- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
johnny82 #172 üzenetére
1honapos makulátlan állapotú, független, hivatalos garis, nem sufniboltos és 40k volt, jofogáson találtam egy szimpi srácnál. De rossz topiba irtam, mert a sima verziot vettem, nem a 2016-ost..
Nagyon tetszik eddig, hiába hasonló paraméterű a redmi 2 pro, de ez kinézetre sokkal komolyabb, a kijelző a kisebb felbontás ellenére is szebb, az érintő is jobban reagál sztem. Szoval jó kis teló ez! Már csak az értesitésekkel bajlodok, az acdisplay tetszik leginkább, de ha jol látom ez nem marad aktiv folyamatosan mint a moto x gyári active display app.
-
Kroni1
veterán
Tegnap vettem én is egy szinte új A3 Duos-t, egész jó áron sikerült hozzájutni. A telefon egyenlőre nagyon tetszik! Egyáltalán nem rossz a qHD felbontás, nincs gond az 1GB Rammal sem pedig ettől kicsit féltem..
A ház baromira tetszik élőben, abszolút minőséginek, csúcskategóriás telónak hat! Most keresve sem találnék jobbat a saját igényeimnek, mert ez a számomra tökéletes méret, megfelelő hardver, van fizikai home gomb, FM és dual sim.. A Samsung touchwiz is sokat javult, nem szeretem, de nem is megszokhatatlan, bár egy Marshmallow frissítésnek vagy egy stabil Cyanogenmodnak azért jobban örülnék..Az ACDisplay-t használja valaki? Nem lehet ugy beállitani, hogy a kijelzőn az értesítés folyamatosan bekapcsolva maradjon? Nálam 25sec a maximum amit be tudok állitani.
-
zsoltti
senior tag
válasz
aaronlukacs #168 üzenetére
Meg van egy noled nevü program is, a képernyőn villog az értesítés ikon, a többi réssze fekete. . .
Csak az a kár , hogy a qi töltést sehogy nem tudjuk itt pótolni! -
aaronlukacs
csendes tag
válasz
johnny82 #167 üzenetére
Most nézegettem a beállításokat és van egy olyan funkció, hogy ha felemeled a telefont rezeg, plusz van egy olyan is, hogy rezgéssel vagy hanggal jelezze 1-3-5-10-15 percenként az olvasatlan értesítéséket (Te állíthatod be, hogy melyik alkalmazás értesítései után jelezzen) [Beállítások --> Kisegítő lehetőségek --> Emlékeztető]
-
Nagyon tetszik az új A5, de valami hihetetlen számomra, hogy az értesítési led kimaradt.
-
JoeYi
őstag
válasz
aaronlukacs #164 üzenetére
tényleg? akkor a fenti videóban lévő teló vmi kivétel lehet. Vagy random a szín
-
zahi07
csendes tag
Sziasztok.
Tényleg kéken világítanak a gombok a telefonon?
-
kobayashy
tag
Szerintetek ez a Mali T720-as GPU az jónak számít az A5 ben?
-
Tyko
csendes tag
Samsung Galaxy A5 (2016) (4G, NFC) 134 990,-
ma már nem jár hozzá töltő
-
Tyko
csendes tag
Én csak az árlistából másoltam
-
JoeYi
őstag
én továbbra is tartom az állításom, eddig semelyik teszt sem említ vezeték nélküli töltést. Szóval a vodától kapsz egy töltőt amit a polcra tehetsz....
[link]De már ott is sántít voda oldala hogy pl FM rádió meg van benne, ők meg azt írják nincs
De majd a kolléga hozzászól aki már megvette és akkor tudni fogjuk jól
-
Tyko
csendes tag
Vodánál kapható mindkettő.
Samsung Galaxy A5 (2016) (4G, NFC)
+ Vezeték néküli töltő 134 990,-Samsung Galaxy A3 (2016) (4G, NFC)
+ Külső akkumulátor 104 990,- -
iMagic7
tag
Mint három tojás .... Samsungban nem csalódtam
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
Burt1793 #143 üzenetére
Én nem láttam ilyen beállítást, és sima töltővel se próbáltam még tölteni, de gondolom az nem jelent neki gondot.
Amúgy a rendelt képernyővédő fóliák a tavalyi A5-höz voltak... hiába volt ráírva, hogy az újhoz készültek...
Vettem hozzá egy TPU Gel/Rubber tokot, amit szerintem csak buliba vagy túrázás alkalmával fogok rátenni, mert amúgy teljesen jellegtelenné teszi a telefont. -
JoeYi
őstag
a "tönkretétel" relatív. Nekem az S2-esem akksija 3 év, tehát nagyjából 1000 töltési ciklus alatt "ment tönkre" a gyári töltőtől és kb ennyi a li-ion akksi élettartalma hivatalosan. Érted mre gondolok?
Ehhez képest ha gyorstöltőt ad ki egy gyártó a telefonjához akkor csak annyit kell mondania hogy így csak 400 ciklust bír. Te meg mérlegelhetsz hogy élvezed a gyorstöltést és 1.5 évente veszel 5e Ft-ért új akksit, vagy lassan töltöd és csak 3 évente veszel új akksit. (aki meg évente telót vált annak tök8)
-
Burt1793
veterán
Biztosan nem tesz neki jót, nézd meg a Teslákat, ha az ember sokszor gyorstölti, hamarabb beadják a kulcsot a cellák (az autónál beállítható, hogy hány amperrel töltsön), nekem régi A5-öm van, ez nem tudja a gyorstöltést, ezért kérdezem, hogy ez beállítható, vagy mindig nagy áramerősséggel tölti a telefont a töltő? 2 Amperrel a sima A5 is feltöltődik 3 óra alatt 0ról 100%-ra.
-
Burt1793
veterán
válasz
aaronlukacs #139 üzenetére
Szegény aksi
Azért ha nem sürgős a gyors töltés, akkor más töltővel (ami gyengébben tölti) érdemes kímélni az aksit. -
ovics
aktív tag
válasz
aaronlukacs #139 üzenetére
az elég jó véleményem szerint
egyébként ahogy néztem a telekomnál már az A5 az kifutó termékként van feltűntetve, szóval remélhetőleg hamarosan megjelenik náluk az új
-
aaronlukacs
csendes tag
1 óra 4 perc alatt 84%-ot pakolt bele a töltő repülő üzemmódban.
-
mateus
senior tag
válasz
aaronlukacs #135 üzenetére
Jöhetne már egy mobilarena teszt
-
Kroni1
veterán
válasz
aaronlukacs #133 üzenetére
Szerintem a képek rendben vannak! Ez melyik telefon pontosan? Az új A5-ös vagy a régebbi?
-
aaronlukacs
csendes tag
válasz
GEPESZ66 #129 üzenetére
Ha valaki ragaszkodik az egykezes használathoz, akkor én sem ajánlom az A5-öt, mert egyrészt méret se mondható kicsinek, másrészt az üveg csúszóssága és a káva keskenysége miatt nehézkes egy kézzel használni (pedig nem mondanám kicsinek a kezemet).
Ne haragudjatok, hogy lassan jönnek a képek, csak el vagyok veszve, meg a T-kom is használhatatlan, ezért kellett flickr-re feltölteni a képeket (6).
[csak a 2016-os képek készültek a samuval]
(próbáltam mappába rendezni, de nem nagyon akarta a flickr, elnézést érte) -
Kroni1
veterán
És annyira de annyira nincs választék 4.5-4.7" közötti minőségi telókban, hogy az ilyen elkeseredett de határozott igényű userek (mint én is) még akár az A5 árát is odaadnák az A3-ért ha rendes HW lenne benne..
Jelenleg a Sony Z5C tűnik a legkisebb kompromisszumnak, bár aki szereti az Amoledet és a fizikai home gombot annak tény hogy az új A3 is egész életképes. (Bár 80-100k-t elkérni egy 1.5GB-os telóért 2016-ban azért kicsit pofátlanság, valóban.)
Rebesgetik hogy lesz a OnePlus X után egy OnePlus 2 Mini is, kezdetben 4.6" kijelzőt pletykáltak, de már több helyen azt is 4.99"-vel említik, mint mini. Agyrém!
Ezenkívül még a Meizunál volt szó egy M5 Pro mini-ről, ami 4.7" FHD Amoled kijelzővel, (+fizikai Home gombbal) és durván erős hw-val (Helio X20, 3GB) felrázhatná kicsit ezt a méltatlanul elfeledett szegmenst.. -
Scholes9
nagyúr
Engem mar nem érint a dolog de maximálisan egyetértek veletek
-
mateus
senior tag
Megint megnéztem élőben a telókat. Szerintem szépek nagyon.
Tudásra az A5 lenne megfelelő, de méretre meg az A3 a tökéletes számomra, nem lesz könnyű választaniBárcsak lenne A3 az A5 tudásával XD
Most is 5.2" telót használok egy éve már, de elég lenne a 4.7" bőven... -
BLC
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni kedves fórumozó társaimat, akinek A5 (2016) készüléke van, hogy mennyire hangos a mobilcsengetés, illetve kihangosítás, továbbá telefonálás során a hangerő?
Az A3-tól sajnos a fent említett kérdéskör miatt kellett megválnom. Jelenleg i6 hangereje az etalon számomra, de szeretnék vissza kalandozni androidra. Így két lehetőség merült fel: A5 (2016), vagy oneplus X. Az utóbbi hangereje messze menőkig elegendő.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
ovics
aktív tag
válasz
aaronlukacs #118 üzenetére
köszönjük az infókat, csak így tovább
-
aaronlukacs
csendes tag
Egy kis töltés: 22:00 - 40% --> 22:31 - 84% --> 22:53 97% (mobilhálózat volt csak aktív, wifi, gps off). Holnap végre kimozdulok, igyekszek majd lőni pár képet napközben és este is aztán megosztani.
-
mateus
senior tag
válasz
Burt1793 #115 üzenetére
Ujjlenyomat olvasó arra is jó, hogy ne tudjon bárki csak úgy belenyúlkálni a telóba (akár ellopták, akár csak ismerős) ha nincs pin/jelszó beállítva. Én pl. nem állítom be, mert nincs kedvem állandóan beírkálni.
Elvoltunk évekig nélküle valóban, meg sokan elvannak ma is, de jóval praktikusabbá és biztonságosabbá teszi a használatot, szerintem abszolút jó dolog. -
Burt1793
veterán
Én régi A5-öt használok, méretben tökéletes számomra.
Az ujjlenyomatolvasó azért lenne praktikus, mert könnyű a feloldás vele és zsebben biztosan nem fog feloldani. Én most húzást használok feloldásnak, így zsebben néha külön életet él a készülék. Mintát, PIN-t nem akarok beállítani.
-
Treff
aktív tag
válasz
GEPESZ66 #107 üzenetére
Mindenképpen A3-ban gondolkodnék. Kérdés, hogy régi vagy új!
Eleve ellene vagyok az 5"-os és nagyobb telóknak - a 4,7" is már elég nagy és nem teljesen kényelmes az egykezes használathoz (nekem ez az elsődleges elvárásom egy mobilnál, hiszen benne van a nevében is, hogy MOBIL, akkor meg mi a francért csinálnak egy batárabb készülékeket?) Optimális méret egy Sony Z3/Z5 compact telefon esetében, számomra. Vagy egy S4 mini / S5 mini, de ezekben a méretekben már alig találni normális készüléket.
Ujjlenyomat olvasó: nem el voltunk tökéletesen enélkül évekig?
De most komolyan! ...
-
mateus
senior tag
válasz
GEPESZ66 #107 üzenetére
Méretben az A3 kompaktabb jóval, én azt választanám, ha nem kell az ujjlenyomat olvasó.
A kijelző mindkettőnél gyönyörű úgyis. A "régi" A sorozatból kiindulva az optimalizáció se lehet rossz.
Mondjuk átlag használatra a régi A sorozat is megfelelő, ha az jobban tetszik, ráadásul az árai s jóval kedvezőbb. -
Kroni1
veterán
Nem jelent semmit, hogy mennyi a szabad RAM. Hidd el, nem azért használ többet a nagyobb RAM-al rendelkező mert rosszabb a kezelése, hanem mert van és azt tudja használni, többmindenre, ha elfogyna akkor dinamikusan változtat.
A 3GB-os Mi4C-m is kb. közel 2GB-ot használt akár CM alatt is, és csak 1-1.3GB körül volt a szabad.. A 2GB-os verzión szintén 1GB körül van a szabad, csak ott ugye kevesebb dolgot tud memóriában tartani.
-
Treff
aktív tag
MM-ben új A3 99e, új A5 129e. Ma elmentem megnézni őket.
Full Iphone 6 koppintás dizájnban, formában, előlapi üveg formában. Hátlapja üveg, ami masszívan gyűjti az ujjlenyomatokat!!!
Kijelző messze érzékenyebb, mint az előző generációé és gyönyörű.Ég és föld egymás mellett a régi és az új széria, mégis valahogy nem adta a dolog élőben használat tekintetében. Sokkal kényesebb az új sorozat, a régi stabilabb fogást, érzetet biztosít anélkül, hogy "jajj, le ne ejtsem" lenne az emberben.
Egymás mellett volt egy régi A3 Duos, egy új A3 és új A5. Érdemes megnézni mindháromban, hogyan használják ki a rendszer a rendelkezésre álló memóriát. A röhej az, hogy az A5 hiába duplája az A3 duosnak, mégis kevésbé hatékony a mem kezelésben (szabad mem helyek összehasonlítása során, mindegyiken minden futó progi kilövését követően).
Összessegeben elmaradt a katarzis, mint ami megvolt anno a régi A3-A5 megismerése során.
-
JoeYi
őstag
válasz
aaronlukacs #103 üzenetére
kidomborodó üveg nekem annyira nem jött be. Mintha az edge utánérzést próbálták volna produkálni
-
aaronlukacs
csendes tag
A fenykepezot meg nem nagyon volt alkalmam tesztelni, nem jartam olyan helyen, ahol erdemes lett volna fotozni. De ahogy irtam korabban teljesen laggmenteseb dolgozik. Az akksi ideje szerintem valamivel jobb lehet az atlagosnal. Gyors toltes valoban nagyon gyors. Csajosnak nem mondanam, viszont csuszosnak csuszos az uveg hatlap miatt. Halozati problemam nem volt vele, egyszer se kapcsolt szet. Holnap ha lesz alkalmam lovok par kepet a varosban, aztan majd feltoltom.
-
ovics
aktív tag
valaki aki már beruházott egy A5re, tapaztalatokat, véleményeket megosztaná?
én sajnos még csak megforgatni se tudtam egyelőre, de így képről én is inkább elegánsnak tartom mint csajosnak -
JoeYi
őstag
megfogdostam MM-be őket, elég csajosak lettek... A fémkeretes design témakörben eddig még mindig az Alpha a legjobb
-
GEPESZ66
veterán
Jellemzői alapján az A5 tetszik, viszont eddig 4.7"-os LG telefonom volt.
Főleg az újjlenyomat olvasó miatt.
Nem kényelmetlen ez a 144mm nadrágzsebben hordva?
Nálunk most talán az A3 lesz az alap céges telefon, s talán megérné kb.30000 Ft-ot ráfizetni, hogy A5 legyen.Persze, ha lehet nemsokára kapni a T-nél. -
mateus
senior tag
válasz
aaronlukacs #94 üzenetére
Fényképező jó képeket lő? Akksi hogy muzsikál?
-
aaronlukacs
csendes tag
Péntek óta használom (bár semmi különös vagy extra programot sem használok). Teljesen rendben van, mindenféle lagg nélkül megy. Az ujjlenyomat olvasó is egész jó pontossággal működik.
Már rendeltem is hozzá egy tokot és 6 képernyővédő fóliát, úgyhogy ha valakinek szüksége lesz rá, nyugodtan írjon. -
haypro
senior tag
Az MM-ben nem 150, hanem 134.990Ft most a 2016-os A5 ára!
-
ovics
aktív tag
http://www.telkotech.hu/termek/samsung-galaxy-a5-2016-sm-a510f-tobb-szinben/
de való igaz hogy lassan a szolgáltatókhoz is megérkezhetne
-
mateus
senior tag
Furcsa, hogy semmi cikk, hír a megjelent telókról, és az is, hogy csak a MM-ban és a Samsung-nál kapható egyelőre?! Egy gsm-esnél sem láttam még, sem az ismertebb üzletláncoknál, sem szolgáltatónál.
-
Kroni1
veterán
Azt jól látom, hogy a régebbi A3-ból 1.5GBos volt az egykártyás és csak 1GB-os a DualSIM verzió?! Nem semmi!
-
Burt1793
veterán
Ha nem játszik az ember a 2015-ös A5 nagyon jól bírja a mindennapi használatot, gyors a rendszer, nem akad, az üzemidő is jó. Cserébe van egy jó kiállású, 6,7 mm vékony, fém telefonod. Nekem nagyon tetszik egyelőre. Tényleg nincs semmi baj vele.
Viszont az új A5 már-már felső kategóriás, lesz benne minden, de persze nem is 85-be fog kerülni, amennyiért ezt vettem 4 hónapja. -
mateus
senior tag
Igen így gondolom én is, de fura mód a régi széria is nagyon tartja az árát, pl. november körül elkezdték full akcióban nyomatni mindenhol az A3-at meg az A5-t is, majd Karácsony előtt szépen visszament az áruk, na erre nem gondoltam volna, már "megijedtem" hogy ennyit érnek XD
-
ovics
aktív tag
-
Burt1793
veterán
Tetszik ez az új A5, bár a "régi" is tökéletesen elég, az ujjlenyomatolvasó miatt elgondolkoztam a cserén (húzással oldom fel a mostanit és sajnos néha ezt megteszi magának a zsebemben), meglátom... Kicsit vastagabb lett, viszont az aksi is nagyobb. A FHD kijelző nem hoz lázba, előző mobilom FHD-s volt 5"-on, ez meg most HD, nem látok különbséget. Ezt mondjuk 60-70ért lehetne eladni gondolom, akkor viszont kicsit sokat kéne fizetni az újért.
-
Kroni1
veterán
-
mateus
senior tag
válasz
aaronlukacs #81 üzenetére
Na az egészen korrekt a MM 149.900 Ft-os árához képest...
Az ujjlenyomat-olvasó, több ram és full hd kijelző miatt szerintem megéri a különbözetet az A3-hoz képest. -
ovics
aktív tag
válasz
aaronlukacs #81 üzenetére
én várok egy szolgáltatói árat, de ahogy olvasgattam az a 129 az ajánlott fogyasztói ár, szóval kezdésnek nem is olyan vészes
-
aaronlukacs
csendes tag
Most voltam a Samsung boltjában (Westendben) ki vannak állítva. A3 99.990 (vagy vmi ilyesmi), A5 129.990! Lehet holnap megveszem valamelyiket (inkább A5 felé hajlok).
-
Kroni1
veterán
Persze, ez rohadt drága a spechez képest. De konkurencia ebben a méretben ahol az A3 versenyez nem nagyon van, a prémium kinézet miatt probál a samu ilyen sokat kérni, ugyh sajnos én is gondolkozom rajta az ára ellenére is. Amugy illett volna valoban legalább 2GBot mellétenni 2016-ban, jobban menne a premium kinézethez és ehhez az árhoz. De a sony z5c is 200 felett lett beharangozva, most is annyi a sonynál, de már 120 alatt is kapni gsmboltokban, remelhetőleg ezzel is igy lesz!
-
ovics
aktív tag
egyik ár se túl barátságos, de ezek még kezdő árak, ráadásul függetlenül
szerintem (vagy inkább remélem) hamar csökkenni fog ez az ár -
mateus
senior tag
Mostani MM újságban már benne van az új A3 99.990 Ft-os áron.
-
dragonfx
veterán
Szerintrtek erdemes erre varni?
A masik ket versenyzo a lenovo k3 note es a huawei g8 -
törölt tag
Áááhh ez fájt....
Akkor fogj a kezedbe egy s6-ot és máris látod a különbséget.
Jelenleg 132e környékétől a tied lehet a mai legjobb soc-cal, kamerával, kiegészítők hadával.... szemben az a5/a7-tel ami egyelőre drágább és mindenben elmarad a regnáló csúcsmodelltől. Hát erről beszéltem.Ok bővíthető, ez remek..
-
Kroni1
veterán
Egyetértek, nekem is az A3 (2016) a titkos favoritom!
A jelenlegi 5" telóm méretét nem birtam még mindig megszokni, és nagyon hiányzik a középső fizikai gomb is! (nagyon jó azzal felvenni a hívást ha épp vizes, koszos, vagy pl. olajos a kezem) Ha nem lesz nagyon drága akkor szerintem veszek is majd egyet, mert konkrétan ebben a méretben hiánypótló ez a telefon. Egyedüli ellenfelei a Sony Compact-ok, de a Z3C nem tud auto modban rendesen fotózni, nem dual sim-es, és nagyon sok a baj vele, a Z5C-nek meg iszonyatos szerintem az ára..
Remélem a 1.5GB RAM nem lesz kevés a Touchwiz-nek, meg hogy a kamera is samsunghoz illően jó lesz benne. (Ezt én azért amúgy prémiumnak nem mondanám, csak magas minőségben elkészített középkategóriás teló, ami nekem tökéletes lenne.) Ha jól tudom értesítési LED nincs ezekben, mert az csak az S széria privilégiuma, az üveg hátlap mellett ez az egyetlen pont amibe bele tudnék kötni.
-
Treff
aktív tag
Szép, szuper meg minden az új A széria, de!
Nagyon vártam az A3 utódját, mert nekem a kényelmes telefon max az a méret (fizikai főgombos kivitellel), e méret fölött már felejtős mind. Ami miatt óriásit csalódtam és elkeserített, hogy a matt fémház helyett egy hulladék üveghátlapot kapott!Kénytelen leszek "régi" A3-at venni, amíg még van! :/
-
dragonfx
veterán
válasz
PowerBuldog #54 üzenetére
Hehe azt hogy?
En nem tudom miket taroltok a telon de en mindent sd.re rakok.
Nekem a huaweibe 4gb van es meg 2 jatek is elfer.meg a szokasos progik.chrome youtube face messenger es tarsaik.... -
GEPESZ66
veterán
Azt olvastam múltkor, hogy az olcsóbb 2016-os Samsung modellekbe is újjlenyomat olvasó fog kerülni.
Ehhez képest az A3-ban nincs. -
Quasi_modo
nagyúr
Mintha valakik azt írták volna hogy a gyártók leszoknak a memória bővíthetőségről.
-
zsoltti
senior tag
válasz
PowerBuldog #54 üzenetére
Én is S4-et használok, igaz i9506-ost amiben Snapdragon 800-as van, sajnos ebből is csak 16GB-os verzió létezik. Cseréld le a szoftvert nem samsung alapúra és akkor lesz helyed
, és szárnyalni fog a telefon is.
Nekem "Unofficial Temasek 12.1" van rajta, nemsokára CM13 is lesz rá, ami android 6.0-t jelentKíváncsian várom hogy lesz-e jobb telefon az i9506-nál egyáltalán valaha
-
PowerBuldog
veterán
tetszenek, de ezt a 16gb-os kezdő belső tárhelyet igazán ellehetne már végre felejteni. S4-en lassan programokat sem tudok frissíteni, mert egyszerűen kevés.
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem bejönnek, az eredeti A5-t sokáig nyúztam, szerettem is nagyon, ezek pedig tényleg jó helyeken fejlődtek az elődökhöz képest!
A Samsung helyében én a Note és az S széria mellé csak az A-t hagynám meg (olcsóbban, mint tavaly), a többi modell felesleges.
-
zsoltti
senior tag
Az A5 méreteit hogy hogy nem tudják ha a többiét igen?
-
Depression
veterán
Ízlések, és pofonok.
Nekem pont az a8 utódja hiányzik. 5,7", de a jelenlegi 2 giga rammal édes kevés. -
konczy3
senior tag
A3-at kiadták volna exynos octával meg min. 2 giga rammal + kicsit combosabb akku + esetleg ujjlenyomat olvasóval, (bár ez nem fobtos) sztem legjobban fogyó készülék lenne nekik 2016-ban, mert abba a méretben nincs sok konkurencia 5 col körül van kB 15 ugyanilyen.
Még A5-nek se lenne konkurencia mert adná kB 10000-rel olcsóbban és nem vinne el vásárlót A5-től. Alpha tökéletes utóda lehetne azt is vitték mint a cukrot pedig elég sok hibája volt.
Sztem még év elején jön majd Alpha 2 vagy Neo vagy Plus vagy Trend vagy valami. (Y) -
törölt tag
Egész jók lettek, hardverben főleg, de külsőre is. Bár nekem nem jön be a Samsung szoftveres tevékenysége (meg az előlapi gombok sem, ha már itt tartunk), de amúgy tetszenek.
-
icp1970
senior tag
A7
szerintem gyönyörű.Nagyon tetszik.
-
Dilikutya
félisten
Nem buta ez. Ráadásul én pl. szívesen lemondok az ujjlenyomatolvasóról cserébe a -1 col kedvéért. A nyáron ezen hasalt el a jelenlegi A5 megvétele, pedig meglévő előfizetés meghosszabbítása esetén igen jó áron lett volna, de melléraktam az SIII Minit, aztán gyorsan kukáztam is a projektet, ráérek még tepsit tenni a zsebembe.
-
Hallosz
senior tag
Az A3 remek lenne, Ha, képstabilizátor és az új nyom azonosítás benne lenne.
Akkor sem veszek 5 colos klinker téglát. -
_lAc_
csendes tag
válasz
#67656192 #33 üzenetére
Te miről beszélsz? Úgy bírom az ilyen embereket, aki minden alap nélkül fikáz mindent, sztem te még nem is láttál A5-t élőben. Én kb. egy fél éve nagy megelégedéssel használom (pedig féltem tőle az előzetes leírások alapján). Egyáltalán meg se döccen, gyorsabb mint egy S5 vagy egy G3, annak ellenére, hogy mindenki fikázza milyen fos hardver van benne az említett két akkori "csúcs" telóhoz képest. Mondjuk én ilyen csilli villi 3d játékokkal nem játszok telefonon (bár egy-kettőt kipróbáltam rajta és azzal is lehetett játszani), lehet ahhoz gyenge a hardver, de arra ott van a PC sokkal nagyobb képernyővel. Szóval egyáltalán nem döcögős a szoftver rajta, igen is nagyon jól van optimalizálva a gyári samu rom és igaz hogy szubjektív de szerintem gyönyörű a teló.
-
JoeYi
őstag
én samsung felhasználónak tekintem magam: azért nem lehet megunni mert nem cserélek minden évben telefont. A Galaxy S2-m idén romlott el és az olyan jó volt hogy még most se cserélném le ha működne. A Galaxy Alpharól lemaradtam viszont vszinű az A5 2016-ra benevezek. Az A3 lenne a legjobb, de feleslegesen lebutították (mintha akkora házba nem férne be ugyanaz a hadver...)
Szóval aki nem impulzus vásárló annak 3-4 év után azért vmennyire látható előrelépést mutat a technika. (bár így se sokat. Brutál proci nem érdekel, nem játszok, a többi param meg csak kozmetika. Drótnélküli töltés lehetne jó, de az meg ebben nincs...)
-
Farkas82
tag
A chip.de szerint az a3-nak 329€, az a5-nek 429€ lesz az ajánlott ára kötöttség nélkül németországban. Ahhoz képest hogy az a3 kb p8 lite szintet képvisel kicsit sok.
-
dutrás
őstag
Rém unalmas már ez a tengernyi készülék a samutól. Komolyan és nem trollkodásként kérdezem a felhasználóktól hogy mitől nem lehet ezt megunni?
-
maser
tag
Vajon a fogása milyen?
-
JoeYi
őstag
úgy látom az S6 minivel megszűnt a mini kategória
-
kengyel
nagyúr
Az A7.t , szívesen elfogadnám.q
-
jacis
nagyúr
Samu elég közelre húzta meg a minőségi határt az S sorozathoz.
-
ulysse
csendes tag
299 eur A3, 399 eur A5, 499 eur A7. Valamelyik oldalon ilyen árakat emlegettek.
-
Phobion
őstag
az A7 úgy néz ki mint az S2
-
törölt tag
És mindegyik bővíthető.......
-
Az A5ot bevallanam igy ranezesre jonak tunik jok a speckoi is. Szerintem is 100folott fog nyitni, igy mar annyira nem vonzo. Foleg, ha 5.1el adjak.
-
Ferokkaró
csendes tag
5.1 rendszerrel jött ki mind a három, ezzel csak az baj, hogy a 2015-ös A széria 6.0 frissítése még valószínűtlenebb lesz, vagy csak még tovább tolódik
-
callmeakos
veterán
*ásít
-
devast
addikt
-
dragonfx
veterán
hehe jol felcombositják az A5öt rájöttek kissé gyenge na most adják el a régit impossible...
-
noro79
tag
Tiszta Audi.. :-) Majd jön a Q széria is?
-
pit stop
addikt
100 körül értelmes alternatíva lenne A5, de lesz vagy 150. Talán a legkisebb lesz 100 körül úgy érzem - előző generáció árazása alapján...
Várjuk a további részleteket. De ha az árazás marad érdemesebb másfele nézelődni szvsz. -
csakzolcs
tag
az a baj,hogy ezek is befognak kezdeni 100K-környékén... A3 szerintem olyan 80lesz, A5 95ezer stb.... ennyiért meg tényleg, az ember vár és hozzárak 50ezret és vesz egy S6-ot, ami valljuk be, kenterbe veri az összeset
-
ctvagyok
őstag
Ennyiért drága, az s6 design sem akkora nagy szám szerintem. Ettől függetlenül jól néznek ki, főleg a legnagyobb a vékony káva miatt. Az ujjlenyomatgyűjtő hátlap meg inkább nem kéne. Tenni kell rá fóliát tudom, de akkor minek az üveg hátlap?
Azt olvastam az a5 ben is lesz OIS. Talán a kamera és a kijelző ami az árnak úgy-ahogy megfelel. De a többi kevés. Hiába prémium, hiába jó, ezért sokkal jobbat lehet kapni.
Az SoC akkor 8 A53, vagy lesz benne nagy mag? Ha lenne benne A72 vagy A57 akkor még elmenne.
-
Jakesz
addikt
Az A7 jól hangzik. Erős akku és csak Full HD. Érdemes megvárni az S7-et vagy inkább A7?
-
janeszgol
félisten
Jók ezek a frissített Samsungok. De egyet ígérjen meg a cég. A J sorozatból nem lesznek frissített darabok. Miért? Mert a frissített A3, A5 és A7 lefedi az aktuális S (S7 less tán) és Note mellett a piacot.
-
Első ránézésre ezek most kifejezetten jók lettek...
-
motoflug
őstag
Az A5 pofás, nem tudom mit tud a soc. benne, de akár Alpha utód is lehet belőle.
-
dzsi23
addikt
Az A3-ból sem kellett volna kihagyni az ujjlenyomat-olvasót, vinnék, mint a cukrot... valszeg én is...
Szerk.: Ja, a RAM is kevés, a mostani telómban is 1,5 GB van, így nem érné meg váltani.
-
diabolika
tag
Még nincs is 2016......
Ennyire sürgős nekik telefont kiadni? Kevés van nekik a palettán?
-
gerii
addikt
Ha az A3 javult a legtöbbet, milyen volt előtte?
Prémium...
Hogy dicsérjem is őket, az oldalkávák (szélesség) igen jók.
-
Magnum_
nagyúr
A5 microSD bővítési lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Renault, Dacia topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest