- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Most találtam rá, hogy van már hátlap tapping az iOS 14-ben (egészen i8-asig vissza működik).
Kurvajó, rá is raktam a képernyőmentést a duplára. -
Tewe013
őstag
válasz
concrete86 #2587 üzenetére
Ez csak a vezetéknélküli töltésre igaz, vezetékesen a PD szabványt használók ugyanúgy gyorsan töltik.
-
concrete86
aktív tag
Talán Szifonon olvastam, hogy a nem gyári almás gyorstöltők nem is töltik gyorsan az új iphone-okat, pl. a 18W-os IKEA-s is csak 5W-tal. Igaz lehet?
-
Ganzer
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #2579 üzenetére
Ezt fogom tenni.
Aztán behúzok egy minit.
-
válasz
FIREBLADE78 #2579 üzenetére
Jelenleg honor 8s-en vagyok amin 2 honap az cca 1 evnek erzodik
-
mario1988
csendes tag
Aki most akar vásárolni a telekom oldalán iPhonet az csak XR kap vagy SE 2020-at. iPhone 11, iPhone 11 pro. iPhone 12. iPhone 12 pro nem elérhető 😀
-
FIREBLADE78
addikt
Várjatok januárig és lesz 3 év gari. Ha nem céges. Gyorsan elmegy az a két hónap.
-
válasz
telefonmágus #2575 üzenetére
A turbados gondolom valami szlovák áfa mókolt cucc, de azzal is foglalkozik garis javítás esetén az apple, nem?
-
válasz
telefonmágus #2573 üzenetére
Gyári tokkal számoltam az 20k, nyilván nem azt vennék hanem egy spigent ami 6e ft.
Tényleg amúgy van difi a gariban alza vs turbado? ugyan 2 évet írnak mindkét helyen, de úgy tudom az alza hivatalos reseller, a turbado meg nem. Vagy ilyenkor 1év apple+1év bolti?
-
válasz
telefonmágus #2571 üzenetére
Hát, azért most kicsit elgondolkodtam. Alzán 372k lenne a i12/128, turbadon 339k. Azért ez már nem kicsit árdifi, pont egy tok+töltő.
-
telefonmágus
senior tag
Vicces hogy a turbado vagy más árukeresős cégek olcsóbbak sok esetben,mint a hardverapron egyes tagok
-
válasz
telefonmágus #2568 üzenetére
Hol? még mielőtt megvenném
-
telefonmágus
senior tag
Végre elindult lefele az ára a 12eseknek,már ideje volt
-
Sapphi
aktív tag
A tegnapi napon megérkezett a telefon így már volt időm kicsit megnyomkodni is.
Sajnos a UPS most nem teljesített a legjobban, a nyomonkövetés teljes mértékben csődöt mondott és az ügyfélszolgálat se volt a helyzet magaslatán, de legalább a csomag sérülésmentesen ideért... Ismerősöm is tagnap kapott tőlük csomagot, ami szét volt szakadva.
Egy iPhone 6s-t váltott le egy sima iPhone 12 és ebben a formában az ugrás hatalmas. Az üzemidő számomra eddig elképesztő. Tegnap dél óta most van 50%-on a készülék. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz
Dany007 #2561 üzenetére
"Ez a Laci gyerek meg úgy mondott 100k-s különbséget a 12 és a 12pro között, hogy azt meg sem említette, hogy a 12pro azért az árért dupla tárhelyet ad. Mert ha tárhelyazonosan nézzük, akkor már "csak" 68 ezer forint különbség van."
Meg másfélszer annyi (6GB) RAM-ot. Meg plusz 1 (zoom) kamerát. Meg lidar szenzort. Meg fényesebb (800 nit) kijelzőt. Meg acél keretet -
Gsx-rr
veterán
válasz
Dany007 #2561 üzenetére
Nagyon sok mondanivaló nincs mivel tényleg nem sok a diferencia a designon kívül a tavalyi modellhez képest.
Vr tesztből Csak megerősítés lett az hogy az 5G a parasztvakításon kívül semmi másra nem jó egyelőre.Kamerában lévő különbségek ről szerintem normális teszt van a szifon.com-on
-
Dany007
veterán
válasz
icecave #2558 üzenetére
Hát én nagyon remélem a PH!-s teszt ezeknél jóval színvonalasabb és körültekintőbb lesz.
Jó, igen tudom, hogy az lesz.De megnéztem pár magyar "tesztet" és hát na, nagyon felületes, tesztnek jószívvel se nevezhető.
Tegnap pl ezen a TheVR tech-en röhögtem. A srác ott csodálkozott, hogy miért lehet sokkal gyorsabb a 12pro 4G-n mint a 11pro. A procira meg minden egyébre fogta, csak épp a lényegre nem. Holott már régóta tudni lehet, hogy új az Qualcomm X55 modem van már a 12pro-ban és emiatt gyorsabb 4G-n is, mint a régebbiek.
Ez a Laci gyerek meg úgy mondott 100k-s különbséget a 12 és a 12pro között, hogy azt meg sem említette, hogy a 12pro azért az árért dupla tárhelyet ad. Mert ha tárhelyazonosan nézzük, akkor már "csak" 68 ezer forint különbség van.
Jó, nem kötekedni akarok, de az elmúlt 1 hétben megnézett külföldi videók alapján kétszer ilyen részletesen tudtam volna beszélni az új modellekről, pedig nem vagyok se "videós" se "szakértő".
Szóval remélem a Mobilarénás teszt ezeknél jóval mélyebb lesz. -
gyonyoruwok
tag
válasz
#40993792 #2555 üzenetére
sejtettem, de nyugodtabb vagyok egy szakmai fórumos megerősítés után.
és asszem azon kevesek egyike vagyok, aki örül, hogy most nem vették olyan erős, mély pirosra a product redet. olyannyira örülök, hogy így be is nevezek egyre. a zöldet nézegettem a 11-ből még, de az a 12-nél elég halovány lett -
Gubu0101
veterán
Jöhetne már jó Mobilarénás teszt a Pro-ról
-
gyonyoruwok
tag
Taskamban a 20w-os tolto, innen mar nincs visszaut. Olyan izgi
sose hittem volna, hogy itt kotok ki, de ez 2020. Azon torom mar csak a fejem, hogy szuksegem van-e 128 gigara. Cloud tarhelyre nem sajnalom a penzt, tobbe-kevesbe ott is tartok mindent most is, a 128-as P20-am tobb mint 2 eve megvan, jelenleg 42 giga alatt foglalok egy picivel. Kijohetek 64-bol valszeg, nem? Persze jo erzes lenne hogy boven van hely nyujtozkodni, de azert na.
-
mario1988
csendes tag
Tudtok valami infót a 12 miniről mikortól lesz elérhető Magyaroszágon?
-
ZX7
tag
válasz
Aaron14 #2544 üzenetére
Elivleg valakinek postáztak már 24.-én. Mi 2db pro-ra adtunk le céges rendelést még 10.16.-án közvetlenül a kapcsolattartónkon keresztül, és azóta sem kaptunk semmit. Állítólag a keiemelt céges ügyefelelnek allokált készlet is összesen 20 db I12/pro volt
. Legutóbb azt ígérték 30.-án jön újabb szállítmány, ma rákérdeztünk, de még mindig semmi. Elég röhejes ez így....
-
Aaron14
őstag
Telekom-tól kapott már valaki 12-est?
-
Lazika
senior tag
Akkor jó. Mar iphone X ota megvan ez a töltőm. Fölöslegesen nem veszek ezért gyárit. Anno ezt az ankert ajánlották még fórumokon meg youtubon.
-
Lazika
senior tag
[link] Ez a cikk pl a megsafe toltorol ir par erdekesseget., hogy csak az Apple adapterrvel tudod maximum wattal tolteni a telefont. Ugye az Apple gyorstoltese 20W abbol szarmazhat valami gaz h en 30-as anker adapterrel toltom? Vagy most ezert vegyek egy apple 20-ast?
Thx
-
adamklark
senior tag
nekem volt élményem MPL/DPD-vel is, kb sose hívnak és random megjelennek amikor átlagos dolgozó ember nincs otthon így mehetek be postára átvenni :d. remek a rendszer!
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
tibcsi0407 #2529 üzenetére
Most mé, megadják pontosan, hogy aznap reggel 8 és este 8 között érkezik
A dpd a legdurvább, jön az sms, hogy kézbesítés 8:34-9:34 között akkor tuti, hogy a kezdő időponttól számított 2 percen belül megjön a cucc. Eddig kb 5-ből 4x.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #2529 üzenetére
Nekem egyik sem szokott telefonálni, DPD, GLS, MPL, Sprinter, DHL... kb 100 csomagból 1-2 volt olyan, hogy felhívott a futár, általában csak sms jön reggel, hogy kb mikor hozzák.
-
H1N1
tag
Tudja valaki, hogy mikor érkeznek a pro-k a szolgáltatókhoz?
-
tibcsi0407
félisten
Közben az Alza felpörgött:
Rendelésed xxxxxxxx(vagy annak egy részét) útnak indítottuk. Az árut futárszolgálattal küldjük Magyar posta. A várható kiszállítási határidő 04.11.2020.
A Magyar Posta mondjuk lehet +2 napot jelent majd -
-
Zanik
addikt
-
joey04
titán
válasz
adamklark #2518 üzenetére
akkor értem.
Xiaomiról ennyit találtam: Some manufacturers of mobile devices have implemented a quick charge off button in phones. But Xiaomi has not yet done this.
OP: You can try using a third party charging brick. It would probably charge slower
Hozzáteszem ezek a dolgok lehet elavultak, nem követtem a témát, ebben az esetben sorry. De ezek alapján neked ez azért új infó, mert a samunál pont kikapcsolható.
Tehát így hirtelen: op, xiaomi, huawei nem, samu igen. Pont azoknál nem, ahol extrém gyors töltés van. a samué pont nem olyan gyors, amit feltétlen kapcsolgatni kell szvsz.
-
Akuiwerting
csendes tag
válasz
7Heads Drago #2511 üzenetére
Zinternetten olvastam...
Tapasztaltam, hogy meg a samsung 15W toltese is felviszi 39-40C-ra az aksit, ugyhogy azon ki volt kapcsolva es csak normalon ment, mert idovel 1 ev sem kellet es 20% nal kikapcsolt a telo, aksi csere utan mar csak normal 5W lett toltve, most ha 5%-on van akkor sem kapcsol ki... -
adamklark
senior tag
almás telefonnál nem lehet választani a töltést? vagy félre értem a kérdésed? . droidon beállításoknál lehet választani hogy sima, gyors vagy ultragyors legyen
-
joey04
titán
valaki pár napja linkelt egy cikket, ahol látni mennyire szétcseszi a telepet valamelyik ilyen ultragyors töltés. Én azt nem értem, hogy miért nem opcionális mindenkinél? Én ahogy mondtam, általában lefekvéskor felteszem tölteni, aztán felőlem lehet 5 óra is a töltés. Ha meg esetleg nyaraláson, valahol kezdene kevés lenni, akkor menüben benyomnám, hogy a gyorsat kérem. de úgy tudom nem mindenhol megoldható ez, sőt, inkább ez a ritka, mert többször olvastam már válaszban, hogy vegyen az illető másik töltőt (ez ebben a topikban extra lol
) ha lassabb töltést akar.
-
válasz
A xiaomi 120W-os töltése az már más kérdés. Sztem nincs gond 50-60W-ig, aztán ki tudja miket találtak ki az akkuk védelmében.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ez a 20 W biztos nem veszélyes.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Akuiwerting #2499 üzenetére
az a param h a folyamat gyors toltes nem igyazn jo hosszu tavon...
És miért nem? Tudsz rá példát mondani? A userek tapasztalata meg az hogy nincs vele semmi baj droidon. Gondolom akkor ios-on se lesz. -
Aaron14
őstag
Vennék a 12-es mellé gyorstöltőt. Ha hivatalos viszonteladónál vásárolom a 20 W-os Apple töltőt, akkor probléma esetén lehet vinni az Almáriumba?
-
Razzul
őstag
válasz
tibcsi0407 #2506 üzenetére
November végére, december elejére már érezhető is lehet ennek a hatása. A végén még mindenkinek jutni fog a fa alá az új Almából.
-
tibcsi0407
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mini állítólag a világ legkisebb és legkönnyebb 5G-s telefonja, frissült a külső a teljes széria kapcsán, és persze nagyon erős a Pro-felhozatal is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest