- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
A kijelző lyuk az oldalra pakolt hátlapi kamerarész és a kicsivel kisebb akku az negatívum, de az oldalsó ujjnyomat olvasó és a sztereó hangszóró az elég pozitív.
A 120Hz Amoled lehet jobban veszi ki a mAh-t az akkuból emiatt talán nem bír annyit sem mint a mostani F2 Pro. -
-
-
-
gattolino
senior tag
Igen, de ha jól sejtem, akkor az nem teljes kijelzős és Mediatek Dimensity 820-al lesz.
Nekem ez a telefon kell. Ha nem lesz zoom már az sem érdekel. Idén még úgyis lesz pár Xiaomi, csak teljes kijelzős nem lesz ilyen jó speckókkal, de nemsokára jön úgyis a Mi Note 11 Pro és abban már komolyabb kamera is lesz. Elvileg ez a Samsung féle 144MP. Szal lesz itt újdonság dögivel. -
SkiDev
őstag
Ne már, hogy nem lesz a Zoom itt. Arra várok már megjelenése óta.
Más: Amúgy vicces olvasni ezeket a kommenteket.
Hihetetlen, de minden idei telefonra igaz, hogy túlárazott, és egy tavalyi sokkal jobban megéri. Viszont a Redmi, Poco nem egy Samsung, Apple, így fél év (megkockáztatom negyed év) sem kell és engedni fog az árából ~ 20-30%-ot. Hozza a Mi 10 Pro szintjét fotózásban, de ha mindenben jobb lenne ~200k-ért, akkor ki költene 380k-at? Részemről azért vagyok csalódott, mert mindig megy a töcskölés, hogy Kína kapja a csúcsot, ide meg csak a gyengébb jön hivatalosan (Mi 10). A Zoom söpört volna mindent, mert van benne OIS is és 3x optikai + 30x hibrid zoom is. Ha az lett volna az F2 pro, akkor nem győznék a rendeléseket.
-
Sajnos a vezetékmentes töltést már megszoktam az fájna, de amit mindenképpen akartam a mi mix 2s-hez képest :
1 semmibe ne legyen visszalépes
2 sztereó hangszóró
3 nyilván legújabb vas, wifi és Bluetooth szabvány
4 még nagyobb hasznos kijelző és lehet nagyobb is a méret
5 azt csak halkan jegyzem meg ne legyen 380, de 300 se inkább 250Ilyen xiaomi van?
-
DshadoW
tag
Nyilván minden embernek más és más fontos egy telefonban, de én simán feladom mondjuk az ip ratinget, sd slotot (ez amúgy 1-2 generáción belül minden flagshipről eltűnik) wireless chargingot meg 90 hz képfrissítést, ha cserébe feleannyiba kerül a teló. OIS meg asszem van benne.
Ha leváltom majd a 9T-t, akkor biztos erre váltok.
szerk: úgy néz ki tényleg nincs benne ois. Azért ez elég ciki a k30 pro után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest