- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
gaben1117 #534 üzenetére
ne számíts sok jóra, mármint ami a meghirdetést illeti
hiába a snapi800, 2 gb ram, fullhd, 13 mpixel, 3000mah akku...stb.stb., valamilyen rejtélyes oknál fogva a G2 -k használt piaci ára a béka segge alatt van... sokkal gyengébb telefonok jobb áron menne el... én is meghirdettem 55ért az enyémet, de nem fog elmenni ennyiért, mert vannak akik 45! -ért árulják a sajátjukat... az átlag inkább 50 körül van... szóval számíts rá, hogy nagyon nehéz lesz normális áron eladni... mondjuk nem tudom te mennyiért vetted a tiédet, az enyém fél éve sincs meg de még az 55ezres eladási árral is buknék rajta szépen... szóval nem hiszem, hogy egy ideig Meizu M2 Note felhasználó leszek
annyira nem bánkódom azért, mert a G2 szerintem tökéletes telefon
-
Adikosa
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest