- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Biztosan nem tesz neki jót, nézd meg a Teslákat, ha az ember sokszor gyorstölti, hamarabb beadják a kulcsot a cellák (az autónál beállítható, hogy hány amperrel töltsön), nekem régi A5-öm van, ez nem tudja a gyorstöltést, ezért kérdezem, hogy ez beállítható, vagy mindig nagy áramerősséggel tölti a telefont a töltő? 2 Amperrel a sima A5 is feltöltődik 3 óra alatt 0ról 100%-ra.
-
Burt1793
veterán
válasz
aaronlukacs #139 üzenetére
Szegény aksi
Azért ha nem sürgős a gyors töltés, akkor más töltővel (ami gyengébben tölti) érdemes kímélni az aksit. -
Burt1793
veterán
Én régi A5-öt használok, méretben tökéletes számomra.
Az ujjlenyomatolvasó azért lenne praktikus, mert könnyű a feloldás vele és zsebben biztosan nem fog feloldani. Én most húzást használok feloldásnak, így zsebben néha külön életet él a készülék. Mintát, PIN-t nem akarok beállítani.
-
Burt1793
veterán
Ha nem játszik az ember a 2015-ös A5 nagyon jól bírja a mindennapi használatot, gyors a rendszer, nem akad, az üzemidő is jó. Cserébe van egy jó kiállású, 6,7 mm vékony, fém telefonod. Nekem nagyon tetszik egyelőre. Tényleg nincs semmi baj vele.
Viszont az új A5 már-már felső kategóriás, lesz benne minden, de persze nem is 85-be fog kerülni, amennyiért ezt vettem 4 hónapja. -
Burt1793
veterán
Tetszik ez az új A5, bár a "régi" is tökéletesen elég, az ujjlenyomatolvasó miatt elgondolkoztam a cserén (húzással oldom fel a mostanit és sajnos néha ezt megteszi magának a zsebemben), meglátom... Kicsit vastagabb lett, viszont az aksi is nagyobb. A FHD kijelző nem hoz lázba, előző mobilom FHD-s volt 5"-on, ez meg most HD, nem látok különbséget. Ezt mondjuk 60-70ért lehetne eladni gondolom, akkor viszont kicsit sokat kéne fizetni az újért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest