Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a csoporthoz mától magam is.Én nem is foglakoztam vele éppen ezért. Mindenkinek számít a pénz persze nyilvánvalóan így nekem is, de nem akartam egy ilyen helyzetbe kerülni, hetekig stresszelni, várni, gariztatás utána egyebek.
Így belföldröl megrendeltem 9800 pénzért feketében 2 év garival (ebben már benne volt a szállítás is) és 1 azaz egy nap alatt ki is hozták vidékre Mol pontra. Indulok is érte -
peestike
senior tag
Gearbest-es pánt ugyanígy járt itt is. Mijobs pánt van több szín is, azok jobbak. Van olyan, amin a mijobs felirat kicsi, az mintha egy hangyakukinyival vastagabb lenne, mint a nagy feliratos mijobs szíj. Viszont, ami nem fekete színű az koszolódik. Egy idő után kuka lesz, takarítani gyakorlatilag lehetetlen.
-
Freezee
senior tag
Megcsináltam amit írtál. Félig lett jó
Kikapcsoltam mindent a gyári mi fitben. Bandage felrakva, párosítva stb. Ha hívnak jelez szépen de hívó fél nevét nem látom. Az sms értesítés mind megjön. Viber üzenetet 8 darabot kaptam abból 2x jelzett hogy jött üzenet de semmi több
Mi ronthattam el? vagy mit nem csináltam még meg?FingR86 : de mit csináltál pontosan hogy megjelentek a nevek, és megjött minden üzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Kihajthatós Tok-Pénztárca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G készülékhez, Mandala mintás, Valódi bőr, Új
- Üvegfóliák Xiaomi Mi 8 telefonhoz.
- 10 db mobiltok vegyesen, Samsung, iPhone
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Samsung 15W és 25W gyári töltő kábellel, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest