- Aurát vált a Vivo V60
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bluegene #321 üzenetére
Attól függ, hogy Cuda-ra lett írva, vagy Novodex-re. Ha az előbbire akkor nem lesznek ilyen szilánkosra törő ablakok, lengedező ponyvák mag hasonló nyalánkságok. Ha Novodex-re lett írva akkor a proci, vagy a Physx kari is képes lesz számítani majd ezeket. Bár azt írták, hogy only GF GTX 200 fícsőr lesz szóval gyanítom, hogy Cuda van a dolog mögött.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bluegene #121 üzenetére
Sztem is elég jó. Többre tartom mint pl a depót, amit pl haveromék annyira istenítettek, aztán mutattam nekik árgépet, ami kicsit valóságosabb árakat is tükröz, mint néha a depó..
Az árgép csak egy ár "gyűjtemény"... Én is volt hogy keresgéltem ott elég sokmindent, és az ott megjelenített üzleteknél volt is raktáron termék, olyan árban mint az árgép írta, nem úgy mint a depó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mozilla Firefox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Aurát vált a Vivo V60
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest