- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaronlukacs
csendes tag
A fenykepezot meg nem nagyon volt alkalmam tesztelni, nem jartam olyan helyen, ahol erdemes lett volna fotozni. De ahogy irtam korabban teljesen laggmenteseb dolgozik. Az akksi ideje szerintem valamivel jobb lehet az atlagosnal. Gyors toltes valoban nagyon gyors. Csajosnak nem mondanam, viszont csuszosnak csuszos az uveg hatlap miatt. Halozati problemam nem volt vele, egyszer se kapcsolt szet. Holnap ha lesz alkalmam lovok par kepet a varosban, aztan majd feltoltom.
-
mateus
senior tag
Igen így gondolom én is, de fura mód a régi széria is nagyon tartja az árát, pl. november körül elkezdték full akcióban nyomatni mindenhol az A3-at meg az A5-t is, majd Karácsony előtt szépen visszament az áruk, na erre nem gondoltam volna, már "megijedtem" hogy ennyit érnek XD
-
Dilikutya
félisten
Nem buta ez. Ráadásul én pl. szívesen lemondok az ujjlenyomatolvasóról cserébe a -1 col kedvéért. A nyáron ezen hasalt el a jelenlegi A5 megvétele, pedig meglévő előfizetés meghosszabbítása esetén igen jó áron lett volna, de melléraktam az SIII Minit, aztán gyorsan kukáztam is a projektet, ráérek még tepsit tenni a zsebembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest