Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Edge

veterán

válasz Shyciii #3631 üzenetére

Félre érted, de mint mondtam a közvetlen kollegámnak 5xe van és míg ő kb utálja a 5xet mert szte egy fos addig nekem semmi gondom optvel.
    Justrboot: igen arra már ő is rájött, de minden updatenél csinálhatja újra és szte elmehetnek a fszba gugliék... :DDD (sajna n9nél is ez egy lassító tényező)
    Am. előtörténet: mindketten elégedett n5 tulajok voltunk, 5xre terveztünk váltani, ő pár héttel előbb váltott, még 160k+ért, nekem szerencsém volt ezzel mert alaposan megnéztem 5xet és sehogy sem jött be, ami már egyéni dolog de se a külleme, fogása stb semmi nem tetszett ráadásul a hw benne nem indokolta azt a magas árat.
    N6p jobban tetszett, de az iszonyat drága voot, így úgy döntöttem, lejövök telóval gugli vonalról és más után néztek, így találtam meg opt-t.
    Úgy ahogy te tervezed használni biztos fasza lesz az 5x, és tény hogyha romol az ember ref készüléknél nincs jobb, úgyhogy gz az 5xedhez, leld benne örömöd :)
    Viszont azt lásd be hogy ettől még rengetegen teljes megelégedettséggel használjuk az opt-t, engem csak az zavart hogy szinte pánikszerű volt a lépésed mintha vmi borzalom szarkupac lenne az opt pedig nagyon nem, sőt.

Új hozzászólás Aktív témák