Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz Edge #3627 üzenetére

Gyengébb hardver, mert 808. Tökéletesen elég bármire. Megjegyzem, hogy hiába 810-es a Oneplus 2, mert kisebb órajelet használ, mint a többiek, ráadásul azt gyorsan tovább csökkenti, mert gyorsan melegszik, szal nem sokkal jobb...
    Lassulási gond. Oneplus 2 esetében is sokan panaszkodnak arra, hogy rettenetesen belassul, szal nem csak Nexus gond. Nézd csak meg a hivatalis Oneplys fórumot. Nagyon sokan írják. Jah és Oneplusnál szintén ismert probléma, hogy töltés közben úgy belaggol, hogy az érintésre is alig reagál. Nekem is időnként előjön. Full műanyag engem nem érdekel. Nem vagyok fém fetisiszta. Nem mintha a Oneplus 2 fém lenne...csak az oldalsó kerete az. Egyedül a memória mennyisége és dualsim hiánya negatív számomra. A többi pozitív a oneplus 2-höz képest. Maga a szoftver egyértelműen rosszabb az OPT-ben. A gyáriban én már nem hiszek, a CM-et meg nem tom mikor lesz fullos. Oneplus One is ezért volt ütős, mert van hivatalos Cos/CM rá. A nem hivatalos CM sultanxda-nak hála álom az a rom.

Új hozzászólás Aktív témák