- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltyyy
senior tag
Neked én nem vagyok "Zsoltika", a fb appot pedig az a "troll" hozta fel akinek a hsz-ra válaszoltál, ezért úgy gondoltam, hogy ezt: "Ha nem tetszik egy adott telefon, akkor nem megyek oda és hányom a fórumra, hogy ez egy szar, nem tetszik, csak azért, hogy pörögjön a hsz számláló. Ezt magamban megállapítom. Trollkodni nincs értelme," részben arra is értetted.
(#219) *iguana*: Sőt, még előny is ha később érkezik meg.
-
helixP
nagyúr
Én meg gratulálok a homályos utalásaidhoz
Mire gondoltál ezzel a Porschés hasonlattal? Hogy a MA!-sok nem értenek a fotózáshoz és úgy kattintgatnak? Vagy hogy annyira képben kell lenni a BB-vel való fotózáshoz, mint egy Porschés vezetéshez?És mielőtt a BB-fikázókhoz számolnátok, nagyon tetszik ez a készülék, és simán kipróbálnám, a BB-rendszerrel együtt.
-
zsoltyyy
senior tag
De most az téged miért zavar, ha valaki leírja a véleményét? És ha negatív? Trágár stílusban tette? Nem.
Ha ide bejön a fórumba valaki tájékozódni és csak azt látja, h hát ez ennyire jó meg annyira fasza, akkor az félre van vezetve. Így legalább egy kicsit átfogóbb képet kap az egészről. Amit a kolléga írt egyáltalán nem trollkodás, de végül is ezt a legegyszerűbb bármire rásütni, ami nem egyezik a véleményeddel..
Ha valaki szerint (pl Te) a fb teljesen felesleges, akkor az elolvassa, felfogja, aztán továbblép, mert totál nem érdekli, de aki másik rendszerről vált és netán az ilyen funkciót alapnak tekintené, az legalább vásárlás előtt mérlegelhet.A bankos appokra meg annyit, h a telefonos böngészőből se a legbiztonságosabb ilyenekre fellépni.
-
istnag
addikt
Nézd, ha szerinted egy telefonról/rendszerről csak szépet és jót lehet írni az régen rossz.Én azt gondolom, hogy a leendő tulajoknak érdemes tisztában lenni a rendszer/telefon hiányosságaival, főleg akkor, ha teljesen más platformról vált. utána meg ő lesz a hülye, mert miért nem olvasott utána, tudom ez van a BB-s topikokban én is voltam ott, én is voltam hülye is..
-
ArthurMiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged