Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy1986
tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Igen, jogvédett.
És igen, tudom, hogy nem tehettem volna fel, viszont ha nem nézik át mit teszek fel, akkor honnan tudták hogy ott van?
És természetesen ki volt válogatva mit töröltek.
Szóval én már tudom, hogy amit felteszel, azt veheted úgy, hogy már nem csak a tiéd.
Azóta van NAS-om otthon, és arra mentek. Lehet, hogy nagyobb az esélyem az adatvesztésre, de valamivel biztonságosabbnak tartom.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
"Főleg filmeket, és biztonsági mentést eredeti játékaimról"
Mit gondolsz? 
Egyébként ennyit ér a titkosítás... maga szolgáltató attól még belenézhet a tartalmaidba, bele is néz és ha kell töröl. Pedig egyesek nagyon próbálták bebizonyítani, hogy a titkosítás miatt, még az NSA szuperszámítógépeinek is csillió-trillió évébe kerülne feltörni...
Hát igen, de egészen más amikor az NSA kulcsot kap a bejutáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mit gondolsz?