- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Én is váltottam le Nvidia 6600-ot ATI 9600XT-re, és nagyon jó csere volt. A sebesség egy kicsivel kisebb volt, de megérte, mert Connect3D olyan minőséget adott, hogy a mai napig hibátlanul megy a kártya az egyik asztali gépben Zalman VF700-al, úgy hogy be sincs kötve a ventilátor rajta. Jó chip, jó kártya. A 6600 gyors volt, minimálisan ingadozott a teljesítménye, viszont melegedett elég rendesen, gyakran elérte a 110°C-ot is, hol már visszaesett a teljesítménye is.
Volt, hogy ATI X1950PRO-t váltottam le, azzal csak a baj volt. Mindig várni, hogy majd a csodadriver megoldja a problémákat, a chip melegedett rendesen, hiába a fél kilós hűtő rajta, és meg is adta magát kevesebb mint fél év után már zöld kis négyzetek jelentek meg a boot alatt, és persze windows-ba is. Közbe a kártya is lassú, ingadozó teljesítményű volt.
Utána lett egy MSI notebook-om közbe, és ott megint befürödtem az ATI HD2600 Mobility-vel, főleg teljesitmény ingadozás, és melegedés miatt.
Most E-VGA 9600-om van, és megint egy jó kártyát sikerült kifogni, nem volt gond a driverrel, nem ingadozik a teljesítmény, és nem melegszik a gyári ref. hűtővel sem 25%-ra letekerve. -
Pala
veterán
Igazság szerint nekem egyik gyártóval sem volt soha problémám (legfeljebb kisebb, pillanat alatt megoldható szösszenetek fordultak elő nagyritkán).
Az AMD mindenképpen nagyot lépett előre az elmúlt időszakban, hiszen míg tavaly (és előtte) a X1950XTX és a 2900XT vergődött a 8800-asok ellen, addig idén már minden szegmensben versenyképes kártyát tudtak piacra dobni. -
[CS]Blade2
addikt
Nem tart semmiből csinálni egy tesztet, ahol a elveri. Én már egyik tesztnek sem hiszek, csak amit a saját szememmel látok, mert a teszteredménynek akármit ki lehet írni, mindig ledobsz egy 3FPS-t az egyik márkánál azt már a végére 10%++ lesz a különbség. Vagy olyan programokkal tesztel, hogy az ö favoritja jöjjön ki győztesnek.
Akik ezeket a teszteket csinálják a legmesszebb vannak a pártatlansághoz, és ezt nem lehet oldalra lebontani, hogy csak ez és ez fake teszt. -
Bluegene
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
Én érdekes módon nem találkozok bugokkal,mellette nem fagy be egy csomó games mint a GT-nél.
Köszönjük szépen ezt a kinyilatkoztatást.
Öcsém 8500GT-jével is sokat szívtunk, de ezt már korábban írtam. NV-nél is minimum annyi probléma fordulhat elő, mint ATI-nál. Azért írom, hogy fordulhat, mert nekem hál istennek 3 éve még egyszer sem volt driver, játék-bug, fagyás problémám. Pedig már a 3-ik radeont nyúzom.
Az FC2-vel kapcsolatos kifejtésed is érdekes. Na igen ez is eléggé gyanús dolog, amit jó magam is tapasztaltam. Mindenesetre ezek után fenntartásokkal kezelem az NV által "támogatott" játékok benchmarkjait.....
-
Bluegene
addikt
mennyit fizettél rá a 9600GT-re? azért a 9600GT elég tunningos tegyük hozzá, igaz ez is
ez a 8800GT-vel van egy szinten, tehát érthető h gyorsbb és a 8.12-es ill a 9.1-es driver gyorsítani fogja(az ati válasza a 180-as nvidia szuper driverra)
nem tudom miért OFF-ba rakjátok, témába vág
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest