Hirdetés
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz
Shyciii #3631 üzenetére
Félre érted, de mint mondtam a közvetlen kollegámnak 5xe van és míg ő kb utálja a 5xet mert szte egy fos addig nekem semmi gondom optvel.
Justrboot: igen arra már ő is rájött, de minden updatenél csinálhatja újra és szte elmehetnek a fszba gugliék...(sajna n9nél is ez egy lassító tényező)
Am. előtörténet: mindketten elégedett n5 tulajok voltunk, 5xre terveztünk váltani, ő pár héttel előbb váltott, még 160k+ért, nekem szerencsém volt ezzel mert alaposan megnéztem 5xet és sehogy sem jött be, ami már egyéni dolog de se a külleme, fogása stb semmi nem tetszett ráadásul a hw benne nem indokolta azt a magas árat.
N6p jobban tetszett, de az iszonyat drága voot, így úgy döntöttem, lejövök telóval gugli vonalról és más után néztek, így találtam meg opt-t.
Úgy ahogy te tervezed használni biztos fasza lesz az 5x, és tény hogyha romol az ember ref készüléknél nincs jobb, úgyhogy gz az 5xedhez, leld benne örömöd
Viszont azt lásd be hogy ettől még rengetegen teljes megelégedettséggel használjuk az opt-t, engem csak az zavart hogy szinte pánikszerű volt a lépésed mintha vmi borzalom szarkupac lenne az opt pedig nagyon nem, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcsmodell gyilkos készülék 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, Snapdragon 810 SoC-t, USB Type-C csatlakozót, ujjlenyomat-olvasót és rendkívül kedvező árazást kapott, emellett számos más extrával is rendelkezik.
- Autós topik
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- League of Legends
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest