Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snakebait
senior tag
Nem akarom én erővel törölni a pocot, csak ha ez fent van akkor nem engedi telepíteni az apk mirorról leszedett másik verzió számút. Viszont felraktam a novát, miuit... De egyiken sem jelennek meg az értesítések egyes ikonokon. Mert van amelyiken megjelenik, de akkor minden egyes launcheren megjelenik. Szóval nem hinném, hogy launcher gond. De nem jövök rá mi
-
arnoka
tag
válasz
Carline #4794 üzenetére
Csak saját felelősségre
Egyébként az android 11 eljövetelekor én is elgondolkoztam ezen a fránya eu-n, de mostanra sztem egész jó lett a stock, néha kicsit apkmirror-ozok (rendszerint aod, launcher, wallpaper), adb fastboot tool-lal leszedtem/tiltottam pár dolgot. Értesítések helyes működésére nem tenném a nyakam, de elvagyok..
-
mizoli
addikt
válasz
snakebait #4788 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy a Poco béta verzió miatt van az értesítések száma az ikonon. Nekem a Novában is ott van. Lehet, valami engedély is. Nem is feltétlenül kell törölni az eredeti launchert, megfér egymás mellett több is, mint nálam a Nova, a Poco és a MIUI launcher.
Itt tudsz olvasni a béta tesztről. -
Carline
őstag
xiaomi.eu MIUI stablet használok és gondoltam felteszem az itt linkelt legfrissebb AoD apk-t, de "Can't install system applications from unofficial channels" üzenettel nem telepíti.
A stock rommal ellentétben ebben rendszerfájl frissítés menü meg nincs.
Hogyan lehetne mégis telepíteni? -
snakebait
senior tag
Ha a linkedre kattintok eldob az árúházba, direkt a poco launcher - hez. De nálam simát dobja ki, eltávolítás és megnyitás gombokkal. Ha eltávolításra nyomok akkor az összes frissítését akarja eltávolítani, ha a megnyitásra akkor kezdőképernyőre ugrik. És nem ír nálam semmi olyat, hogy béta. Viszont ha megnézem a verzió számát az árúházinak az 2.7.4.8
Ami a mobilon van az meg 2.20.1.17
Viszont tegnap APK Mirror - on megtaláltam ezt a bizonyos beta pocot, de azt nem tudom telepíteni. Ez ami fent van pedig nem tudom leszedni.Nem tudom hogyan csináljam? Ezt kéne valahogy leszedni, hogy azt a béta apk. - t tudnám telepíteni
Nem értem -
GuruZone
őstag
válasz
tomboy0013 #4782 üzenetére
MIUI 12.5-ben ezek az opciók vannak az AOD megjelenítésre:
- koppintás után 10 mp után eltűnik
- mindig be
- ütemezett (megadott időszakban)
- nincs AOD akkukímélő módban
- AOD egy idő után eltűnik, ha sokaig sötétben van a telónem lehet, hogy nálad is a sötét lesz a kulcs? csak még nincs erre vonatkozó kapcsoló a MIUI-dban.
-
arnoka
tag
válasz
tomboy0013 #4782 üzenetére
Próbálj meg leszedni egy frissebb APK-t. Nálam az aod mondjuk pont hibátlan. Az utolsó kettő verzió biztos hogy jó [link]
-
tomboy0013
veterán
válasz
darvinya #4779 üzenetére
Hát ha a felemelésre való kijelző bekapcsolásra gondolsz akkor ez nem éppen az. Én az AoD-ról beszéltem, nem a zárképernyő felébresztéséről.
Ennyire egyszerű funkciót nem bír rendesen programozni a Xiaomi. Már 2012-ben is tökéletesen működött a Lumia 920-amon...
Vicc komolyan. -
darvinya
titán
válasz
tomboy0013 #4778 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #4774 üzenetére
Megtaláltam közben a menüpontot. De ennek a 10 másodperces dolognak se sok értelme van. Legalább bekapcsolna az AoD ha felemelem vagy megmozdítom a telót, de csak lezárás után 10 másodpercig aktív. Ha ha már koppintanom kell akkor a zárképernyőn is látom az értesítéseket... 0 haszna van.
Egyébként már nullaztam az AoD adatait, be-ki kapcsoltam az akku kímélős részt, stb. stb. De kikapcsol 5 perc után...
Unom. -
tomboy0013
veterán
-
snakebait
senior tag
Van - e véletlenül valakinek ötlete, hogy az ikonokon az értesítések megjelenjenek? Amit eddig csináltam : teljes rendszer újrarakása, másik launcher használata(nova pro.), poco launcher adatainak teljes törlése, frissítéseinek eltávolítása. Egyik sem hoz eredményt. Ha a beállításokban átváltom körre majd rögtön vissza szám-ra akkor megjelennek az értesítések. De csak akkor, telefon újra feloldásnál megint semmi
-
Theorama
csendes tag
-
Theorama
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4767 üzenetére
A beállításokban, elég bénán elhelyezeve.
-
plejik
addikt
válasz
-Mosquito- #4768 üzenetére
Akkor azért. Szoftver miatt csinálja, most felraktam az eu-s 12.5 bétát és az összes kijelzővel kapcsolatos probléma megszűnt , fényerő is jobb lett, ha a zárképernyőn lehúzom a vezérlőpultot, ott sincs ez furcsa torzult szín stb..
-
tomboy0013
veterán
válasz
TheProb #4762 üzenetére
Tényleg megoldotta a kikapcsolást. De ez is... Honnan kellene ezt tudnia egy mezei felhasználónak, hogy az akkukímélőnél kell ezt megoldani ha nincs is használva maga az akkukímélő? 😅 Imádom az ilyen felhasználóbarát dolgokat.
Na mindegy legalább megoldódott a probléma egy része. Köszi.
A közelség érzékelőre viszont nem reagál. Hiába teszem zsebre világít tovább. Ezt gyanítom nem lehet orvosolni...Theorama: Ezt az időzítést hol kell keresni?
-
plejik
addikt
K&H mobilbankot használ valaki? Mert már nagyon régóta nem tudom hozzá adni a kártyámat, hogy tudjak fizetni. Egyedi probléma vagy másnál is jelentkezik esetleg?
-
Theorama
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4749 üzenetére
Be lehet állítani a tételek megjelenítése opcióval, hogy meddig működjön, ami szerintem nem hátrány a régi verzióhoz képest.
-
klaya86
senior tag
válasz
-Mosquito- #4760 üzenetére
Az android 11 óta ugyanezt tapasztalom. Alacsonyabb a fényerő jóval. Egyebként milyen a mi10t kijelzője poco mellett? Több tesztet megnézve engem nem győzött meg. Vásárlás előtt a poco és a mi10t volt a két kiszemelt. Az amoled és a kameralyuk miatt lett poco.
-
TheProb
veterán
válasz
tomboy0013 #4758 üzenetére
Én is szívtam vele. Talán az volt a megoldás, hogy kikapcsoltam, hogy energiatakarékos üzemmódban kikapcsolja az AoD-ot.
-
plejik
addikt
válasz
-Mosquito- #4760 üzenetére
Volt rendszer frissítés? Mert nekem a 12..2.4 es global romon csökkent a fényerő.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
mgTerminator #4743 üzenetére
Mi 10T mellett van egy F2 Pro is. Fényerő eddig 50%-on volt, most 75-80%-ra kell húzni, hogy ugyan olyan fényerőt kapjak. Ez nekem gáz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
tomboy0013 #4749 üzenetére
Senki nem használja az AoD funkciót?
-
GuruZone
őstag
FANTASZTIKUS lett a telefon ismét!
működnek az értesítések normálisan, a buborék is hibátlan bár szokni kell, a felugró billentyűzet nem takar, stb...
igen, kínai beta, de nem találkozol benne csirkelábakkal, max le nem fordított angol szöveggel.
ezt dobtam fel:
[xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_21.1.13_v12-11.zip] -
Toth_Jani
őstag
Elvileg az országban 7 ember használja a CrDroid 11-es Androidra épülő verzióját, és ez ott támogatott telefon.
Valaki van fent a használók közül, van jó vagy rossz tapasztalat, mennek rajta a banki alkalmazások?? -
tomboy0013
veterán
Van arra opció hogy működjön értelmesen az AoD? Pár perc után lekapcsol. Ennek így mi értelme van?
Feltettem már a Hidden settings app-ot is és ott kikapcsoltam az AoD akku optimalizálását is de szarik rá.
Az Always on Edge se működik. Minden engedélyt megadok és nem jelez értesítéseknél. -
klaya86
senior tag
válasz
tomboy0013 #4745 üzenetére
Én is látok tökéletesen mindent. Automata fényerőt használok,de azért látom, hogy mennyire veszi fel a fényerőt. Ugyanolyan fényviszonyok mellett eddig beltérben kb 50%ig tolta fel. Most semmivel nem világosabb a képernyő ugyanolyan körülmények között,de nagyjából 70%on van. Ha manuálisan felhúzom 100%ra sem esek hanyatt a fényerőtől. Frissítés előtt már rendesen vakító volt 100%on.
-
klaya86
senior tag
válasz
mgTerminator #4743 üzenetére
El nem adom. Csak a nyári napsütésben nem tudom ennyire fog majd hiányozni az a plusz 20% fényerő. Illetve nem értem, miért kellett hozzá nyúlni,mi az oka.
-
klaya86
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy visszavettek a kijelző fényerejéből? Maxon most olyan, mint eddig kb 70-80%on. Ez elég gáz.
-
nocry
csendes tag
válasz
mgTerminator #4729 üzenetére
Magisk 21.2 (21200)
Manager 8.0.5 (4802) (15)Milyen hibát ír ki az atnevezes után?
-
darvinya
titán
-
klaya86
senior tag
Android 10en nem is volt semmi probléma. Android 11 frissítés után vannak a problémák.
-
Carline
őstag
Én a bl nyitás után sokáig indonéz romon voltam (hangrögzítés végett), majd kísérletképp megnéztem a még 10-es alapú crdroidot, de nem igazán jött be (jobban merült mint a miui).
Azóta feltettem a legutolsó még ugyancsak android 10-es alapú stable xiaomi.eu romot a V12.0.8.0.QJKCNXM_v12-10-t. Nekem ezzel nincs semmi anomáliám, nincs osztott képernyős hiba, sem semmi azokból amiket itt leírtok. A messenger chatfejet sosem használtam (sosem tetszett) így arról nem tudok nyilatkozni. Nem érzem semmi hátrányát, hogy régebbi romot használok és csak 2020.07.01-i a bizt.frissítés és 2020.12.01-i a play rendszerfrissítés. -
spiky03
veterán
Kiderült, hogy nem csak a képernyőkép készítés nem működik nálam a gesztus vezérléssel hanem semmi.
Nem tudok visszalépni az előző alkalmazásba a jobbra vagy balra húzással.
Egyedül az alulról felhúzása működik.Gondolom másnál működik rendesen minden, csak én szívok ezzel.
-
szaszimi
tag
Miui GLOBAL 12.0.3. Stable (12..0.3.0.(QJKEUXM) - hire-nyoma sincs frissitesnek
-
nocry
csendes tag
válasz
mgTerminator #4726 üzenetére
Pedig annak is mukodnie kell. En igy csinaltam:
I got Revolut working by going to Magisk Manager -> Settings -> Hide Magisk Manager. Rename Magisk Manager to something else.
Then go back into Magisk Manager -> Superuser -> MagiskHide. Find Revolut and make sure it is checked.
Re-open Revolut and it should be ok. -
nocry
csendes tag
válasz
mgTerminator #4722 üzenetére
Nem mukodik root-olt telefonoknal. Az uj Revolut update az oka. 2 dolgot lehet csinalni:
1) Revolut downgrade a regi 7.30.3 verziora ... ez igy ideiglenes megoldas, ido utan lefogjak tiltani ezt a verziot
2) ha Magisk-et hasznalsz, akkor at kell irni AP ID-jet (lasd Hide Magisk Manager) majd fel kell vinni a Revolut alkalmazast a MagiskHide listara.Ma mindket megoldast sikeresen leprobaltam tobb telefonon is (az egyik Poco F2-es volt EU ROM-al).
-
Toth_Jani
őstag
-
mgTerminator
veterán
Nálatok működik a Revolut root mellett?
-
darvinya
titán
válasz
tomboy0013 #4711 üzenetére
Engem is rohadtul idegesít ez chat bubi izé, de már Skype-nál is.
Röhej, hiába kapcsolom ki akkor is megjelenik az a…
Skype-nál nincs is kapcsoló.
Egyedül a Gugli billentyűzet nem takarja ki, ameddig nincs javaslat.
Nem elég Google droid 11 sz@r halmaza, erre jön még MIUI…
Én csak azon csodálkozom, hogy még bekapcsolható a készülék. -
Toth_Jani
őstag
"Az itt szereplő vállalatok nem juthatnak hozzá amerikai eszközökhöz és fejlesztésekhez. "
Ismét jót röhögtünk. Amerika már a fasorban sincs a Kínai elektronikus iparághoz képest.
A másik most Trump elvtárs letiltotta mivel próbál minél nagyobb károkat okozni a nemzetközi kapcsolatokban, és van még 5 napja hogy megnyomja azt a bizonyos gombot. -
Theorama
csendes tag
válasz
tomboy0013 #4694 üzenetére
A beállítások, kezdőképernyő alatt be kell kapcsolni a javaslatok megjelenítése kapcsolót, és akkor visszajön a 4 opció. Az osztott képernyő nálam is megy, de ha Nova-t akarok használni, akkor se előzmények, se osztott képernyő.
-
GuruZone
őstag
-
JKalo
tag
[link] "Újabb kilenc kínai cég, köztük a Xiaomi is felkerült az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériumának tiltólistájára. Az itt szereplő vállalatok nem juthatnak hozzá amerikai eszközökhöz és fejlesztésekhez. Ezzel a feltörekvőben lévő mobilgyártó a Huawei sorsára juthat."
-
klaya86
senior tag
Egyenlőre kikapcsoltam a messengeren belül a buborékokat
inkább nem használom , mert így fos. Elvagyok így. Felraktam korábban linkelt poco launcer frissítést,azzal oké a kezdőképernyő. Viszont ami még gáz, hogy be van kapcsolva, hogy számokkal mutassa az alkalmazás ikonoknál az új értesítést, de a főképernyőre kihelyett ikonoknél nem mutatja, de az alkalmazáslistában pedig ott mutatja rendesen.
ezzel lehet valamit kezdeni? A mi turbo töltés helyett nálam is szuper töltést ír ki , de egy feltöltés után nekem nem tűnt fel, hogy lassabb lenne. 28-100% kb 55 perc volt.
-
tomboy0013
veterán
Srácok, a Messenger hiba az Android 11 miatt van. Rendszerszintű lett a chatfej, most már chat buborék néven fut és sajnos ez ilyen. Hetekkel ezelőtt én is kiakadtam (meg azóta is párszor 😅) mikor megkaptam az Android 11-et és hát a helyzet sokat nem változott, egy g.ci idegesítő f.skupac továbbra is, már elnézést. 😄
Engem leginkább az idegesít, hogy áthelyezhetetlen a buborék, illetve áthelyezhető, de ha bezárod megint alul jelenik meg, általában ott ahol a hívást is ki kell nyomni ha telefonálok. És persze hívás közben ha jön egy üzenet reflexszerűen rányomok ami ugye nem kinyomja a hívást hanem behozza a buborékot, ezt be kell zárni és utána tudom letenni a hívást...(a bekapcsoló gombos híváslerakást nem bírom megszokni). A fejlesztők vajon ezt miért nem veszik észre hónapok óta mióta van Android 11? Ez is olyan mint a Google tárcsázó buboréka, az is minden hívásnál visszaáll a sztenderd bal oldalra. Mi a franc értelme van így ha áthelyezni se tudom fixre?
Egyébként a billentyűzet magasság minimumra állításával és a gesztus vezérlés bekapcsolása után látszik a szövegmező.
Jah meg az ikonok lévő értesítés jelzőt is baromi nehéz eltüntetni. Hiába nézem meg az üzenetet akkor is ott marad a pötty.
A teendő: hosszan rányomni az ikonra és az alul lévő értesítést elhúzni oldalra. Ilyenkor feljon a chat buborék alul és be kell zárni. És utána meg az értesítési sávból is el kell tüntetni a megjelenő értesítést amit már ugye láttunk is. Hát nem tök egyértelmű, hogy ezt minden értesítés után meg kell tenni, hogy ne virítson ott a pötty az ikonon? 😂 Kész vagyok már ettől a sz*rtól... -
klaya86
senior tag
-
klaya86
senior tag
válasz
Toth_Jani #4704 üzenetére
Nálam sincs semmi mókolva. Global rom. Nálam,ha a chat fejre kattintok, akkor nem lesz teljes képernyős,mint előtte, csak ha bezarom a chat fejet és az messengerből nyitom meg a beszélgetést. Meg így írni sem lehet normálisan, mert a billentyűzet kitakarja azt. Egyenlőre chat fej kikapcs, csak hát nem ez kellene, hanem normális működés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest