Új hozzászólás Aktív témák
-
Ari18
őstag
válasz
[CS]Blade2 #416 üzenetére
Hát az ATI X1950PRO eléggé sikerkari volt nagyon sokan vették,nem volt ellenfele az árkategóriájában.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #407 üzenetére
Kölcsönkártyák amiket tesztel ha jól tudom a 4830 és 9800GT.
Nem hinném hogy csalna,nem elvakultságból csinálja,csak ő is kíváncsi hogy viszonyul egymáshoz a 2 kártya.
És mi a 4850 előnye ezekkel a kártyákkal szemben.
Remélem te nem vagy elvakult NV fan?
Meg nem szeretnél mindent megmagyarázni?
Ha igen én itt be is fejeztem veled a szóváltást,mert akkor úgy sem hiszed el.
Én is most váltottam le az NV-t,ATi-ra és nem bántam meg 1percig sem,sőt! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[CS]Blade2 #325 üzenetére
Itt főleg a hivatalosan támogatott játékokon van a hangsúly. Az NV első számú játékai a Mirror's Edge, a Borderlands és az új Alien. Nyilván az utóbbi kettő ki lett ütve, mert a Borderlands sajna minimum 2009 végére csúszik az Alien pedig jegelve lett határozatlan időre. A Mirror's Edge ugye jön januárban Physx támogatással.
Az AMD brandjei a Battleforge, a Stormrise és a Cloud 9. Ezek lesznek úgy megírva, hogy nagyságrendi teljesítmény és látványbeli előnyt jelentsen a DX10.1. A Battleforge jövő év elején jön, a Stormrise nyáron, míg a Cloud 9 valamikor 2009-ben.
Ezenkívül lesznek még DX10.1-es játékok csak azok nem fognak akkora különbséget felvonultatni, mint az előbbi három ... többnyire kimerülnek majd az AA támogatásban és egyéb nyalánkságokban (hasonlóan a Stalker Clear Sky-hoz).Ez alapján annyira nem vészes még a helyzet. Bár lehetne jobb is...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[CS]Blade2 #316 üzenetére
Nem készült még pontos leírás a játék technológiájáról, de szerintem arról lehet szó, hogy egyszerűbb és gyorsabb az objektumokat GS-sel másolgatni és alakítgatni, mint egyenként betöltögetni. Ha az utóbbit választanák akkor az AMD karikon is kifeküdne a program. Igazából a GS segítségével elérhető eljárások sebességnövelést célozzák. Igazából a Doom 3-ban átírhatnák a Stencil Shadow Volume számítást Geometry Shaderre, akkor nem lenne terhelve a proci, illetve a graf chip Z fill-rateje. Emellett 50 FPS helyett 250-nel futna.
Gondolom, ha nyílt lesz az ID Tech 4 forráskódja akkor valaki neki is fog esni.
Nézd ez jövőre tulajdonképpen így lesz. Ha a Mirror's Edge-ben szeretnél full élményt akkor menned kell a boltba egy GF GTX 200-ért a physx miatt. Ha a DX10.1-es játékokba akarod a plusz grafikát akkor meg venni kell egy Radeon HD 4000-et.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #316 üzenetére
Ez csak egyoldalú. Mivel az ATI-n szépen futnak az NV-re optimalizált játékok is.
Például: Eddig is megvettem az NV logo-s játékokat, hisz tudtam velük játszani szépen.
Itt más lesz a helyzet szerintem.
Abu85: Elárulnád milyen féle játék az a Stormrise?
Aggregátor: Ezzel azt akarod mondani, hogy a 9500 jobb kari mint a 9550?
Legalább is jobb karit lehet belőle csinálni?
Elég érdekes döntés volt ez az ATI-tól....
Képesek voltak 9500 néven kiadni a 9700-at. A 9550 meg csak egy hibás 9600.Pedig a száma nem ezt diktálná...
-
Gaboman
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #290 üzenetére
Jelenlegi áránál a feléért majd egy 1év múlva fogod te ezt megvenni!
Amilyenek most az árak meg minden ebben a helyzetben nem kell attól félni hogy sokat fog esni neki az ára. -
LK
addikt
válasz
[CS]Blade2 #247 üzenetére
Értelmetlen? Ha egy kártyát úgy árulnak 26 ezerért,hogy még így is van rátéve haszon,akkor mi a 70-80 ezerért ha nem átbaszás? Ja és az is átbaszás,hogy az Ipon tesztje alapján a 88 gt csaknem teljesen megegyezik a 98 gt-vel. Ez is csak parasztvakítás.
Amúgy meg mikor is volt 34 ezer egy darab 98gt?
-
janos1988
addikt
válasz
[CS]Blade2 #227 üzenetére
Annak a sracnak en is irtam kb. ket hete, de nem valaszolt, pedig azota volt belepve. De a hirdetesnel se aktivizalja magat pedig...
-
FefeeX
veterán
válasz
[CS]Blade2 #221 üzenetére
Kedves lelkes fórumozó társam, újan, bontatlanul 27k
De várjunk még 1-2 hetet és visszatérhetünk majd akármelyik bolt árával... (amúgy vicces, hogy itt mindenki negligálja a saját véleményével ellentétesen elhangzott tényeket, hiszen volt itt már egy másik link is 28k-val...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Keresünk dokkolókat
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest