Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hsrasus

    aktív tag

    sziasztok!

    volna pár kérésem, ami lehet elég ostobának tűnik, de az itt összegyűlt szakértelem minden bizonnyal a segítségemre lehet.

    először is kezdeném a számomra eddigi legfurcsábbal:
    - ugye a HUB-ban van egy olyan fiók, hogy PIN, amit bevallom őszintén nem tudom mire való, mert egyáltalán nem értem. (pontosabban azt hiszem kezdem kapirzsgálni, eddig viszont tényleg semmi értelmét nem láttam, hisz miért is küldene a SIM kártyám a PIN kódommal kapcsolatos üzeneteket ugye..) szóval ma reggel szerepelt ott egy üzenet, amit őszinte kíváncsisággal nyitottam meg: azt gyanítom Indonéz nyelven lehet, legalábbis az Indonézia szó többszöri felfedéze után erre gyanakszom. Ti is kaptatok ilyet? Mi ez? Miért kaptam?
    - a másik nagy kérdés számomra a BBM. Bevallom nem igazán értem még mi is ez és hogyan is tudnám hatékonyan használni. tudom Istenkáromlásnak tűnhet az előző mondatom, kérlek ezért úgy álljatok hozzám mintha egy 4 évesnek kéne elmagyarázni, aki eddig apa ericsson 320-asával játszhatott csak. Eddigi értelmezésemben ez egy Skype szerű dolog, de csak blackberryre. a problémám az, hogy a szűk baráti és családi körömben, akik kb. 20 fő 8 hagyományos mobil van, 7 windowsos, 4 andorodios és 1 Iphone. legtöbbet a windowsos és a hagyományos telefonosokkal beszélek. (üzenetre ott a gtalk) olvastam, h majd jön ki androidra és iphonra is, de csak az üzenetküldő része (amivel sokkal beljebb ugyan nem leszek), a kérdés leginkább az lenne, hogy jó-e ez a dolog valami másra is és ha igen akkor mire és hogyan használható?

    elnézést a kérdésért és előre is köszönöm a választ! :R

Új hozzászólás Aktív témák