Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ebbe a robotaxiba Verne Gyula is beülne

    ma 2026-ban állhat munkába Zágrábban Verne, a Rimac önvezető villanytaxija.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz sasa134 #15807 üzenetére

    Nem estem neked, feltettem egy kérdést. Hogy mi abban a felhasználásfüggő, hogy online szinkronizálom a naptáraimat és a kontaktjaimat, amik hangsúlyozom, az elmúlt 24 órában nem változtak. Az elmúlt 48-ban annyi változás volt, hogy 5 db hétfői naptárbejegyzést áttettem szerdára. Ez belekerülhetett 35%-ba?

    De egyáltalán! Mit kellett volna csinálnom a PIM-mel, hogy ne 35% legyen? Nap közben többször törölni és újra letölteni a teljes naptáramat és kontaktlistát? Mondjuk úgy napi 30-40 alkalommal? Mert ez az adatforgalom még akkor is kevés lenne 35% merüléshez.

    A Gonosz Google :) szívja le az akkumat? Mert biztos a gmail-lel való szinkron többet fogyaszt, mintha ugyanezt más szerverre szinkronizálnám? A google-nél nehezebbek az elektronok? Szerinted? :U

    Mert ugyebár hozzáteendő, hogy ugyanezt a naptárat és kontaktlistát szinkronizálom 2 android eszközre (Note 2, Nexus 7), 2 db ios eszközre (i4s, ipad 2), és egyikben se szívja szárazra az akksit, csak a Z10-ben. Konklúzió? A Z10 PIM része lehet ezért felelős? Nem, a gmail, ugye?

    Lehet, hogy azért érzed nekedesésnek, mert te és sokan mások ebben a topikban a BB-t vallásnak fogjátok fel, érzelmileg teljesen átfűtöttek vagytok, és képtelenek vagytok nyugtázni, hogy ebben is van olyan, ami valljuk be - vacak, rossz, gyenge stb.

    Az a hsz-em abszolút nem érzem, hogy nekedesés lett volna, de most már inkább hajlamos lennék rá, mert szerintem hülyeségeket írtál. A gmail a hibás, ami a fentiekből egyértelműen látható, hogy hülyeség, lévén hogy a többi 4 eszköz valahogy veszi ezt a hihetetlen akadályt. A Z10 meg nem. Ez akkor felhasználásfüggő? Egyénfüggő?

    És mivel nincs normális válaszod a helyzetre, csak az, hogy a gmail, és különben is cseréljek telefont, mert frusztrált vagyok amiatt, hogy ez a telefon 35%-ban a nem változó PIM adatok szinkronját végzi. Ez jó ötlet, csak próbálok még mindig megoldást találni, mert egyszer már felhagytam a BB használattal a hatványos baromságai miatt, most emiatt az egy dolog miatt még nem akarok, de ha mint BB-hívő így látod, akkor el kellene gondolkozni azon, hogy akik csak sima használati tárgyként tekintenek rá, azok miért hagyják el fénysebességgel a platformot, és miért esett a részesedésük oda, ahova.

    De ha még mindig úgy gondolod, hogy az abban mi a felhasználásfüggő c. kérdésem nekedesés, akkor szerintem gondold át a dolgot, mert lehet hogy egy kicsit érzékenyen reagáltál egy egyszerű kérdésre (és persze hozzáteszem, hogy azt nem tudod megmondani, hogy ebben mi a "felhasználásfüggő", "egyénfüggő").

Új hozzászólás Aktív témák