- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
johnny82 #172 üzenetére
1honapos makulátlan állapotú, független, hivatalos garis, nem sufniboltos és 40k volt, jofogáson találtam egy szimpi srácnál. De rossz topiba irtam, mert a sima verziot vettem, nem a 2016-ost..
Nagyon tetszik eddig, hiába hasonló paraméterű a redmi 2 pro, de ez kinézetre sokkal komolyabb, a kijelző a kisebb felbontás ellenére is szebb, az érintő is jobban reagál sztem. Szoval jó kis teló ez! Már csak az értesitésekkel bajlodok, az acdisplay tetszik leginkább, de ha jol látom ez nem marad aktiv folyamatosan mint a moto x gyári active display app.
-
Kroni1
veterán
Tegnap vettem én is egy szinte új A3 Duos-t, egész jó áron sikerült hozzájutni. A telefon egyenlőre nagyon tetszik! Egyáltalán nem rossz a qHD felbontás, nincs gond az 1GB Rammal sem pedig ettől kicsit féltem..
A ház baromira tetszik élőben, abszolút minőséginek, csúcskategóriás telónak hat! Most keresve sem találnék jobbat a saját igényeimnek, mert ez a számomra tökéletes méret, megfelelő hardver, van fizikai home gomb, FM és dual sim.. A Samsung touchwiz is sokat javult, nem szeretem, de nem is megszokhatatlan, bár egy Marshmallow frissítésnek vagy egy stabil Cyanogenmodnak azért jobban örülnék..Az ACDisplay-t használja valaki? Nem lehet ugy beállitani, hogy a kijelzőn az értesítés folyamatosan bekapcsolva maradjon? Nálam 25sec a maximum amit be tudok állitani.
-
Kroni1
veterán
válasz
aaronlukacs #133 üzenetére
Szerintem a képek rendben vannak! Ez melyik telefon pontosan? Az új A5-ös vagy a régebbi?
-
Kroni1
veterán
És annyira de annyira nincs választék 4.5-4.7" közötti minőségi telókban, hogy az ilyen elkeseredett de határozott igényű userek (mint én is) még akár az A5 árát is odaadnák az A3-ért ha rendes HW lenne benne..
Jelenleg a Sony Z5C tűnik a legkisebb kompromisszumnak, bár aki szereti az Amoledet és a fizikai home gombot annak tény hogy az új A3 is egész életképes. (Bár 80-100k-t elkérni egy 1.5GB-os telóért 2016-ban azért kicsit pofátlanság, valóban.)
Rebesgetik hogy lesz a OnePlus X után egy OnePlus 2 Mini is, kezdetben 4.6" kijelzőt pletykáltak, de már több helyen azt is 4.99"-vel említik, mint mini. Agyrém!
Ezenkívül még a Meizunál volt szó egy M5 Pro mini-ről, ami 4.7" FHD Amoled kijelzővel, (+fizikai Home gombbal) és durván erős hw-val (Helio X20, 3GB) felrázhatná kicsit ezt a méltatlanul elfeledett szegmenst.. -
Kroni1
veterán
Nem jelent semmit, hogy mennyi a szabad RAM. Hidd el, nem azért használ többet a nagyobb RAM-al rendelkező mert rosszabb a kezelése, hanem mert van és azt tudja használni, többmindenre, ha elfogyna akkor dinamikusan változtat.
A 3GB-os Mi4C-m is kb. közel 2GB-ot használt akár CM alatt is, és csak 1-1.3GB körül volt a szabad.. A 2GB-os verzión szintén 1GB körül van a szabad, csak ott ugye kevesebb dolgot tud memóriában tartani.
-
Kroni1
veterán
Azt jól látom, hogy a régebbi A3-ból 1.5GBos volt az egykártyás és csak 1GB-os a DualSIM verzió?! Nem semmi!
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Persze, ez rohadt drága a spechez képest. De konkurencia ebben a méretben ahol az A3 versenyez nem nagyon van, a prémium kinézet miatt probál a samu ilyen sokat kérni, ugyh sajnos én is gondolkozom rajta az ára ellenére is. Amugy illett volna valoban legalább 2GBot mellétenni 2016-ban, jobban menne a premium kinézethez és ehhez az árhoz. De a sony z5c is 200 felett lett beharangozva, most is annyi a sonynál, de már 120 alatt is kapni gsmboltokban, remelhetőleg ezzel is igy lesz!
-
Kroni1
veterán
Egyetértek, nekem is az A3 (2016) a titkos favoritom!
A jelenlegi 5" telóm méretét nem birtam még mindig megszokni, és nagyon hiányzik a középső fizikai gomb is! (nagyon jó azzal felvenni a hívást ha épp vizes, koszos, vagy pl. olajos a kezem) Ha nem lesz nagyon drága akkor szerintem veszek is majd egyet, mert konkrétan ebben a méretben hiánypótló ez a telefon. Egyedüli ellenfelei a Sony Compact-ok, de a Z3C nem tud auto modban rendesen fotózni, nem dual sim-es, és nagyon sok a baj vele, a Z5C-nek meg iszonyatos szerintem az ára..
Remélem a 1.5GB RAM nem lesz kevés a Touchwiz-nek, meg hogy a kamera is samsunghoz illően jó lesz benne. (Ezt én azért amúgy prémiumnak nem mondanám, csak magas minőségben elkészített középkategóriás teló, ami nekem tökéletes lenne.) Ha jól tudom értesítési LED nincs ezekben, mert az csak az S széria privilégiuma, az üveg hátlap mellett ez az egyetlen pont amibe bele tudnék kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest