- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
Én is OTP-s vagyok, de akkor ezek szerint neked nem mondták el valamit a bankban. A telefon böngészőjet használva a belépéshez nekem nem kér sms kódot (sőt PC-n belépve sem). Ezt az adott fiókban kell kérni, hogy belépés során ne kérjen megerősítő kódot, melyet sms-ben küldenek el.
-
kekkola
senior tag
"Esküszöm tökön szúrom magam."
Add fel, nem éri meg. Itt senkit nem fogsz tudni meggyőzni... Páran már megpróbálták, az edzette ilyen keményre itt a fejeket, tökéletesnek tűnő válaszokat kidolgozva minden egyes érvre
A legjobb a böngészőben bolhacirkusszal hadakoznifőleg egy Q10essel, imádtam. "mint sajtreszelővel rejszolni - időnként szórakoztató, de leginkább fájdalmas" (F.F.)
-
-
eventus
veterán
DE folyt.. Igen, appokban hiányos, némi megoldás a droid runtime. Nekem a HUB hiányozna más rendszeren és nem kárpótolna az appok száma. Szóval valamivel mindig alkut kell kötni, mi fontosabb. Utóbbi mondjuk mindig. Irigylem pl az iphone kamerájàt, de a qwerty fontosabb. Tehát ha az appok fontosak, akkor nem a BlackBerry a nyerő
-
legiaap
félisten
Amúgy pont ma gugliztam meg mennyi app van a bb store-ban és nem sokkal marad el a WP-től, plusz még ott az amazon store is, meg droid alkalmazások is futnak. (csak itt utána kell nézni mi fut rendesen, de erről is találtam infót)
Szóval ha igen nekiállnék számolgatni, lehet még több is lenne itt, mint WP-n.
Mellesleg a fent említett spotify letölthető nem a BB store-ból, de tökéletesen működik. -
Günther
tag
Ha nem tetszik egy adott telefon, akkor nem megyek oda és hányom a fórumra, hogy ez egy szar, nem tetszik, csak azért, hogy pörögjön a hsz számláló. Ezt magamban megállapítom. Trollkodni nincs értelme, bár értelméről beszélni a mai világban... sajnos sokakat ez elégít ki lelkileg. lehet itt sok mindenen vitatkozni, de tény a BlackBerry multitaskingja jelenleg verhetetlen. Tény. Ezt le is lehet zárni. Az is tény, hogy más rendszerhez képest vannak hiányosságai. Én megvagyok Spotify meg Deezer meg az Isten tudja mik nélkül. Nem vagyok vájt fülű, hogy HK fülesem legyen, ami zene kell, azt gépről letöltöm telefonra, na de hogy pl Spotify miatt ne vegyek meg egy telefont... érdekes világot élünk. nem vagyunk egyformák, ez jó, de legalább ne basztassuk egymást baromságokért.
A kameráról: azt tudni kell, hogy nem mindegy ki fotóz. Amikor az öreg Walter Röhlr beül a Porsche-be és lenyom egy kört a tesztpályán, aztán a kezedbe adja a kulcsot, akkor te is olyan köridőt futsz, mint ő? Nem hiszem.
Bankos és egyéb ilyen appokat alapból kerülök. Pár másodperc és böngészőből már ott is vagyok. Az ilyen appok gyanúsak. Egyszer csak volt pénz, nincs pénz. Lusta az ember, tudom. Ez lesz a vesztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest