- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
Én is váltottam le Nvidia 6600-ot ATI 9600XT-re, és nagyon jó csere volt. A sebesség egy kicsivel kisebb volt, de megérte, mert Connect3D olyan minőséget adott, hogy a mai napig hibátlanul megy a kártya az egyik asztali gépben Zalman VF700-al, úgy hogy be sincs kötve a ventilátor rajta. Jó chip, jó kártya. A 6600 gyors volt, minimálisan ingadozott a teljesítménye, viszont melegedett elég rendesen, gyakran elérte a 110°C-ot is, hol már visszaesett a teljesítménye is.
Volt, hogy ATI X1950PRO-t váltottam le, azzal csak a baj volt. Mindig várni, hogy majd a csodadriver megoldja a problémákat, a chip melegedett rendesen, hiába a fél kilós hűtő rajta, és meg is adta magát kevesebb mint fél év után már zöld kis négyzetek jelentek meg a boot alatt, és persze windows-ba is. Közbe a kártya is lassú, ingadozó teljesítményű volt.
Utána lett egy MSI notebook-om közbe, és ott megint befürödtem az ATI HD2600 Mobility-vel, főleg teljesitmény ingadozás, és melegedés miatt.
Most E-VGA 9600-om van, és megint egy jó kártyát sikerült kifogni, nem volt gond a driverrel, nem ingadozik a teljesítmény, és nem melegszik a gyári ref. hűtővel sem 25%-ra letekerve. -
[CS]Blade2
addikt
Nem tart semmiből csinálni egy tesztet, ahol a elveri. Én már egyik tesztnek sem hiszek, csak amit a saját szememmel látok, mert a teszteredménynek akármit ki lehet írni, mindig ledobsz egy 3FPS-t az egyik márkánál azt már a végére 10%++ lesz a különbség. Vagy olyan programokkal tesztel, hogy az ö favoritja jöjjön ki győztesnek.
Akik ezeket a teszteket csinálják a legmesszebb vannak a pártatlansághoz, és ezt nem lehet oldalra lebontani, hogy csak ez és ez fake teszt. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
tzsolesz #317 üzenetére
hogy egyszerűbb és gyorsabb az objektumokat GS-sel másolgatni és alakítgatni, mint egyenként betöltögetni. Ha az utóbbit választanák akkor az AMD karikon is kifeküdne a program.
Ha a Mirror's Edge-ben szeretnél full élményt akkor menned kell a boltba egy GF GTX 200-ért a physx miatt. Ha a DX10.1-es játékokba akarod a plusz grafikát akkor meg venni kell egy Radeon HD 4000-et.Vagyis még mennek az ATI-n az NV-re optimalizált játék, de majd nem fognak, ha külön irányba mennek el.
Én mint írtam, a játékfejlesztők fogják megszívni, mert felére csökken majd a "célközönség", vagy kénytelenek lesznek egy játékból 2 változatot készíteni, külön Geforce-ra és külön Radeon-ra.
-
[CS]Blade2
addikt
Ha ennyire más irányba indulnak el, az csak a játékkészítők fogják megszívni, mert eddig aki megvette a játékot súlyos pénzekért, eddig is kevesen voltak, még majd lejön belőle, hogy a geometry Shaderes játékokat nem fogják megvenni az Nvidia kártya tulajok, ami meg az ATI-kon fog irtószarul futni, azt az ATI tulajok nem fogják megvenni.
Aki akar majd játszani X és Y játékkal is az majd veheti mindkét cég kártyáját, és cserélgetheti szépen. -
[CS]Blade2
addikt
Értelmetlen összehasonlítani az árakat így. Ennyi erővel a X800XT régen 130.000Ft volt, most meg 5.000Ft. Hülyének nézték a vásárlókat? Nem.
Ez az ésszerű döntés amit csináltak, bárki más vezetné ezeket a cégeket, ezt tette volna, hisz nem volt ellenfele a kártyának.
Aki megvette 70-80K-ért még a mai napig mindent maxon tud futtatni, vagyis jól jártak vele. Ha tehettem volna akkoriban nem a X1950PRO-t vettem volna, az már rég kevés ide manapság. -
[CS]Blade2
addikt
ASUS EN9800GT 28K A termék teljesen új 2 év garanciával.
Ez azért drágább 1K-val, mert ez ASUS, és a nevet is meg kell fizetni ASUSéknál.Kereshetnénk itt egész nap árakat, mindig lenne olcsóbb, hisz, naponta változnak az árak a jobb boltokban.
Az előzőben egy szinte mindenki számára elérhető webáruházból hoztam az árakat, a futárköltség is hozzámenne mind a 7 márka esetén, szóval jó viszonyítási alap. -
[CS]Blade2
addikt
GALAXY vagy XFX 9800GT 32K GAINWARD, LEADTEK, GIGABYTE is befér 35K-ba
SAPPHIRE 4830 35K (ez a legolcsóbb 4830), egy ASUS már 37K
Mind ugyanolyan jó márka. Minden márkánál ugyanannyi az esélye, hogy kifog az ember egy hibás darabot.
Az ASUS-on, és a GAINWARD-on 3év gar. van, az összes többin 2év.Az összes említettből én a
GAINWARD 9481-BLISS 9800GT 512MB PCIE 3év
ami 33.482Ft (27.902Ft)
venném, ha ebből a kategóriából kellene választanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest