- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
tesz-vesz123 #1689 üzenetére
Én egy 49 colos tv-n néztem 4K-ban az összehasonlítás tesztet, igazán nem láttam érdemi különbséget, ahogy a tesztelő is nagyon erőlködött. Nekem nagyon sokszor a 11-es kamerája természetesebbnek tűnt kicsit úgy tűnik ez a kamera hype egy marketing bullshit, vagy nagyon el van túlozva. Ettől még az Iphonok jók, és megbízhatóak csak szerintem túlárazottak, ez a 12 ugyanaz mint a 11 átlagos felhasználó szempontjából nem hozott semmi érdemi újítást, viszont a forma sokkal jobb lett ami azért fontos és eladhatja a telefont.
Egyébként az Android fronton a gyártók akkor tarolnának, ha tök hasonló paraméterrekkel mint az Iphone 12 pro (3 jó kamera), csak persze nagy akkuval kiadnának telefonokat 200-250 ezer Ft-os nem szürke importos áron. Ezzel letarolnák a piacot baromi nagy nyereséggel. Erre van kezdeményezés pl. Pixel 5, Samsung 20 FE csak méretopciók is kelllene, hogy legyenek ebben az árkategóriában, specifikációban (és volt nagyon sok jó telefonja a Huawei-nek pl. P30, P40 Pro stb de kő kiszálltak a versenyből sajnos amit személy szerint nagyon sajnálok és nem biztos jó az innovációnak és a versenynek).
Az kiderült eddig is hogy hiába a Samsungban a 120 Hz-es kijelző ha ugyanabban az árban van (értsd ugyanolyan baromi drága) a Samu és az Iphone inkább inkább az Iphone-t veszi meg az átlag felhasználó.
A Face ID-t meg a baromi nagy és ronda Notch-ot el kéne már felejteni, főleg a vírusos maszkos időszakban, eléggé vírusveszélyes dolog és nem komfortos, vagy legalább pl. a bekapcsológombba, vagy a kijelző alá beletenni egy ujjlenyomat olvasót, hogy legyen alternatíva is.
Összegezve én érdemi újítást nem látok, viszont a forma szerintem sokkal letisztultabb, egyedibb, karakteresebb lesz ami eladja elég jól a telefont ez nekem nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mini állítólag a világ legkisebb és legkönnyebb 5G-s telefonja, frissült a külső a teljes széria kapcsán, és persze nagyon erős a Pro-felhozatal is.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest