- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #2616 üzenetére
Nem erre gondolt szvsz.
Amire én (és szerintem ő is) akarok utalni, az az, hogy az Androidtól eltérő rendszereket nem úgy kell leírni, hogy furacsempésnemandroid rendszerek, hanem meg kell az adott rendszer működésével és logikájával ismerkedni, hogy aztán tudja az ember értékelni.
Én mondjuk bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha mindenki az Androidot majmolná, és annak a különböző reinkarnációiból áll a piac.
Szerencsére a piac még színes, tele fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel.
Elég csak az Ubuntu touch-ra, vagy a Sailfish-re, vagy a Firefoxra gondolni.Mindegyikbe van valami magával ragadó, ami miatt hogyha tehetném, mindegyiket használnám.
Röviden leírva kb. ez az, amit "érteni", de főleg értékelni kéne, hogy még van változatosság, szemben mondjuk a PC-s piaccal, ahol a Windows mellett az Amiga OS, a BSD alig, a Linux meg az OS X meg csak éppen-éppen tud érvényesülni.
Nem kell szeretni a BB-t, de ugyanakkor nem kell droidnak kezelni, hiába van benne dalvik.
Na, mára leírtam a véleményem mindkét 'szélsőséges' táborról, a munkám itt befejeződött.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kés topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged