- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagertibi
aktív tag
Már pattogtatom a kukoricát... olyannyira jó itt a műsor
-
gyurkikrisz
őstag
"milyen jo dolog mikozben prezentalok mellette megy a youtube es a radio illetve az osszes csevego program."
Erre reaglanek, a tobbit woland kifejtette. Eloszor is. Ha egyszer prezentalsz, akkor miert szol a radio? Neha elnezest kersz, es elkezdesz tancolni, "mert ez a kedvenc szamod"? Es ha egyszer megy a radio, miert menjen a YouTube? De ha prezentalsz, (az van eloterben), akkor minek ket forrasbol is a hang? Nem tudom szamodra mit jelent az hogy fut minden csevegoprogram, de ilyet a WP is tud, meg nagyjabol minden okostelefon, ket eve.
Egyebkent fuvezel mikor ilyeneket irsz?
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
icezozo
addikt
válasz gyurkikrisz #155 üzenetére
1. hdmi-n megy az eloadas
2. hallgatom a music fm appot ( fulesen )
3. kozben nezem a youtubon ,hogyan szereljek ( mert levalaszthato a hang )illetve NE szemelyeskedj mert en sem tettem!
majd ha WP hasonlokral lesz kepes ,akkor eloterbe is kerulhet.
gondolom zavarja a wpseket.hogy nincs valos multitask.
ido kell neki.
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
kentucky
őstag
Tetszetős!
-
Dominó85
addikt
Nem kellene ennyire nyalizni a Blackberry-nek a cikkben. Még hogy sokat fejlődött a kamera? Jó ég a hugom Blackberry Q10-e xarrá veri nem csak dinamikatartományban, de színhűségben és vonalélességben is ezeket a tesztképeket. A részletek hiányosságáról már nem is beszélve. A Xiaomi Hongmi-m 8MP-je 100x jobb képeket csinál ennél. És a mihez tartás végett, nem telefonról böngészve nézegetem a képeket, hanem egy kalibrált 24"-os Dell AH-IPS monitoron. Hihetetlen már tényleg, hogy ami kinai-kinai az sohasem jó és tipikus
an xar, de ha egy neves gyártó dob ki valamit, akkor "micsoda fejlődés" meg "abszolút jó". Én megértem, hogy valamiből meg kell élni, de ami xar az xar... márpedig ennek a telefonnak a kamerája jelen szoftver mellett egy rakat kaki (ennyiért meg pláne).* Péter - 06302461862 *
-
icezozo
addikt
válasz gyurkikrisz #159 üzenetére
gondolom most jon a mikor megy csodbe a BlackBerry
( mar vartam )http://qwankido.hu/
-
Воланд
titán
"gondolom zavarja a wpseket.hogy nincs valos multitask"
szvsz ha zavarna oket, akkor nem wp-t vennenek. tok szep es jo, amiket felsoroltal, de ettol meg nem lesz tomeges igeny. ez egyebkent sem ido kerdese, ios es android eseteben is korulbelul ugyan az az application lifecycle, mint wp eseteben. biztos azoknak a rendszereknek is ido kell, ugye?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fgth
tag
válasz gyurkikrisz #155 üzenetére
na innen latni,hogy eletedben nem nyomkodtal meg BB OS10 telefont.
hozzaszolasod minosit teged!Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
Lomha 8V
addikt
No, hát ez állat jó lett.
-
ArthurMiller
senior tag
-
Воланд
titán
"elavult rendszerekkel mar nem foglalkozunk a BB Passport topikban."
"inkabb arra lennek kivancsi hogy a feher Passport ami idekerult miert volt doboz nelkul?"
mert egy nem vegleges tesztpeldany volt, azert.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
T. Almeida
senior tag
Évekig használtam BB 7-es telókat, üzemeltettem/üzemeltetek is céges flottát. Remegve várom a napot, hogy végre nyomhassak egy remove from disk parancsot a BES szerverre.
Az életem változott meg, mióta Lumiát használhatok. -
kbyte1024
veterán
Hát ez beszarás jó uraim abba ne hagyjátok
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
hito
nagyúr
A tesztképeknél nem nagyon eröltette meg magát a cikkíró Nem szabadott volna ennyivel elintézni a kamerát, már ami a képek mennyiségét és főleg témáit illeti. Ez még a mobilarénán megszokott színvonalhoz képest is szégyen! Nem bántásból írom, de tény, hogy ez a rész (mobilban lévő kamerák tesztelése és képek készítése) nem a portál erőssége. Gsmarena-n lévő szinthez kéne felzárkózni.
Elnézést a kritikáért, de asszem most ez jogos volt! A cikk többi része rendben, a telefon meg pláne!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
kbyte1024
veterán
..
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Most olvastam amcsiban black friday miatt 200 dodóval olcsóbban adják a Passportot.
Remélem valami EU-ban is lesz.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
Fiúk amint benézek ide a Malwarebytes Anti-Malware riaszt...
winnerhun.uw.hu címre. Rosszindulatú webhely blokkolva.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kbyte1024
veterán
válasz turbulencia8 #182 üzenetére
Most miért? én pisilek a nevetestol gyurkikrisz jól nyomja na
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
válasz gyurkikrisz #185 üzenetére
Hát én akkorakat nevetek hogy na BlackBerry vs wp vs droid...csak tudnám hogy jöttek ezek ide mindenki marhára okos mert biztos mindhárom os-ba annyira otthon van
-
Cyberpunk
félisten
Istenem mi megy itt? Takaritás ráférne már, meg néhány pihenő is egyesekre.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gara68
tag
válasz Cyberpunk #187 üzenetére
Nekem inkább tűnik sárdobálásnak, mint értelmes beszélgetésnek és ez igaz a BB táborra ugyanúgy, mint a droid és wp fanokra.
Evolucio: symbian -> android -> maemo -> wp -> BlackBerry Z10 ->BlackBerry Z30 -> BlackBerry Passport (BlackBestia)-> Huawei P9 Plus -> Huawei Mate10 Pro -> Huawei Mate20 Pro -> Samsung Galaxy S10+ -> Huawei P30 Pro -> iPhone 11 Pro
-
jonnyjoker01
veterán
Ezeken a hozzaszolasokon sirva rohogok. Elkezdtem olvasni #1-tol es nem birtam megallni. Eleg erdekesen viselkedik itt mindegyik fan tabor. Inkabb menjetek szobara ha szabad kernem
Mind1 inkabb csondbe maradok es olvasok mielott takaritani kezdenek a modik
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
ctvagyok
őstag
Jó nagy, de legalább egyedi. Nem az én pénztárcámnak van szabva, mert ennyit telefonra nem költenék.
Saját hülységeim félretéve, feketében nagyon jól néz ki. És tényleg sok mindenhez ez az ideális képernyőarány. De egyszerűen számomra ez már zsebben nagyon nem lenne kényelmes. Már a 78mm is borzalom, ez nem tudom milyen lenne akkor. Persze nekem az az igényem, hogy sörözéskor és napi használatban beférjen a nadrágzsebembe simán. De azt is értem, hogy ez egy üzleti telefon. Viszont tény, hogy egyedit alkottak, és az árat sokkal inkább megalapozottnak érzem mint sok korábbi BB telefonnál. -
kekkola
senior tag
R.I.P. BlackBerry... vótmá?
O+8T
-
kovike
tag
Amúgy az istenkirály Wp-ről még annyit, hogy egy normális virtuális billentyűzetet nem sikerült összehánynia a mélyen tisztelt, szent és sérthetetlen Microsoftnak rá...
Mert te aztán rohadtul értesz a telefonokhoz!
-
gyurkikrisz
őstag
-
Crafter32
őstag
Érdekes érvek vannak itt kérem .
-
istnag
addikt
Nem a WP topikba, mert ott semmi gondom nem volt ezekkel, ellentétben a BB-vel. Most gáz vagy nem gáz nekem fontosak lettek volna a FB üzenetek/értesítések, de vagy egyátalán nem jöttek meg, vagy csak sokkal később. A FB app is olyan volt, hogy egyes posztokat egyszerűen nem jelenített meg A Viber is egy hulladék, sima androidos port, ami annyira gáz, hogy iszonyat. Végülis nem használják egyiket sem sokan.
Ha az alkalmazások száma/minősége elérné a WP szintjét lehet még mindig Z10-et használnék. Szóval röviden nem a WP topikba akartam írni. ja és nem én voltam az egyetlen, aki ilyen problémákkal küzdött, de nem volt semmi gond, mert mindenre ott a BBM (az mindegy, hogy az ismerőseim közül kb senki nem használta, de legalább ott van) Az FB meg nem való üzleti telefonra, mert a BB az. Na wtf, akkor miért nincs rá egy tetves OTP Smartbank ? -Hozzáteszem ennek az androidos apk-ja jól ment.- Meg úgy egyik bank sem adott ki rá nagyon semmit.Amit viszont jó az tényleg nagyon jó, az Active Frame, a gesztusvezérlés, a HUB, mind-mind többet érdemelnének "kőrítés" terén, mert ezek hiába állnak, minden OS felett, ha nincs mellette, olyan app kínálat ami megfelel a mai kor feltételeinek, hiába, ha nincs legalább egy szolgáltató, ahol meg lehetne venni előfizetésre, vagy akár részletre.
Nekem pl akárhogy is,de ez a telefon tetszik, jó, hogy nem tucat, a maga módján szép is, de köszönöm egyelőre elég volt a BB -ből.. -
Günther
tag
Ha nem tetszik egy adott telefon, akkor nem megyek oda és hányom a fórumra, hogy ez egy szar, nem tetszik, csak azért, hogy pörögjön a hsz számláló. Ezt magamban megállapítom. Trollkodni nincs értelme, bár értelméről beszélni a mai világban... sajnos sokakat ez elégít ki lelkileg. lehet itt sok mindenen vitatkozni, de tény a BlackBerry multitaskingja jelenleg verhetetlen. Tény. Ezt le is lehet zárni. Az is tény, hogy más rendszerhez képest vannak hiányosságai. Én megvagyok Spotify meg Deezer meg az Isten tudja mik nélkül. Nem vagyok vájt fülű, hogy HK fülesem legyen, ami zene kell, azt gépről letöltöm telefonra, na de hogy pl Spotify miatt ne vegyek meg egy telefont... érdekes világot élünk. nem vagyunk egyformák, ez jó, de legalább ne basztassuk egymást baromságokért.
A kameráról: azt tudni kell, hogy nem mindegy ki fotóz. Amikor az öreg Walter Röhlr beül a Porsche-be és lenyom egy kört a tesztpályán, aztán a kezedbe adja a kulcsot, akkor te is olyan köridőt futsz, mint ő? Nem hiszem.
Bankos és egyéb ilyen appokat alapból kerülök. Pár másodperc és böngészőből már ott is vagyok. Az ilyen appok gyanúsak. Egyszer csak volt pénz, nincs pénz. Lusta az ember, tudom. Ez lesz a vesztünk.[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
Nézd, ha szerinted egy telefonról/rendszerről csak szépet és jót lehet írni az régen rossz.Én azt gondolom, hogy a leendő tulajoknak érdemes tisztában lenni a rendszer/telefon hiányosságaival, főleg akkor, ha teljesen más platformról vált. utána meg ő lesz a hülye, mert miért nem olvasott utána, tudom ez van a BB-s topikokban én is voltam ott, én is voltam hülye is..
-
Воланд
titán
-
zsoltyyy
senior tag
De most az téged miért zavar, ha valaki leírja a véleményét? És ha negatív? Trágár stílusban tette? Nem.
Ha ide bejön a fórumba valaki tájékozódni és csak azt látja, h hát ez ennyire jó meg annyira fasza, akkor az félre van vezetve. Így legalább egy kicsit átfogóbb képet kap az egészről. Amit a kolléga írt egyáltalán nem trollkodás, de végül is ezt a legegyszerűbb bármire rásütni, ami nem egyezik a véleményeddel..
Ha valaki szerint (pl Te) a fb teljesen felesleges, akkor az elolvassa, felfogja, aztán továbblép, mert totál nem érdekli, de aki másik rendszerről vált és netán az ilyen funkciót alapnak tekintené, az legalább vásárlás előtt mérlegelhet.A bankos appokra meg annyit, h a telefonos böngészőből se a legbiztonságosabb ilyenekre fellépni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Na acsi, azert a telefon negativumairol valo ertekezes nem trollkodas. Ha csak pozitivat lehet irni, az is fals kepet fest a telorol. Nincs tokeletes keszulek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs