- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methos07
tag
Annak idején a Ati 9500-ban is "elvileg" hibásak voltak, gyakorlatilag nálam 2 járt, és 2-ből 2-n ment a másik 4 pixelfutószalag
Ezáltal talán nem lehetetlen, és valószínűleg nem rossz az összes ami tiltásra kerül, csakhát most egyenként bekapcsolgatni lehet e?
De sok nálam okosabb van itt, szóval valaki úgyis megoldja a gondomat
Ami tény és való: Nvidia 9600Gt-m van, mivel hibás lett, csere van, és vehetek valamit helyette... korábban NW fan voltam, de szerintem egy 4830nál jobb kari a 19es moncsimhoz teljesen felesleges, ameikben meg jobb a 9800 gt, azzal így jártam... használom élsimítás nélkül, de lehet ezentúl AMD ATI fan leszek -
Padisah
tag
[OFF]"Sok teszt szerint a 3870 is utolérte az újabb drivereknek köszönhetően a 88 gt-t,pedig sokkal lassabb volt eleinte. ( A legtöbb tapasztalatot a topicokban való nézelődéssel lehet szerezni,nézni mások eredményeit.)"
Azt tettem, ajánlom te is nézd meg mégegyszer pl. ezt a tesztet, amiről itt polemizálunk.
Átlagosan min. 25 %-kal veri a 9800 GT a HD 3870-et,kivéve az egy Rainbow Six Vegast.
Egyébként nagyon sokat olvasgatok az engem érdeklő topikokban.[/OFF] -
Padisah
tag
Idén február 22-én vettem egy 8800 GT-t nem referencia hűtéssel és nyákkal OC verziót 55.000 Ft-ért 2 év garival.
Nyilván az AMD miatt vitték le az árakat, de nyilván meg az AMD meg az nV miatt jön ilyen alacsony árakkal. Emlékszem még 2003 decemberére amikor vettem a 9600 XT-m bőven 60.000 Ft feletti árért, pedig az egy erősen középkategóriás kártya volt, ennyit az AMD userbarátságáról.Más:
Kicsit számolgattam a tesztelt játékok FPS ereményeit.Nekem 19"-os TN+Film paneles moncsim van, erre vettem kártyát, ennek a felbontásnak az eredményei izgatnak leginkább.
Szóval nézegettem ezen a felbontáson a 9800 Gt és a HD4850 FPS eredményeit, ahol nem volt ilyen felbontás ott 1600x1200 vagy 1680x1050 felbontás eredményét néztem meg. Kihagytam a számításból a Rainbow Six Vegas eredményét, mert az egyszerűen hihetetlen volt, főleg a 9800 GTX+-hoz is viszonyítva, szóval így átlagosan a többi játékban számolgatva a különbségeket %-ban és azokat átlagolva az jött ki, hogy 10,925 %-kal jobb csak a HD4850 a 9800 GT-nél.
Nézzen már utána legyen szíves valaki, mert ez nekem túl kevésnek tűnik az állítólagos kb. 40 %-os különbséghez képest az AMD javára. -
[CS]Blade2
addikt
Értelmetlen összehasonlítani az árakat így. Ennyi erővel a X800XT régen 130.000Ft volt, most meg 5.000Ft. Hülyének nézték a vásárlókat? Nem.
Ez az ésszerű döntés amit csináltak, bárki más vezetné ezeket a cégeket, ezt tette volna, hisz nem volt ellenfele a kártyának.
Aki megvette 70-80K-ért még a mai napig mindent maxon tud futtatni, vagyis jól jártak vele. Ha tehettem volna akkoriban nem a X1950PRO-t vettem volna, az már rég kevés ide manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest