- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
tzsolesz #398 üzenetére
Ezt én is csak megerősíteni tudom. Mármint, hogy semmi gond nincs ezekkel a kártyákkal.
Van egy olyan érzésem, hogy akik rendszeresen különböző problémákba ütköznek, azoknál user error van. U
Ugyanis én nem vagyok egy nagy hardware-guru, se profi tweaker, jóformán csak berakom a kártyát a gépbe, felrakok egy drivert aztán kész. Megy minden probléma nélkül. -
Gaboman
nagyúr
válasz
tzsolesz #398 üzenetére
Nincs mit,remélem tudtam segíteni!
És azt sem szabad elfelejteni hogy nagyon nagy tartalék van a kártyában,Abu is írta hogy 700/2100 simán jól ment akkor meg szinte már azonos teljesítménnyel bír mint a 4850.
De ez a kártya alapon így is elég mindenre,FC2 ben is a minimum FPS szinte teljesen azonos 1024x768 1280x1024 1600x1200,van kb 2-3FPS eltérés,na ez a nem mindegy.
És itt nem Benchmarkról beszélek hanem játék alatt.
3DMark05 ben is több pontot kapott a 9600GT-m,de nézve közben az értékeket az NV sokkal jobban ingadozott alacsonyabb minimummal értékek jellemezték.
Nem az számít hogy Max vagy Átlag értékeknél vagy 5-6FPS differencia,hanem hogy minimumnál értékek ne legyenek alacsonyak.
És ebben partner a 4830,kiegyensúlyozottabb teljesítmény jellemzi. -
TTomax
félisten
válasz
tzsolesz #351 üzenetére
Te jó ég... és még csak nem is offban...persze ha nem lenne az NV akkor most a 4670-ed 120.000-ért vetted volna...és meg kell hogy nyugtassalak 2009-ben még mindig jól fognak menni az NV karik...és 2006-2007-ben is jelentek meg olyan DX9-es játékok amiket azóta sem vert meg látványvilágban semmi...csak az atisok techdemonak hivják,ennyit a szuper Dx10/dx10.1-röl..
-
rumkola
nagyúr
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
tzsolesz #317 üzenetére
hogy egyszerűbb és gyorsabb az objektumokat GS-sel másolgatni és alakítgatni, mint egyenként betöltögetni. Ha az utóbbit választanák akkor az AMD karikon is kifeküdne a program.
Ha a Mirror's Edge-ben szeretnél full élményt akkor menned kell a boltba egy GF GTX 200-ért a physx miatt. Ha a DX10.1-es játékokba akarod a plusz grafikát akkor meg venni kell egy Radeon HD 4000-et.Vagyis még mennek az ATI-n az NV-re optimalizált játék, de majd nem fognak, ha külön irányba mennek el.
Én mint írtam, a játékfejlesztők fogják megszívni, mert felére csökken majd a "célközönség", vagy kénytelenek lesznek egy játékból 2 változatot készíteni, külön Geforce-ra és külön Radeon-ra.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tzsolesz #317 üzenetére
Tulajdonképpen igen, a 9500 jobb mint a 9550. Egy kis olvasnivaló ha érdekel: [link]
Képesek voltak 9500 néven kiadni a 9700-at.
Kénytelenek voltak, mert nem volt olyan középkategóriás chipjük mint most pl. a RV630 v. RV730. Legalább nem kellett kidobniuk a félig selejtes chipeket. Utána jött az R9600 (RV350). -
barnam_
nagyúr
válasz
tzsolesz #310 üzenetére
A 9550 más tészta, mert az a 9600-ra épül (RV350). A 9500-on meg ugyanaz a gpu volt mint a 9700-en (R300).
A 9500-ből is két fajta volt:
- az egyik 9700 nyákra épült, ezt onnan lehetett felismerni, hogy csak a gpu felőli oldalon vannak L alakban a memóriák; ezt softmoddal 9700/Pro-vá lehetett alakítani
- később kijött egy új nyák a 9500Pro-nak (mindkét oldalon vannak ramok egyenesen), ezeket lehetett 9500Pro-vá moddolni. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
tzsolesz #184 üzenetére
A gyári driver CD-t is frissítik. Ha pl. most veszel HD4800-at, akkor nagy valószínűséggel már szeptemberi, vagy októberi driver lesz mellékelve a karihoz.
Whiz: mostantól dolgozni fogunk rajta, hogy előhozzunk valami hibát a Radeon tesztkarikon.
Nyilván eddig valamit nem jól csináltunk, hogy hibamentes minden, de ezentúl rátérünk a helyes útra.
-
FefeeX
veterán
válasz
tzsolesz #159 üzenetére
már megbocsá azért ehhez vagy elég bénának kell lenni, vagy sok szar drivert kell összeszedni... Megmondtam sok HSZ-el korábban, a sok nyomi itt nyomja hogy 10 éve vista alatt ez meg az volt az atinál. Mondtam miért, mondtam hogy most már ilyen nincs, de neki van igaza. Az ilyen emberektől felmegy a pumpa rendesen.
Bocs hogy neked válaszolom ezt az egészet, de elszaporodtak megin az ezermesterek, és nem akarok mindegyikre reagálni külön... NV-je van OKÉ, de a fikázást ami kb 2éves rendszerre vonatkozik hagyja meg magának, mert az embereket csak félrevezeti a ferde b@romságaival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest