül /ősidők óta ismeretes hasznos elfoglaltság.../ mint "kovács henrietta lájkolja nagy zsófia hivatkozását" /Baszki! Ész volt aki ezt a hülyeséget kitalálta. Én alig hittem a szememnek, hogy ezt a virtuális baromság maszlagot megeszi a jónép! És igen - a sok birka megette! /
-
nagyúr
Marha egyszerű!
Ne használjatok fészbúúúkot!
A nagy tesvér úgy is keblére ölelt már, csak te még nem látod a karjait. /A nyakadon keresd... egyelőre még simogat, de aztán szorítani is fog./
-
Praetorianus
aktív tag
A Facebook alkalmazás sajnos ilyen. 7.1-en használom, de ugyanúgy késve jelez, ha jelez egyáltalán. Az üzenetek jelzése meg abszolút nulla, akkor csipog, ha kifejezetten az üzenetekbe lépek be. De OS5-ön is ugyanezt csinálta. Szóval ez nem a telefon (vagy a platform) hibája, egyszerűen sz@r az alkalmazás...
-
Backrau
aktív tag
Ha jól tudom egy hete egy hosszabb hozzászólásomban írtam, hogy mióta fent van a 10.1-es szoftver a facebook frissítések alig jönnek. Na ez odáig eljutott, hogy szinte csak akkor dob jelzést, ha a programmal belépek a facebook-ra, vagy a Hub-ban frissítek. Nincs erre valamilyen megoldás?
-
SzuMe
tag
válasz chickenloop #1065 üzenetére
Alap képernyő, helyi menü lehúzás, majd a harangra bökj rá. Azzal adod vissza a hangot. Ne a szövegre, hanem az ikonra.
-
nagyúr
válasz chickenloop #1065 üzenetére
Zenét sem játszik? Mert, ha alapból nem - akkor hangszóró.
Ha csak csengés nem megy, akkor még mindig aktív a némitás/nullára vett hangerő pl/, vagy csak eleve a néma profilban próbálsz hangot beállítani. -› profilváltás általánosra vissza.
-
chickenloop
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy Z10-et és a következő problémát tapasztalom.
Egyszerűen semmilyen hangot nem ad ki a készülék. Mindegy mit álltók be a notifications settingsnél, a kis harangocska át van húzva. Próbálkoztam újraindítással, de nem javult meg.
Valaki találkozott hasonló problémával? Ötletek?Előre is köszi a segítséget!
-
malnabokor
senior tag
válasz Polarstar #1062 üzenetére
Igen, a billentyűzetet kifelejtettem, az is jó dolog (pláne a Q10-es fizikaija )
A bővíthetőség se egy utolsó dolog még nekem, a csúcskészülékekből egyes gyártók szeretik már kifelejteni (Nexus4, iPhone sorozat, Nokia Lumia 920)A Nokiát is legalább annyira sajnálnám, mint a BB-t, annak ellenére, hogy Z10-et vettem, remélem, hogy nőni fog a wp8 részesedése, mert akkor talán gyorsabban is fejlődik.
Valóban változik a világ, de ha valami állandó, akkor ügyelnie kell arra is, hogy nehgy lemaradjon... (lásd Symbian, WM6)#1063 Zolar:
Nézd meg itt is még: Expansys.hu legalább ketten vagyunk már, akik innen rendeltek, megbízható. Ha LTE az edigital, akkor az is külföldről behozott, azért tudja az LTE-t is.[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
zzola
titán
Nem tudjátok, a hazai T-Mobile tényleg az LTE nélküli STL100-1 modellt árulja? E-digital-nál is kapható ez a készülék, de ott LTE-t is írják a weboldalukon...
Akinek T-s készüléke van, a szoftverbe belenyúltak? Gondolok itt a T-s applikációkra. Vagy teljesen gyári felület van, sz@rságok nélkül...?
Kérdés, E-digital-nál vagy T-Mobile-nál lenne érdemesebb megvenni?
Köszi. -
nagyúr
válasz malnabokor #1061 üzenetére
A BB-ben nekem a biztonság tetszik. A HUB és a bill is zseniális.
Egyelőre ismerkedek vele még most is.Ellenben a Nokiát jelenleg szidják, mert a MS kapcsolat nem prosperál. Továbbá a mai mobilplatformokhoz képest kudarc a W8 mobil. Mindehez képest a BB10 egész jó!
Vannak sajátosságai, de sztem használható.A világ változik - ez legalább állandó!
-
malnabokor
senior tag
Most még én is objektív vagyok, aztán ha minden jól megy pár nap múlva már szubjektív
Abban igazad van, hogy a BB10 (még, bizonyos szempontból) nem veszi fel a versenyt más platformokkal, de én ennek egyedüli okát az alkalmazások számában látom (ismerjük be, hogy van a két fő konkurensnek ~700 000 appja, és hiába ennek 90% mondjuk szemét, ezzel arányosan több is a hasznos app, mint mondjuk a BB10-re)
Viszont úgy gondolom, hogy sok tekintetben innonatív, és itt főleg a HUB-ra gondolok, nekem sokat számít, hogy menüs kezelés nélkül bárhonnan eljuthatok az üzenetekhez. A gesztusok is szerintem sok helyzetben jobbak, mint mondjuk a gombok. A normálisabb multitasking viszont az, ami még szvsz nagy előnye (iOS-en nincs vosszantóbb, mikor egy ablakban zenét hallgatsz Youtube-ról, nyitsz egy másik fület a böngészőben, és megáll a videó).
Valamint mivel a BlackBerry körül "szorul a hurok" (de én szurkolok nekik ) így jobban figyelnek a rendszerre, jönnek ki a frissítések, míg a WP8 esetében (amit szerettem volna még) úgy érzem, hogy az MS mint valami reumás vénasszony csinálja a frissítéseket, alig jön ki új funkció, (olyan ami nekem hasznos lenne) stb.köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
jacis
nagyúr
válasz malnabokor #1059 üzenetére
A fehér tuti beteg volt tehát abból nem szabad kiindulni...
Sztem nem lesz baj...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hogy legyen egy objektív vélemény is?
Egyébként azt se tudtam hogy csak tulajdonosok posztolhatnak ide, esetleg csináljatok egy topiknyitót és tegyétek bele.
Amúgy ha jobban visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nagyon szkeptikusan indultam a Z10-zel, aztán eléggé belelkesültem, mert jónak tűnt, aztán sajnos visszaestem. Ennek oka az volt szerintem, hogy rájöttem, hogy sajnos ez a BB még mindig ugyanaz a RIM, akitől annak idején menekültem (és ja, egyébként lehet hogy régebb óta BB-zek mint te ). Ez a vállalat sajnos képtelen lépést tartani a konkurenciával, a fejlődéssel, gyakorlatilag semmilyen előremutató innovációt nem látok a termékeikben (a szolgáltatásaikban pláne nem), szerintem a 10 évvel ezelőtti leragadást most hozták fel a 4-5 évvel ezelőtti leragadás szintjére. Talán még pár generáció és up-to-date lesz termékek szempontjából, de azt ez a cég már nem fogja megélni. Ebben a formában semmiképp.
Sajnos abból a gödörből, ahol voltak, csak valami nagy nekirugaszkodással lehetett volna kijönni, de nem jött össze. És hidd el, bármilyen hihetetlen, én ezt sajnálom. Sőt leginkább csalódott vagyok. De attól még ez a véleményem.
-
MODERÁTOR
válasz sasa134 #1053 üzenetére
Megköszönöm ha megengeded, hogy véleményem lehet olyan dolgokról is, amiket nem birtoklok. Köszi.
Azon kívül tényeket írtam, pl a térkép hiányát, a viber hiányát, szerintem inkább ezzel foglalkozz. Az, hogy nekem nincs Z10-em az nem érv ezek ellen, érzed te is szerintem.
-
jacis
nagyúr
válasz malnabokor #1052 üzenetére
Expansys-os ez is... és most a legújabb szoftver van rajta.
-
sasa134
addikt
Bocsáss meg de Te foglalsz leginkább állást a Z10 ellenében pedig saját bevallasod alapján nincs és nem is fogsz venni. Viszont mindenkinek leírod, hogy nem ajánlod stb. Számomra ez egy kicsit visszàs. Persze én csak a vásárlásomat akarom igazolni ha véleményt mondok Z10 tulajként. Hmmm.
Avanti Roma
-
malnabokor
senior tag
Ugyanúgy az Expansystól rendelted? (Visszanéztem a hozzászólásaidat, ahol említetted hogy Vodásat vennél, de ott ha jól nézem még nem kapható ) -amúgy én is vodás vagyok
Bezzeg az én Expansys-os rendelésem még mindig stagnál...
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
MODERÁTOR
Nekem note 2-m és szifonom van. Én bb-t elhagyó vagyok, 10-esem nem volt még, azzal nincs közvetlen tapasztalatom. Ebben a többiek segítségére jobban számíthatsz.
A baj az, hogy már az olvasottak alapján se kívánatos a rendszer. Úgy látszik ugyanúgy megvannak az üzenetekkel az anomáliák mint korábban. Azt meg komolyan gondolja a gyártó, hogy a hivatalos forgalmazás ide vagy oda, de nincs magyar térkép?
Sajnos azok a szolgáltatások amikhez hozzászokott az ember máshol, az nem létezik itt. Az üzenetküldő szolgáltatások vagy lesznek vagy nem (viber nincs, a natív Skype nem tudom hogy megjelent-e már, a régi bb-re még tavaly sem volt).
Igenis rétegtelefon, az emberek nagy része nem is hallott és nem is fog hallani róla. Ez vonzó sokak számára, illetve a készülék dizájnja és az exkluzivitás érzése, kis exhibicionizmus lehetősége.
-
jacis
nagyúr
Jaj még az fontos, hogy ez egyből feldobta az első bekapcsoláskor a frissítést.
-
jacis
nagyúr
Megtört a fekete Z10 ma....
Álom szép... sokkal szebb mint a fehér.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
sasa134
addikt
-
zzola
titán
Köszi. Igazából nem vagyok nagy app majmoló, csak a legszükségesebbek kellenek, nem vagyok már gyerek, facebook meg ilyenek nekem nem kell. Főleg beszélgetésre használom (ebben verhetetlen a Note2 a mai mezőnyben, a ~3000 mAh-ás akkumulátorával), sms, e-mail, webböngészés és egy navigáció sem lenne rossz. Szeretem a nagy kijelzős készülékeket, ezért is félek kicsit a ~4" körüli mérettől, hogy nem lenne-e kicsi. De igazából az androiddal van tele a tököm, ha lenne nem androidos készülék 4.5-5" között, az lenne megfelelő. WP nem must have, jelenleg W8 fut az asztali PC-men, de ezek a csempék a sírba visznek...
Lehet túl nagyok az elvárásaim? -
MODERÁTOR
Bocs mindenkitől de ha anyagilag belefér akkor iphone. Össze se lehet hasonlítani az app-ellátottságot a kettő között. Ha valaki kiad egy appot, vagy valamilyen szolgáltatáshoz megjelenik egy app, akkor az androidra és ios-ra tutira megjelenik.
A Z10-nek és Q10-nek megvan az a varázsa, hogy nem olyan telód van mint sok más embernek mert ez biztos jóval kevesebb lesz, de nem hiszem hogy számottevő lenne ezen túlmenően az előnyök sora.
Legyünk őszinték ez mind a kettő rétegkészülék a márka fanatikusainak és azoknak akiket letaglózott a dizájn. Csak ha 2 évig kell vele együtt élni akkor a dizájn addig nem fog kitartani.
-
eventus
veterán
Szépen ömlenek az OS-ek [link]
-
dish17
csendes tag
vmi olyan unlock progit ami ilyen szép magyarosan pattern vagy gesztúra alapon működik tud valaki?
-
jacis
nagyúr
Holnap megjön a fekete Z10-em skacok
Csütörtökön meg küldöm vissza a fehéret[ Szerkesztve ]
-
dave74
tag
Használ valaki, valamilyen podcast appot?
-
-
sasa134
addikt
válasz Backrau #1027 üzenetére
Én sem a gyári fülessel használom - sosem tennék ilyet. Sennheiser Cx300 fülessel és AKG k430 fejessel is...hmm...max átlagos, inkább gyenge. Szintén saját vélemény
De keresni fogok vmi jobb lejátszót a gyári helyett az biztos és megnézem azzal.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
válasz lezerpiramis #1025 üzenetére
nekem még nem sikerült.
se youtube, se torrent, se online navi.
de minden más igenhttp://qwankido.hu/
-
zzola
titán
Szemezek egy ilyen készülékkel, jelenleg egy Note2-t használok, de a nagy kezem ellenére még nekem is nagy. Sosem volt még BB-m, de ez nagyon egyben van, élőben még nem láttam...
-
-
nagyúr
A Sest-Endben és az Alléban is van nyomkodható példány.
Az Alle-it tegnap ép elrontották. /nem én voltam! /Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
Általában a BB-kre ez jellemző - hangminőségük átlagon felüli, ez régen is így volt.
Ha már hang: megfogalmaznék egy kritikát: sztem a zenelejátszó nem szól jól. Eq nincs - talán azzal lehetne javítani rajta. Későbbi OS-update-ekbe jó lenne, ha ez belekerülne.
Avanti Roma
-
jacis
nagyúr
Érdekes, hogy a Z10-nek milyen jó a hangminősége telefonálás közben... régen volt ilyen tapasztalatom.
-
nagyúr
Nagyon sokat szokott segíteni az, ha az ember átnézi az egészet, nagyjából úgy - ahogy akar egy ilyen telefont használni.
Mikor vettem az N8-ast előtte már hetekkel virtuálisan tudtam kezelni. Mikor megvettem fél nap alatt mindent tudtam hol van és három nap alatt be is laktam. /Aztán ellopták, mert olyan jó volt... /Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Hát, elsőre nem is a legjobb, főleg, ha nem is tudod kezelni.
Válasszuk szét a "nem tudom kezelni" és az "erre szeretném használni" kifejezéseket.
Picit letöltöd a használati utasítást és beleszagolsz - majd újra beleveted magad.Na, akkor már kellemesebb lesz.
Mellesleg tényleg jó kis cucc, csupán a gondolkodásodat kell átállítani hozzá.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Hami33
aktív tag
Megnyomkodtam ma először a telefont a tnél ki volt rakva. Sajnos ennyi pénzért nem győzött meg. Max 100-110 e körül talán. Most az x peria z is egy árban van vele webshopos rendeléskor. Szép kis telefon ,de engem nem győzött meg a rendszer nekem kicsit nehézkes (iphone után) biztos meg lehet szokni ,de sokszor keresgettem a vissza gombot a menüben. Sokszor elvesztem mit is kell most csinálni ?! A kijelző tényleg szép ,bár gyors görgetéskor nagyon remeg a szövegek megjelenítésekor gondolom a kijelző gyenge reakcióideje miatt. Bár ez szinte minden telefonnál jelen van manapság,de ennél jobban észre vehető. Szóval annyira akartam ,hogy beleszeressek ,de így első nekifutásra nem fogott meg sajnos... Lehet sokat vartam tőle...
[ Szerkesztve ]
-
Backrau
aktív tag
válasz malnabokor #1008 üzenetére
#732-es hozzászólás.... az ott adott linken lesz google maps, a telepítése meg le van írva. Remélem tudtam segíteni.
-
jacis
nagyúr
Valaki innen nem portolta még át a maps-ot?
Egész jól működik ezen a videón...[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Srácok nekem két nap használat után annyira bejött a Z10, hogy most szó szerint hiányzik. Nagyon várom, hogymegkapjam a feketét és myomogathassam
10.1-el javult az üzemidő? Az enyémena legelső szoft volt és az nemvolt valami acélos ilyen szempontból...iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
eventus
veterán
válasz lezerpiramis #999 üzenetére
Majd a 10.5 vagy 11 verzioval De a BES hogy megy?
Lugosi: havi 1100 a bis es mas data csomagot nem is fizetek. Igaz a tcs akar netre is hasznalhato, de ugyintezem minden bisen menjen, ami lehet. Az meg 1 giga
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest