- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarDeLuxe
tag
válasz SamiCsillag #104 üzenetére
Ha a Black Shark 3 bejött, ( egyébként nekem is, ezt akartam venni én is), de az NFC hiánya gond, nézd meg ezt: Redmagic
Ebben úgy tudom van. És szállítanak EU-ból MO-ra. Ár/Érték arányban nagyon jó, és jól is néz ki.Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
félisten
válasz StarDeLuxe #202 üzenetére
Igaz, hogy a shark 3 SOT-ja gyatra? Vagy nem jól vettem le és neked nem is volt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
isakamay
tag
Gearbest-en is van priority line?
-
félisten
válasz isakamay #207 üzenetére
Nincs azt néztem, pedig mindig is volt most valamiért kihagytak minket ebből. Banggoodon van, nekem onnan amúgy is sokkal jobbak a tapasztalatok. Hamarabb jöttek a dolgok és a support sem olyan gáz. Bár talán a komolyabb előélet a kulcs.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz StarDeLuxe #210 üzenetére
Értem. NFC nekem is alap, sok egyébbel együtt. Elég vaskos a lista.
-
RoBos
senior tag
válasz gattolino #196 üzenetére
Redmi 10X 5G-be lesz 30x zoom, 3x telephoto, OIS, Amoled, dual 5G, stb.
Remélhetőleg lesz ennek a telónak global verziója is!
Ja és persze lesz Redmi 10X Pro 5G is!
Bemutató jövő hét kedd, 05.26-án![ Szerkesztve ]
-
gattolino
senior tag
Igen, de ha jól sejtem, akkor az nem teljes kijelzős és Mediatek Dimensity 820-al lesz.
Nekem ez a telefon kell. Ha nem lesz zoom már az sem érdekel. Idén még úgyis lesz pár Xiaomi, csak teljes kijelzős nem lesz ilyen jó speckókkal, de nemsokára jön úgyis a Mi Note 11 Pro és abban már komolyabb kamera is lesz. Elvileg ez a Samsung féle 144MP. Szal lesz itt újdonság dögivel.Vivo X90 Pro Plus
-
félisten
Németbe a cucc.
-
TTom65
tag
Kamera bemutató. [link]
-
FNZ
őstag
lehet kapni valahol a zoom verziót vagy a 256 Gb-OS verziót?
-
RoBos
senior tag
Global verzióba nincs Zoom Edition, csak a K30 Pro ZE Banggood-on!
Vagy ott lesz június 2-től a Realme X3 SuperZoom![ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
félisten
Nincs benne MIUI launcher, csak a poco 2.0. rögtön frissít egy rakás rendszeralkalmazást. AOD olyan mint a Note 10-ben.
-
RoBos
senior tag
válasz Graphics #234 üzenetére
335-tel?!
317 a dollár most bankközin... -
félisten
válasz gattolino #237 üzenetére
Még nincs benne SIM, de látszik, hogy a Note 10 alatt marad. SIM nélkül 10% / 1 óra meg egy kicsi. Viszont telepít, nyomkod, költözök bele. Röviden: Note 10 ebből a szempontból jobb. De itt még olyan a speed... Az Alpok úgy települnek, ahogy korábban még sehol nem láttam. A Viber letöltéssel együtt 5 másodperc volt. Minden kiba gyors... Már már én vagyok lassú a nyomkodás közben.
[kép]2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
SkiDev
senior tag
válasz Kolondrum #235 üzenetére
Berobbantottad a bombát.
Most már én is figyelemmel kísérem a topicot, hogy láthassam a véleményed a készülékről. Mi Note 10 vs Poco tapasztalati pro-kontra dolgok érdekelnek a legjobban, mert engem is ez a két készülék érdekel jövőbeli vásárlás miatt, és kérdés, hogy megéri e a felárat a Poco. Eddig a képek lenyűgöztek, bár nem tudom, hogy a Note 10 is hasonlóakat lő e.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
csubííí
senior tag
-
FNZ
őstag
válasz Kolondrum #223 üzenetére
úúúú, de jóóóó
engem egy kicsit a garanciális ügyintézés zavar, hogy mi van, ha valami történik (már megrendeltem volna).
rendeltem már külföldről olcsóbb dolgokat, de ha az tönkremegy benyelem, de ez azért nem 20-30 ezerbe kerül.
ezért várom már nagyon, hogy mikor lesz itthon készleten "megbízható" boltban és mennyiért.várjuk a tapasztalatokat!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Szépen lassan írok mindenre, van ám vélemény amiket kérdeztek. Benne a SIM is. Megy a VoLTE, Telenoros vagyok és NEM aktív a VoLTE tiltás. Kód kellett hozzá, alapból ebben sincs on/off kapcsoló. Viszont nagyon nehezen ment az aktiváló sms a MI fiókhoz. Sok error után megette.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Bővül a fenti link kép/videó anyaga. Akit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest