Új hozzászólás Aktív témák
-
Miliana
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a bb-n követni az aktuális adatforgalmat? vagy a szolgáltató küld sms-t, ha elhasználtam az ingyen megáimat? (tmobileos vagyok)
-
Miliana
csendes tag
válasz
t.mate.t #940 üzenetére
igen, a 1496 ftos infó után ez történt (de azért kiváncsi lennék hogy kb 1500 ft hova lett, miközben hozzá sem nyúltam a telefonhoz), és így ment még le 300 ft az éjszaka folyamán, kikapcsolt adatszolgáltatással. Kicsit drága mulatság ez, meg merőben érdekes, persze a t-mobile 1430as tudakozónál csak sajnálkozott a hölgy, hogy sajnos nem tudja mi lehet...
-
Miliana
csendes tag
sziasztok, nekem is hasonló a problémám, azaz a t-mobilnál mix díjcsomagos vagyok (ez fix 3ezer ft, nem lehet túllépni, ha elfogyott, tölteni lehet, mint a dominot), ma éjjel jutott eszembe, hogy na 1.je van, megjött-e a pénz, igen, 1496 ft. Najó, letiltottam gyorsan a BB-men az adatszolgáltatások funkciót (itthon wifivel bohóckodom rajta max, és az végig be volt kapcsolva, tehát gondoltam a t-mobile szúrt el valamit és féláras csomagot küldött a hónapra...), de az éjszaka folyamán amíg aludtam, lecsökkent 1196 ft-ra. Megőrülök, ez a telefon úgyis netezik, hogy le van tiltva rajta minden? vagy valaki elemelte a fejem mellől és lebeszélte???? nem tudom mit csináljak vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged