Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz tesz-vesz123 #1689 üzenetére

Én egy 49 colos tv-n néztem 4K-ban az összehasonlítás tesztet, igazán nem láttam érdemi különbséget, ahogy a tesztelő is nagyon erőlködött. Nekem nagyon sokszor a 11-es kamerája természetesebbnek tűnt kicsit úgy tűnik ez a kamera hype egy marketing bullshit, vagy nagyon el van túlozva. Ettől még az Iphonok jók, és megbízhatóak csak szerintem túlárazottak, ez a 12 ugyanaz mint a 11 átlagos felhasználó szempontjából nem hozott semmi érdemi újítást, viszont a forma sokkal jobb lett ami azért fontos és eladhatja a telefont.

Egyébként az Android fronton a gyártók akkor tarolnának, ha tök hasonló paraméterrekkel mint az Iphone 12 pro (3 jó kamera), csak persze nagy akkuval kiadnának telefonokat 200-250 ezer Ft-os nem szürke importos áron. Ezzel letarolnák a piacot baromi nagy nyereséggel. Erre van kezdeményezés pl. Pixel 5, Samsung 20 FE csak méretopciók is kelllene, hogy legyenek ebben az árkategóriában, specifikációban (és volt nagyon sok jó telefonja a Huawei-nek pl. P30, P40 Pro stb de kő kiszálltak a versenyből sajnos amit személy szerint nagyon sajnálok és nem biztos jó az innovációnak és a versenynek).

Az kiderült eddig is hogy hiába a Samsungban a 120 Hz-es kijelző ha ugyanabban az árban van (értsd ugyanolyan baromi drága) a Samu és az Iphone inkább inkább az Iphone-t veszi meg az átlag felhasználó.

A Face ID-t meg a baromi nagy és ronda Notch-ot el kéne már felejteni, főleg a vírusos maszkos időszakban, eléggé vírusveszélyes dolog és nem komfortos, vagy legalább pl. a bekapcsológombba, vagy a kijelző alá beletenni egy ujjlenyomat olvasót, hogy legyen alternatíva is.

Összegezve én érdemi újítást nem látok, viszont a forma szerintem sokkal letisztultabb, egyedibb, karakteresebb lesz ami eladja elég jól a telefont ez nekem nagyon tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák