-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #2616 üzenetére
Nem erre gondolt szvsz.
Amire én (és szerintem ő is) akarok utalni, az az, hogy az Androidtól eltérő rendszereket nem úgy kell leírni, hogy furacsempésnemandroid rendszerek, hanem meg kell az adott rendszer működésével és logikájával ismerkedni, hogy aztán tudja az ember értékelni.
Én mondjuk bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha mindenki az Androidot majmolná, és annak a különböző reinkarnációiból áll a piac.
Szerencsére a piac még színes, tele fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel.
Elég csak az Ubuntu touch-ra, vagy a Sailfish-re, vagy a Firefoxra gondolni.Mindegyikbe van valami magával ragadó, ami miatt hogyha tehetném, mindegyiket használnám.
Röviden leírva kb. ez az, amit "érteni", de főleg értékelni kéne, hogy még van változatosság, szemben mondjuk a PC-s piaccal, ahol a Windows mellett az Amiga OS, a BSD alig, a Linux meg az OS X meg csak éppen-éppen tud érvényesülni.
Nem kell szeretni a BB-t, de ugyanakkor nem kell droidnak kezelni, hiába van benne dalvik.
Na, mára leírtam a véleményem mindkét 'szélsőséges' táborról, a munkám itt befejeződött.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged