- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig nekem is hibátlan volt, de most egész éjszaka nem engedett fel. IP konfigurációs hibát dobott folyton. Hiába a többszöri ujraindítás, WiFi hálózat elfelejtese... Stb.
Más telefonnal meg simán jó. OP3 al is. A céges routert meg nem akarom csesztetni, ha mással jó, akkor OP6T nel van valami hiba. Gyári visszaallitast sem szeretnék pár nap után emiatt.. -
törölt tag
Hali.
WiFi nektek jól működik?
Cégnél van egy erős, jó lefedettségű Access Point Router, konkrétan ez: Link.
A OnePlus 3 lazán csatlakozik, nagyon fasza, gyors a net.
A 6T meg nem akar csatlakozni. Hiába indítottam újra többször, hiába mentem rá hogy hálózat elfelejtese és kezdtem vele újból a csatlakozást semmi...
IP konfigurációs hibát dob..
Mi lehet a baj? -
törölt tag
Kolléga is akart rendelni, tegnap kérdezett rá nálam, hogy értesítési led merre van? Írtam OnePlusnak, jött a válsz hogy sehol, a notch és a kijelzo miatt. Amíg be nem kapcsolod a kijelzot nem látni semmi értesítést.
Gondolom van pár app amivel lehet villogtatni a kijelzot és hasonlók, de az meg nem az igazi. -
törölt tag
Hogy nincs értesítési led azt hogyan, mivel lehet pótolni?
-
törölt tag
Köszönöm nektek
-
törölt tag
Hali!
Valahogy lehetne joarositani a 6T-t?
Talaltam egy cikket: link.
Ami a lenyeg:
'Nem csoda tehát, hogy az amerikai piacon is ráharapott a nép, hiszen 579 dollárért már a 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel szerelt változatot tudják megvásárolni a OnePlus 6T-ből. Ráadásul egy olyan akció is fut a szolgáltatónál, hogy az előre meghatározott 30 mobiltípus valamelyikének leadásával mindössze 279 dollárért lehet hozzájutni a 6T-hez. Ebben olcsóbb telefonok is megtalálhatóak, mint pl. az LG G6, az iPhone 6, a Samsung Galaxy S6 vagy akár a gyártó első mobilja, a OnePlus One, így hihetetlenül jó csereajánlatot kaptak az amerikaiak, mellyel őrültség lenne nem élni.'Ha van kint ismeros es megveszi igy, repulovel hazatudja hozni nekem? Hasznalhato itthon az amerikai piacra szant valtozat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest