Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
icecave #2558 üzenetére
Hát én nagyon remélem a PH!-s teszt ezeknél jóval színvonalasabb és körültekintőbb lesz.
Jó, igen tudom, hogy az lesz.De megnéztem pár magyar "tesztet" és hát na, nagyon felületes, tesztnek jószívvel se nevezhető.
Tegnap pl ezen a TheVR tech-en röhögtem. A srác ott csodálkozott, hogy miért lehet sokkal gyorsabb a 12pro 4G-n mint a 11pro. A procira meg minden egyébre fogta, csak épp a lényegre nem. Holott már régóta tudni lehet, hogy új az Qualcomm X55 modem van már a 12pro-ban és emiatt gyorsabb 4G-n is, mint a régebbiek.
Ez a Laci gyerek meg úgy mondott 100k-s különbséget a 12 és a 12pro között, hogy azt meg sem említette, hogy a 12pro azért az árért dupla tárhelyet ad. Mert ha tárhelyazonosan nézzük, akkor már "csak" 68 ezer forint különbség van.
Jó, nem kötekedni akarok, de az elmúlt 1 hétben megnézett külföldi videók alapján kétszer ilyen részletesen tudtam volna beszélni az új modellekről, pedig nem vagyok se "videós" se "szakértő".
Szóval remélem a Mobilarénás teszt ezeknél jóval mélyebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mini állítólag a világ legkisebb és legkönnyebb 5G-s telefonja, frissült a külső a teljes széria kapcsán, és persze nagyon erős a Pro-felhozatal is.
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest