-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coc@s
őstag
Még egyszer bocs.
Egyébként csodálom, hogy a Passporton ez van, mert a másik két telón - mióta engedi a BB - azóta mindegyik 10.3.1-es leak-el ment nekem. (A Z10 most is)
De hát leak...
Egyébként néha azt sem tudom hol vagyok épp, mert a Z10 és a Passport topic közt ingázom.
-
-
Én a platformokra gondoltam, mikor azt mondtam, hogy a mai helyzetben tényleg nem valószínű egy elsőkből az utolsók helyzet. De manapság ezt gyártók tekintetében sem tartom egyáltalán valószínűnek. Kérdéses, hogy gyártóban ki most az első, Apple vagy Samsung, szerinted kötözködés azt feltételezni, hogy irreális első piaci szereplőből utolsóvá válniuk? Szerintem ez ma ténylegesen irreális, akár közép távon is.
Az pedig, hogy elsőkből az utolsók hogyan lehetnek, nos valójában egy Blackberry topikban kissé sportszerűtlen beszédtémaPassport, az tényleg kéne, sőt megkockáztatom, hogy lesz is. Kicsit még várok, míg lejjebb megy egy kicsit az ára. Hátha addig szolgáltatói piacra is belép itthon, a gari miatt jónak tartanám. Eddig a BB-immel a telekom garis ügyintézése nekem nagyon bejött.
-
kekkola
senior tag
Simán benne van a pakliban a telefon gyártás leállítása, ez nagyban függ a passport-classic és az idei bejelentések sikereitől. Egy full érintős passport szintű modell nem lenne rossz pl. A lényeg hogy a cég működése finanszírozható legyen és profitot termeljen. Ha Chennek sikerül úgy átalakítani a működést hogy ez valóra váljon akkor minden ok.
-
SharpSA
veterán
Jujjj....
Kérdés:
Hol a nyavalyában található a Total Commanderben a gyári Fájlkezelőben látható Készüléken levő mappák?
Mert a gyári Fájlkezelőben levő Készülék/misc/android könyvtár jelenik meg a Total Commanderben.Nyugodtan átírhatom a BlackBerry ID-ben levő email címet? Mert lehetőség van rá, csak kérdés hogy a vásárlások és egyebek ehhez, vagy valami más azonosítóhoz kötöttek.
-
jacis
nagyúr
Fuu ne is mond. Tegnap este Kecskemét Budapest távon navigáltam vele Google Maps -ot használva és közben töltöttem is és szegény iszonyatosan meleg volt a jobb felső sarokban. A proci órajelét is visszavette a rendszer mert a navi nem ment simán hanem csak úgy szökdelt az úton a kis nyíl ami engem ábrázolt.
Ezek a nagyteljesítményű snapdragon procik ilyen szempontból manapság nem valami jók. Nagyon melegszenek. A G3-am ugyanezzel a hardverrel ment és tiszta fel tudott brutalisan melegedni. Mondjuk a snapi 800-as Note 3 is melegedett mint a disznó. Egyedül a lumia 1520-am nem melegedett szinte soha. -
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged