- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Én régi A5-öt használok, méretben tökéletes számomra.
Az ujjlenyomatolvasó azért lenne praktikus, mert könnyű a feloldás vele és zsebben biztosan nem fog feloldani. Én most húzást használok feloldásnak, így zsebben néha külön életet él a készülék. Mintát, PIN-t nem akarok beállítani.
-
Kroni1
veterán
Nem jelent semmit, hogy mennyi a szabad RAM. Hidd el, nem azért használ többet a nagyobb RAM-al rendelkező mert rosszabb a kezelése, hanem mert van és azt tudja használni, többmindenre, ha elfogyna akkor dinamikusan változtat.
A 3GB-os Mi4C-m is kb. közel 2GB-ot használt akár CM alatt is, és csak 1-1.3GB körül volt a szabad.. A 2GB-os verzión szintén 1GB körül van a szabad, csak ott ugye kevesebb dolgot tud memóriában tartani.
-
Kroni1
veterán
Egyetértek, nekem is az A3 (2016) a titkos favoritom!
A jelenlegi 5" telóm méretét nem birtam még mindig megszokni, és nagyon hiányzik a középső fizikai gomb is! (nagyon jó azzal felvenni a hívást ha épp vizes, koszos, vagy pl. olajos a kezem) Ha nem lesz nagyon drága akkor szerintem veszek is majd egyet, mert konkrétan ebben a méretben hiánypótló ez a telefon. Egyedüli ellenfelei a Sony Compact-ok, de a Z3C nem tud auto modban rendesen fotózni, nem dual sim-es, és nagyon sok a baj vele, a Z5C-nek meg iszonyatos szerintem az ára..
Remélem a 1.5GB RAM nem lesz kevés a Touchwiz-nek, meg hogy a kamera is samsunghoz illően jó lesz benne. (Ezt én azért amúgy prémiumnak nem mondanám, csak magas minőségben elkészített középkategóriás teló, ami nekem tökéletes lenne.) Ha jól tudom értesítési LED nincs ezekben, mert az csak az S széria privilégiuma, az üveg hátlap mellett ez az egyetlen pont amibe bele tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest