Hirdetés

Periszkópos kamerát kapott a Realme X3 SuperZoom

Bemutatkozott és a felszereltségéhez képest korrekt árazást kapott az új Realme, de itthon biztosan várni kell még rá.

Hirdetés

Egy ideje már itthon is van hivatalos Realme-forgalmazás, de a készülékek a nemzetközi piacra kerüléshez képest némi csúszással érkeznek, így a következő néhány hétben valószínűleg nem is lesz érdemes a felső-középkategóriás, periszkópos kamerával és Snapdragon 855+-szal szerelt újdonságra, az X3 SuperZoomra várni. Az ára mindenesetre megvan: az európai Realme webshopban 499 euró, azaz nagyjából 175 ezer forint lett a 12/256 GB-os változat, fehér és sötétzöld színben választható hátlappal.


[+]

A specifikáció jelentős része már korábban kiderült, de érdemes ismételni: 6,57 hüvelykes, 1080 x 2400 pixel felbontású, 120 Hz-es képfrissítésű IPS megjelenítőt kapott, az ujjlenyomat-olvasót jobb oldalra, a bekapcsológombba építették be, akár 0,3 másodperces reakcióidővel. A 64 megapixeles főkamerához képest 5-szörös nagyítást (122 mm ekv.) ad a 8 megapixeles, periszkópos zoomkamera, és akár 60x-os hibrid zoomra is képes a mobil ezzel a kamerával. Ezen kívül 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles, makrók készítésére alkalmas egység van a hátlapon, szoftveres oldalon a Nightscape 4.0 névre hallgató éjszakai mód van, illetve megannyi Pro beállítási lehetőség, a hosszú záridős képekhez tripod móddal kiegészítve.


[+]

Elöl, a bal felső sarokban lévő kamerakapszula hordoz magában egy 32 megapixeles főkamerát (IMX616), mellette pedig egy 8 megapixeles ultraszéles kamera kapott helyet a csoportos hangulatképekhez. A Snapdragon 855+ nem a legfrissebb Qualcomm-csúcshardver, de tökéletesen megállja a helyét 2020-ban is, főleg a 200 ezer alatti árszinten - hőkamrás hűtés és UFS 3.0 tároló tartozik hozzá, ami külön-külön is jó hír.


[+]

4200 mAh kapacitású az akkumulátor, a 30W-os gyorstöltővel 55 perces 0-100% ígérettel. Az első európai szállítmány június elejére várható, a honlapon jelenleg előrendelni lehet, ha valakinek megtetszett a csomag.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés