-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezee
senior tag
Megcsináltam amit írtál. Félig lett jó
Kikapcsoltam mindent a gyári mi fitben. Bandage felrakva, párosítva stb. Ha hívnak jelez szépen de hívó fél nevét nem látom. Az sms értesítés mind megjön. Viber üzenetet 8 darabot kaptam abból 2x jelzett hogy jött üzenet de semmi több
Mi ronthattam el? vagy mit nem csináltam még meg?FingR86 : de mit csináltál pontosan hogy megjelentek a nevek, és megjött minden üzenet?
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Gearbest-es pánt ugyanígy járt itt is. Mijobs pánt van több szín is, azok jobbak. Van olyan, amin a mijobs felirat kicsi, az mintha egy hangyakukinyival vastagabb lenne, mint a nagy feliratos mijobs szíj. Viszont, ami nem fekete színű az koszolódik. Egy idő után kuka lesz, takarítani gyakorlatilag lehetetlen.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
bul07
nagyúr
gearbest
Email Only Price ár(Ezen a linken próbáld meg ha jogosult vagy rá akkor lentebb említett ár lesz)
19.99$
Erre toltam még 299pontott
0.08$ a szállítás
Így jött ki a 14.09$[link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
judas13
addikt
Sziasztok!
Csatlakoznék a csoporthoz mától magam is.Én nem is foglakoztam vele éppen ezért. Mindenkinek számít a pénz persze nyilvánvalóan így nekem is, de nem akartam egy ilyen helyzetbe kerülni, hetekig stresszelni, várni, gariztatás utána egyebek.
Így belföldröl megrendeltem 9800 pénzért feketében 2 év garival (ebben már benne volt a szállítás is) és 1 azaz egy nap alatt ki is hozták vidékre Mol pontra. Indulok is érte[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest