- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Fuu ne is mond. Tegnap este Kecskemét Budapest távon navigáltam vele Google Maps -ot használva és közben töltöttem is és szegény iszonyatosan meleg volt a jobb felső sarokban. A proci órajelét is visszavette a rendszer mert a navi nem ment simán hanem csak úgy szökdelt az úton a kis nyíl ami engem ábrázolt.
Ezek a nagyteljesítményű snapdragon procik ilyen szempontból manapság nem valami jók. Nagyon melegszenek. A G3-am ugyanezzel a hardverrel ment és tiszta fel tudott brutalisan melegedni. Mondjuk a snapi 800-as Note 3 is melegedett mint a disznó. Egyedül a lumia 1520-am nem melegedett szinte soha.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kanadaiak útlevéllel megegyező méretű, billentyűzetes újdonsága az elmúlt hónapok egyik leginkább formabontó készüléke, melyben hasznos funkciók debütálnak.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest