- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #129 üzenetére
Ha valaki ragaszkodik az egykezes használathoz, akkor én sem ajánlom az A5-öt, mert egyrészt méret se mondható kicsinek, másrészt az üveg csúszóssága és a káva keskenysége miatt nehézkes egy kézzel használni (pedig nem mondanám kicsinek a kezemet).
Ne haragudjatok, hogy lassan jönnek a képek, csak el vagyok veszve, meg a T-kom is használhatatlan, ezért kellett flickr-re feltölteni a képeket (6).
[csak a 2016-os képek készültek a samuval]
(próbáltam mappába rendezni, de nem nagyon akarta a flickr, elnézést érte) -
Treff
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #107 üzenetére
Mindenképpen A3-ban gondolkodnék. Kérdés, hogy régi vagy új!
Eleve ellene vagyok az 5"-os és nagyobb telóknak - a 4,7" is már elég nagy és nem teljesen kényelmes az egykezes használathoz (nekem ez az elsődleges elvárásom egy mobilnál, hiszen benne van a nevében is, hogy MOBIL, akkor meg mi a francért csinálnak egy batárabb készülékeket?) Optimális méret egy Sony Z3/Z5 compact telefon esetében, számomra. Vagy egy S4 mini / S5 mini, de ezekben a méretekben már alig találni normális készüléket.
Ujjlenyomat olvasó: nem el voltunk tökéletesen enélkül évekig?
De most komolyan! ...
-
mateus
senior tag
válasz
GEPESZ66 #107 üzenetére
Méretben az A3 kompaktabb jóval, én azt választanám, ha nem kell az ujjlenyomat olvasó.
A kijelző mindkettőnél gyönyörű úgyis. A "régi" A sorozatból kiindulva az optimalizáció se lehet rossz.
Mondjuk átlag használatra a régi A sorozat is megfelelő, ha az jobban tetszik, ráadásul az árai s jóval kedvezőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest