- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Emberek! Akit tényleg érdekel a 4830-as kártya,nézzen be a topicjába! Mert ez a topic átalakult valami teljesen mássá.
-
LK
addikt
" Az összesített teszteredmények alapján a Radeon HD 4830, ha csak egy picit is, de gyorsabb, mint a GeForce 9800 GT. Szokás szerint játéka válogatja, hogy melyik a befutó, de összességében kijelenthető, hogy a HD 4830 kedvezőbb ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik. Gyorsabb, hűvösebb, kevesebbet fogyaszt, és a jövőre nézve is logikusabb választásnak tűnik, mint az NVIDIA ebbe az árszegmensbe szánt terméke; nem mellékesen a 4830-at még egy HTPC-ben is el tudjuk képzelni. A GeForce mellett szól a PhysX és a CUDA támogatása, de ezeket leszámítva a Radeon a befutó."
Nekem ennyi elég,ez az összefoglaló mindent elmond. Nálam 4830 vs. 4850 a dilemma ,és jónak tűnnek a Sapphire 2 slotosai. Remélem ahogy javul a forint árfolyam,olcsóbbak lesznek.
-
LK
addikt
Nézem,nézem,de ugyanazt látom.
Én meg ajánlom neked,hogy nézd meg,hogy a 88 gt-hez hasonlítottam a 3870-et ,és nem a 98 gt-hez.A másik az,hogy ebben a tesztben kb. 10% különbség van,nem 25%. [link] Itt tények kellenek,nem a levegőbe beszélni! Egyébként azt hiszel amit akarsz.Inkább nektek higgyek mint két felkészült teszter csapatnak??? Ne viccelj!
-
LK
addikt
Csak a kollégának válaszoltam aki azt állította,hogy idén februárban a 88 v. 98 gt 4830-cal egy árban volt,és ugye ez nem igaz. A másik,hogy az IPON és a PH! tesztereinek azért utánaszámolás nélkül is hinni lehet azt hiszem. Sok teszt szerint a 3870 is utolérte az újabb drivereknek köszönhetően a 88 gt-t,pedig sokkal lassabb volt eleinte. ( A legtöbb tapasztalatot a topicokban való nézelődéssel lehet szerezni,nézni mások eredményeit.)
-
LK
addikt
Idén februárban még 59900.- volt a 88gt ára Gianninál,pedig ő nagyon olcsó. Máshol ez 65 volt... Szóval maradjunk anyiban,hogy csak az ATI miatt vitték le az árakat. Tehát kimondhatjuk,hogy az Nvidia funok köszönettel tartoznak az ATI-nak
-
LK
addikt
válasz
[CS]Blade2 #247 üzenetére
Értelmetlen? Ha egy kártyát úgy árulnak 26 ezerért,hogy még így is van rátéve haszon,akkor mi a 70-80 ezerért ha nem átbaszás? Ja és az is átbaszás,hogy az Ipon tesztje alapján a 88 gt csaknem teljesen megegyezik a 98 gt-vel. Ez is csak parasztvakítás.
Amúgy meg mikor is volt 34 ezer egy darab 98gt?
-
LK
addikt
Annyi állatságot tudnak írni egyesek. Itt a Ph!-n belinkelte valaki,hogy 4830 cf veri,de minimum egy szinten van a gtx 280-nal. Ennyit erről.
88 gt volt 70-80ezerért is,aztán most 26-ért kapni. 4850? induló ár 40 körül volt,már az elején is,tehát az Nvidia hülyének nézi a vásárlókat már régóta. Hát aki szereti hogyha hülyének nézik,szeresse csak őket.Mindenesetre én hiszek Flessnek,mármint hogy a 4830 ajánlott vétel. A többiek meg bekaphattyák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest